Widok

LEŚNE TARASY- MAT-BUD

Witam czy Ktoś myśli o zakupie mieszkanka w Redzie , nowa inwestycja firmy MAT-BUD?Ja rozważam bardzo poważnie tę kwestię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podejrzewam,ze Ty nie myjesz skoro tak Cię to boli .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Litosci z kad te odleglosci bierzecie ludki zastanowcie się co piszecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahaha, w naszym przypadku 2 miesiące ;]
wspaniale, tylko pół roku po terminie - na pewno nie jesteście pracownikami firmy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odbiór w zeszłym tygodniu.
Jesteśmy bardzo zadowoleni,
odbiór przebiegł sprawnie,
jakieś drobiazgi się tylko nie zgadzały.
Polecamy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
chyba dalej jest forum alei dębowej tylko nieprawidłowo się wyświetla ;/
może tylko mi?
http://forum.trojmiasto.pl/mieszkania-Mat-Bud-RUMIA-ALEJA-debowa-t191300,4,5.html
ostatnio pisali o wodzie w garażach
Zdecydowanie odradzamy podpisywanie umów z Mat-Bud Rumia. Półroczne opóźnienie w oddaniu mieszkania, prąd będzie prawdopodobnie podłączony z 9-miesięcznym opóźnieniem, a deweloper w ogóle nie poczuwa się do winy i nie chce wypłacać odszkodowań. Jeżeli zastanawiacie się nad kupnem mieszkań na osiedlu Leśne tarasy albo Przystań Rumia - zastanówcie się zanim popełnicie ten sam błąd co my. A forum osiedla Alei Dębowej dziwnym zbiegiem okoliczności zniknęło żeby przyszli klienci prawdy nie znali?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
odbiory mają być w trzecim tygodniu czerwca
Przesuwanie terminów będzie bez końca, osobiscie czekam na mieszkanie w budynku 2, uwazam ze trzeba wystowac zbiorowy pozew. Klauzula ze nei biora odpowiedzialnosci za gazownie jest niezgodna z prawem. W tej umowie nie powinno byc mowy o osoabach tzrecich. kazdy klient podpisuje umowe z deweloperem . a deweloper z podwykonawcami, trzeba ich postraszyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak wiadomo czy wybuduje się w terminie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
~on TO PAJAC ;) ale myjesz pachy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oferta jest całkiem interesująca. Kupić dezodorant w XXI wieku to nie problem, pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
ej kolego przystopuj, kobieta spokojnie odpowiedziala a ty jedziesz na nia ze studia skonczyla ... ? przeciesz sam jej sie spytales czy zerowke skonczyla, to odpowiedziala. ze nie. i juz ironizujesz. juz masz powod do zaczepki... czy jak ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
wybacz pani magister, jak smialem nazwac cie glupkiem,
przeciez skonczylas studia i myjesz pachy,
to cie upowaznia do tego zeby wypisywac na forum kto tego nie robi, ba! nawet zobowiazuje! czekamy z niecierpliwoscia na wiesci kto jeszcze nie myje pach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie, skonczylam studia (dzienne 5-letnie ;p ). W naszych czasach malo kto konczy tylko zerówke ;)

Poniezej pewnego poziomu jest nazywanie kogos glupkiem oraz niedbanie o higiene ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
komentarz ponizej poziomu, jakim trzeba byc glupkiem zeby takie rzeczy pisac?
o myciu pach? skonczylas zerowke tylko?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja bardzo chcialam mieszkac w lesnych tarasach,jak dla mnie super miejscowka, ale ostatecznie wybralismy co innego. Obsuniecia to chyba kazdy deweloper ma, oni maja gdzies klientow i daja terminy z rekawa chyba.

Co do tej pani Justyny to jakas dziwna, jak bylam kiedys w biurze, ze mowila tylko do mojego meza,mnie olewala ;D co za babsko... szkoda tylko,ze pach nie umyla...bo dalo sie czuc...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie wiem co to za pomysł, zatrudniać pracownika, a mam tu na myśli panią Justynę, która chyba wręcz została zatrudniona do tego, by słodzić i koloryzować przedstawiane oferty mieszkań, które w ostateczności odbiegają od rzeczywistości, a sama pani Justyna próbuje odwrócić kota ogonem, tłumacząc się ze to nie jej wina tylko dewelopera.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz to wszytko za darmo ze tak sie cieszysz ?
czy bulisz za to kase, czyli moze placisz za wykonanie czegos ? moze kupujesz mieszkanie u nich ? ... kazdy deweloper to oferuje nic nadzwyczajnego. obsluga tylko do bicia !!! zacofanie !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry