Widok
Polecam mieszkania w budynku nr 5:) mam tam kupione mieszkanie . jest to najlepszy budynek jaki bedzie tam stał pod samym lasem nic juz przed nami nie wybudują dalszych robót nie bedzie widac z okien. plac zabaw przed blokiem -bedziemy miec dzieci na oku... same plusy... nie bedzie tak slychac kolejki jak w innych budynkach. nasza 5 jest zasłonieta przez nie . piatka rządzi:D
nam się wąwóz bardzo podoba! i mamy nadzieję że go nie zasypią! a co do drzew to spędzały nam sen z powiek, bo powiedziano nam, że to co miało byc wycięte to już wyciete zostało, ale ostatnio po kolejnej wizycie w biurze dostaliśmy info, że je wytną, bo tam ma byc droga...więc chyba za będą musieli zasypać wąwóz :) a jesteśmy tam na spacerze co tydzień :)
Nam właśnie najbardziej ta skarpa nie daje spać ponieważ mamy małe dziecko i balkon centralnie na tą skarpę, więc niestety jest o czym myśleć;/
a druga sprawa, to że jak narazie na nasze mieszkanie nie dociera cień słońca przez te drzewa,a drodze wiemy, bo tez nam to mówili w biurze, ale jak naprawdę będzie to dowiemy się dopiero za jakiś czas...
a druga sprawa, to że jak narazie na nasze mieszkanie nie dociera cień słońca przez te drzewa,a drodze wiemy, bo tez nam to mówili w biurze, ale jak naprawdę będzie to dowiemy się dopiero za jakiś czas...
No ok, gałęzie, ale one odrosną przecież za jakiś czas...
A co z drogą, przecież narazie przy budynku nr,1 przy dwóch garażach od strony skarpy jest tak mało miejsca że narazie zastanawiam się jak tam ludzie będą mogli wjechać jakimś większym autem. Mam nadzieję, że będzie tam droga i poszerzony obszar bo narazie słabo to wygląda
A co z drogą, przecież narazie przy budynku nr,1 przy dwóch garażach od strony skarpy jest tak mało miejsca że narazie zastanawiam się jak tam ludzie będą mogli wjechać jakimś większym autem. Mam nadzieję, że będzie tam droga i poszerzony obszar bo narazie słabo to wygląda