Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Justyna :) - opinia wątek zamknięty Polecam szkołę L-Krzyś. Instruktor miły, cierpliwy. Daje wskazówki potrzebne...
~Justyna :)
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 października 2013

L- KRZYŚ:-) MINIMUM STRESU, ALE ZA TO MAAAXIMUM SUKCESU:-)) GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom Instruktora:-) Pana Krzysztofa i...
~Izabela
-

dodano: 12 września 2013

Luki - opinia wątek zamknięty Minimum stresu maximun sukcesu.Polecam ta szkole jest naprawde dobra.Zdalem...
~Luki
-

dodano: 28 sierpnia 2013

Opinia wątek zamknięty Nauczanie pierwsza klasa , nie ma co ! Teoria zdana za pierwszym razem ,...
~Mateusz W.
-

dodano: 13 sierpnia 2013

M - opinia wątek zamknięty Zaczynałam naukę jazdy w innym ośrodku i mam na koncie wiele negatywnych...
~M
-

dodano: 7 sierpnia 2013

BARDZO POLECAM L-KRZYŚ wątek zamknięty Do L-Krzyś zapisałam się z polecenia mojego kuzyna (zdał egzamin za pierwszym...
~Anna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 lipca 2013

Bombowa jazda wątek zamknięty Witam, Krzyś to spokojny i bardzo cierpliwy instruktor, z Nim wiele się...
~Patrycja
-

dodano: 24 czerwca 2013

Kamil - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam szkołę L-Krzyś. Bardzo przyjemnie spędzony czas. Egzamin zdany...
~Kamil
1

dodano: 6 września 2012

Bajeczna jazda Toyotą wątek zamknięty Krzyś to dobry, spokojny i cierpliwy instruktor przyjemna jazda Toyotą...
~E.Z.
-

dodano: 29 marca 2013

POLECAM wątek zamknięty Polecam szkółkę L-Krzyś, jeżeli ktoś chce się nauczyć jeździć w symaptycznej...
~Ewelina
-

dodano: 24 marca 2013

Kosmos (kruzo) wątek zamknięty Witam W tej szkole są według mnie same plusy, minusów żadnych nie ma. Idąc...
~Damian
1

dodano: 12 marca 2013

L-KRZYS NAJLEPSZA SZKOLA ! wątek zamknięty Pamiętam pierwszy dzień nauki jak dzisiejszy ,przychodzę do pana Krzysia na...
~Damian
-

dodano: 8 marca 2013

Egzamin zdany za pierwszym razem ! wątek zamknięty Polecam ! perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Żadnych straconych cennych...
~Filip
-

dodano: 21 lutego 2013

4 godziny ;) wątek zamknięty 9 raz zdawałam prawko, bylam juz przekonana ze nie dam rady. 4 godziny z...
~Agata
-

dodano: 21 lutego 2013

WZÓR INSTRUKTORA!! wątek zamknięty Witam ponownie!! Tak jak wspomniałam w ostatnim wpisie "teraz może być już...
~Iwona Wojciechowska
-

dodano: 4 lutego 2013

Viola - opinia wątek zamknięty W przeciągu 3 miesięcy zostałam kierowcą. Kurs minął szybko i bezstresowo....
~Viola
-

dodano: 7 stycznia 2013

MAXIMUM SUKCESU W 100% W SZKOLE L-KRZYŚ :) :) !!!!!!! wątek zamknięty Ponad rok temu ukończyłam kurs w jednym z gdyńskich ośrodków szkolenia...
~Aleksandra M.
-

dodano: 7 stycznia 2013

sama przyjemność wątek zamknięty Godna polecenia szkoła jazdy,minimum stresu na jazdach, z panem Krzysiem sama...
~aga
-

dodano: 4 stycznia 2013

Paulina - opinia wątek zamknięty Szczerze i obiektywnie polecam nuke jazdy z panem Krzysiem. Kurs minoł mi...
~Paulina
-

dodano: 29 grudnia 2012

Super kurs! wątek zamknięty Super kurs a zarazem bardzo szybki kurs! Jeżdżenie z Krzysztofem to sama...
~Rafał Konkol
-

dodano: 29 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry