Widok

LEŚNE TARASY- MAT-BUD

Witam czy Ktoś myśli o zakupie mieszkanka w Redzie , nowa inwestycja firmy MAT-BUD?Ja rozważam bardzo poważnie tę kwestię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, kupiliśmy mieszkanie w Leśnych Tarasach, i poszukujemy kogoś kto też kupił mieszkanie w bloku nr 1. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
JA kupiłem ale w 4 :) pozdrawiam przyszlych sasiadow:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My kupiliśmy w budynku nr 2 :) Nie możemy się już doczekać :)
Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
SUPER! Wszystkim gratulujemy! od tygodnia na wyładowni walą przez całą noc kamienie podkładowe z ciężarówek na wagony - świetny wybór, cichy zakątek!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
cześć my też kupiliśmy w bloku nr 1 mieszkanie na parterze mamy mieszkanie 1/1 :)
Ala a jaki masz metraż swojego mieszkania? I na jakim piętrze kupiłaś? Kinga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kinga: z moich obliczeń wynika, że mamy mieszkanie nad wami :) nr 3 :)
Polecam mieszkania w budynku nr 5:) mam tam kupione mieszkanie . jest to najlepszy budynek jaki bedzie tam stał pod samym lasem nic juz przed nami nie wybudują dalszych robót nie bedzie widac z okien. plac zabaw przed blokiem -bedziemy miec dzieci na oku... same plusy... nie bedzie tak slychac kolejki jak w innych budynkach. nasza 5 jest zasłonieta przez nie . piatka rządzi:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ala słucha a powiedz mi nie chodzi Ci po głowie ta skarpa która jest koło naszego bloku? Byłaś tam wogóle na budowie? Obchodziłaś ten budynek w koło? Nas bardzo gnębią myśli o tej skarpie i o tych drzewach, które jak narazie wchodzą na mój balkon ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nam się wąwóz bardzo podoba! i mamy nadzieję że go nie zasypią! a co do drzew to spędzały nam sen z powiek, bo powiedziano nam, że to co miało byc wycięte to już wyciete zostało, ale ostatnio po kolejnej wizycie w biurze dostaliśmy info, że je wytną, bo tam ma byc droga...więc chyba za będą musieli zasypać wąwóz :) a jesteśmy tam na spacerze co tydzień :)
Nam właśnie najbardziej ta skarpa nie daje spać ponieważ mamy małe dziecko i balkon centralnie na tą skarpę, więc niestety jest o czym myśleć;/
a druga sprawa, to że jak narazie na nasze mieszkanie nie dociera cień słońca przez te drzewa,a drodze wiemy, bo tez nam to mówili w biurze, ale jak naprawdę będzie to dowiemy się dopiero za jakiś czas...
Jaka jest cena za metr ?
Cześć my kupiliśmy za 4100,00 z groszami za metr, załapaliśmy sie rodzina na swoim ale mamy na parterze, więc nie wiem czy czym wyżej tym drożej czy też nie
Drzewa wytną? Ciekawe kto im pozwoli, ludzie tam jest TRÓJMIEJSKI PARK KRAJOBRAZOWY!!!! Mieszkania musiałyby kosztować po 40 tysi a nie marne 4 za metr, żeby deweloper uzbierał na kary.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z wypowiedzi wnioskuję, że nie kupiłeś mieszkania z drzewem w salonie, więc to chyba nie Twój problem i nie ma się co unosić ;) nie zawsze trzeba płacić kary za wycinanie drzew, takie rzeczy da się załatwić legalnie :)
Witam, czy wiadomo już coś na temat drzew, drogi która miała być wokół bloku nr 1 i tej skarpki??
będą wycinane gałęzie z tego co mi wiadomo...
bo już nie mogą więcej drzew wyciąć : (

sąsiadów zapraszam na forum: www. lesnetarasyreda.fora.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No ok, gałęzie, ale one odrosną przecież za jakiś czas...
A co z drogą, przecież narazie przy budynku nr,1 przy dwóch garażach od strony skarpy jest tak mało miejsca że narazie zastanawiam się jak tam ludzie będą mogli wjechać jakimś większym autem. Mam nadzieję, że będzie tam droga i poszerzony obszar bo narazie słabo to wygląda
Jak myślicie czy zgodnie z planem będzie budynek nr1 oddany do końca grudnia??
do góry