Widok

LEŚNE TARASY- MAT-BUD

Witam czy Ktoś myśli o zakupie mieszkanka w Redzie , nowa inwestycja firmy MAT-BUD?Ja rozważam bardzo poważnie tę kwestię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja polecam, do tej pory współpracuje nam się świetnie,
i właściwie na nic nie można narzekać.

Co do opoznien, można sie wkurzyc o 3 miesiace,
ale jesli chodzi o budowanie czegokolwiek, to o opoznienia nie trudno.

wszysto mozna ustalic scianki, kable, rury, są bardzo elasttyczni,
na wszystko mamy wplyw,
kominek? prosze bardzo, podlogowka? bez problemu,
dodatkowe okna? powiedz ile.
są bardzo przyjazni klientowi.
tyle w temacie ode mnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
piszcie co zamierzacie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieszkańcy może gdzieś z tym pójść?
Nierzetelne i nieprofesjonalne podejście do klienta. jeszcze tydzień temu deweloper zapewniał, że odbiór mieszkania będzie zgodnie z umową. jak można na 2 tygodnie przez planowanym terminem poinformować, ze odbiór opóźni się o 3 miesiące!?!?! popieram powyższą opinię, nie polecam dewelopera Mat-Bud.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najnowsze wieści!
Odbiór budynków nr 1 i nr 2 został przełożony na 31/03/13!!!
Wg. oficjalnej wersji Mat-budu nie z ich winy, więc nie zostaną wypłacone kary umowne za zwłokę!!! Prawda jest taka, że nie mają podpisanej umowy z gazownią, nie dostarczyli projektu. O opóźnieniu wiedzieli już w marcu 2012!!!
Ostrzegamy wszystkich przed deweloperem! Robią co chcą! Nieprzyjemna obsługa klienta, kłamią i nie dotrzymują warunków umowy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszamy wszystkich przyszłych mieszkańców na forum: http://www.lesnetarasyreda.fora.pl/

na nim dowiecie się więcej!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja także sądzę, że nie wyrobią się z terminem, naprawdę słabo to wygląda..
No właśnie, czy ktoś ma jakieś przecieki dot. oddania budynków 1 i 2? Plac budowy nie napawa nadzieją - w mieszkaniach pozostało sporo do zrobienia, klatki schodowe nie ruszone, dookoła niezły bałagan, a droga dojazdowa...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nierozumiem
fatalna problemowa obsluga klienta ...
Jak myślicie czy zgodnie z planem będzie budynek nr1 oddany do końca grudnia??
No ok, gałęzie, ale one odrosną przecież za jakiś czas...
A co z drogą, przecież narazie przy budynku nr,1 przy dwóch garażach od strony skarpy jest tak mało miejsca że narazie zastanawiam się jak tam ludzie będą mogli wjechać jakimś większym autem. Mam nadzieję, że będzie tam droga i poszerzony obszar bo narazie słabo to wygląda
będą wycinane gałęzie z tego co mi wiadomo...
bo już nie mogą więcej drzew wyciąć : (

sąsiadów zapraszam na forum: www. lesnetarasyreda.fora.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, czy wiadomo już coś na temat drzew, drogi która miała być wokół bloku nr 1 i tej skarpki??
Z wypowiedzi wnioskuję, że nie kupiłeś mieszkania z drzewem w salonie, więc to chyba nie Twój problem i nie ma się co unosić ;) nie zawsze trzeba płacić kary za wycinanie drzew, takie rzeczy da się załatwić legalnie :)
Drzewa wytną? Ciekawe kto im pozwoli, ludzie tam jest TRÓJMIEJSKI PARK KRAJOBRAZOWY!!!! Mieszkania musiałyby kosztować po 40 tysi a nie marne 4 za metr, żeby deweloper uzbierał na kary.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć my kupiliśmy za 4100,00 z groszami za metr, załapaliśmy sie rodzina na swoim ale mamy na parterze, więc nie wiem czy czym wyżej tym drożej czy też nie
Jaka jest cena za metr ?
Nam właśnie najbardziej ta skarpa nie daje spać ponieważ mamy małe dziecko i balkon centralnie na tą skarpę, więc niestety jest o czym myśleć;/
a druga sprawa, to że jak narazie na nasze mieszkanie nie dociera cień słońca przez te drzewa,a drodze wiemy, bo tez nam to mówili w biurze, ale jak naprawdę będzie to dowiemy się dopiero za jakiś czas...
do góry