Widok

LAIBACH - KONCERT W STODOLE (in Warsow) 28 LISTOPADA

NO I STAŁO SIĘ MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO.

SZUKAM LUDZI CHĘTNYCH DO WYJAZDU NA TEN KONCERT.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PRZYBYSZ.....

MIESZKANCY OWSZEM A PRZYJEZDNI..............?

Nick

Ale co tu wyjaśniać? Przecież dla nas -mieszkańców Gdańska -wszystko jest jasne ;) Musisz dłużej tu pomieszkać, a po kilku latach nie będziesz potrzebował nazw ulic, przystanków itp. Będziesz się za to kierował przeczuciem :)

MIESZKAM TU OD NIEDAWNA okolo 8 miesiecy..........

Pochodze z troszke wiekszego miasta niz trojmiasto , ale nazwy nie podam ze wzgledu na antagonizmy:).U mnie Gdansk kojarzy sie jako miasto dla turystow.Ale rzeczywistosc jaka tu zastalem rozwiala ten slogan.Jest kilka rzeczy ktore mnie tu przerazaja:
-brak oznaczen ulic lub ich nieczytelnosc
-waskie wiatyi , do ktorych nie dosc ze moze napadac to jeszcze miesci sie tam tylko garsta"wybrancow"
-kiepskie oznaczenia nazwprzystankow autobusowych i tramwajowych
-beznadziejne niewidoczne nazwy przystankow na stacjach SKM , ktorych w nocy nie zobaczysz:)
-na autobusach i na tramwajach nie ma jasnego oznaczenia po jakich ulicach jedzie dany srodek transportu:)
Co do dalszych rzeczy napisze w drugim odcinku.
Prosze o rzeczowy komentarz .
Z gory dziekuje.

Dla tych, co kochają spiewać...

...nawet jeśli niekoniecznie umieją ;P

W Operze zaczął działalność chór amatorski. Zajęcia są dwa razy w tygodniu: wtorki i piątki 16.00-17.30. Prowadzi je super gostek (można się sporo pośmiać). Koszt to 40 zł za miesiąc (32 zł dla studentów i uczniów).
Chodzą tam osoby, które nie znają nut, śpiewać też nie umieją, w większości uczą się od podstaw. Zajęć było na razie niewiele, więc wszystko do nadrobienia. Jeśli ktoś chciałby spróbować, zawsze może przyjść i zobaczyć, czy mu się spodoba.
W przyszłości jest zaplanowane wspomaganie chóru profesjonalnego POB podczas niektórych przedstawień.

Nie wiem, czy Was to interesuje, ale dla mnie te zajęcia są fantastyczne, a niestety mało rozreklamowane. Jeśli będzie zbyt małe zainteresowanie, to zostaną zawieszone, więc proszę Was o przekazanie tej informacji dalej - może znajdzie się ktoś, kto chce spróbować.

do czego służą kolana

Drogie dziewczyny do czego służą kolana

Szukam Natalii Kruss z Sopotu

Szukam Natalii Kruss z Sopotu moze ktos ma z nia kontakt macbiel@dsl.poltel.us

Shaigan

daj znak życia
Może być gwałtowny ;)

LAIBACH KONCERT 28 LISTOPADA-PROXIMA.

.

BYŁO PO PROSTU... (brak słów)

TERAZ MOGĘ JUŻ SPOKOJNIE UMRZEĆ...

hey

michał nie lubię Cię bo przez ciebie sobie nie dymnąłem

Jnać osobę?-Jaką nie lubię?

Znam Agatę N.ale jej nie lubię- czy ktoś ją zna?

:)- jak morzna lubić?

Nienawidzę jednej Agaty

Oj przepraszam za to nieskładne

zdanie....tak to jest jak się pisze z pracy

Sylwek

Czy znajdą się osoby bez pary wybierają się na sylwestra do jakiejś knajpy, żeby potańczyć i wypić szampana na ten nowy rok?

Jamkir

Cóż za przedmiotowe podejście do kobiet. Zwłaszcza o imionach zaczynających się na K.
;)

z cyklu znalezione w blogowisku...

Siedzę w kolejce, w discmanie łupie po raz nty tego dnia Alicja Klucznik, chociaż na zegarku dopiero 9:23. Vis a vis mnie siada miły pan. Taki zwyczajny, miły pan, w zwyczajnych spodniach, zwyczajnej kurtce, zwyczajnej fryzurze. Najzwyczajniej zwyczajny przy mnie przyodzianej, dość niezwyczajne biorąc pod uwagę cholerny mróz (kij w lewe oko krawaciarskiemu dyrektorowi), w kozaki i krótką spódnicę, z rozwianym po kolejnym naSKMkowym sprincie włosem.

Chwilę za panem do przedziału wchodzą 3 cienie, nad wyraz symetryczne: wymiary 2m x 2m. Jeden pochyla się nad nami i z cwaną miną wymachuje legitymacją. Miły pan z naprzeciwka podaje swój bilet, cień sapie, oddaje. Przysuwa się do mnie i zaczyna studiować mój bilet i legitymację. Śmiać mi się chce. Nie wytrzymuję i pytam: "Przeczytać panu?" starając się zachować możliwie poważną minę. "Nie, nie trzeba" słyszę w odpowiedzi. Dostaję z powrotem dokumenty z gratisowym uśmiechem. Coś nie tak, kontrolerzy się nie uśmiechają. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia: półidiota bo półidiota, ale szydzić nie powinnam. Kątem oka spoglądm na Pana Z Naprzeciwka. Dusi się ze śmiechu. Odwzajemniam uśmiech.

by siOOla

panika

panika to fajna rzecz

Sylwester w Karkonoszach

Zapraszamy w Karkonosze. Okolica Karpacza i Szklarskiej Poręby: www.karkonosze.popracy.pl . Po pracy należy się urlop.

Alpi

Ul Mściwoja w Gdyni np.

Alpi

Hm.... Alpinus?

Triaaaaaaaaaaaaaa

niewiem o co chodzi

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (59 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Kawa czy Herbata - rano (216 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (56 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry