Widok

LEŚNE TARASY- MAT-BUD

Witam czy Ktoś myśli o zakupie mieszkanka w Redzie , nowa inwestycja firmy MAT-BUD?Ja rozważam bardzo poważnie tę kwestię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
fatalna problemowa obsluga klienta ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nierozumiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie, czy ktoś ma jakieś przecieki dot. oddania budynków 1 i 2? Plac budowy nie napawa nadzieją - w mieszkaniach pozostało sporo do zrobienia, klatki schodowe nie ruszone, dookoła niezły bałagan, a droga dojazdowa...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja także sądzę, że nie wyrobią się z terminem, naprawdę słabo to wygląda..
zapraszamy wszystkich przyszłych mieszkańców na forum: http://www.lesnetarasyreda.fora.pl/

na nim dowiecie się więcej!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najnowsze wieści!
Odbiór budynków nr 1 i nr 2 został przełożony na 31/03/13!!!
Wg. oficjalnej wersji Mat-budu nie z ich winy, więc nie zostaną wypłacone kary umowne za zwłokę!!! Prawda jest taka, że nie mają podpisanej umowy z gazownią, nie dostarczyli projektu. O opóźnieniu wiedzieli już w marcu 2012!!!
Ostrzegamy wszystkich przed deweloperem! Robią co chcą! Nieprzyjemna obsługa klienta, kłamią i nie dotrzymują warunków umowy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nierzetelne i nieprofesjonalne podejście do klienta. jeszcze tydzień temu deweloper zapewniał, że odbiór mieszkania będzie zgodnie z umową. jak można na 2 tygodnie przez planowanym terminem poinformować, ze odbiór opóźni się o 3 miesiące!?!?! popieram powyższą opinię, nie polecam dewelopera Mat-Bud.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieszkańcy może gdzieś z tym pójść?
piszcie co zamierzacie?
a ja polecam, do tej pory współpracuje nam się świetnie,
i właściwie na nic nie można narzekać.

Co do opoznien, można sie wkurzyc o 3 miesiace,
ale jesli chodzi o budowanie czegokolwiek, to o opoznienia nie trudno.

wszysto mozna ustalic scianki, kable, rury, są bardzo elasttyczni,
na wszystko mamy wplyw,
kominek? prosze bardzo, podlogowka? bez problemu,
dodatkowe okna? powiedz ile.
są bardzo przyjazni klientowi.
tyle w temacie ode mnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
masz to wszytko za darmo ze tak sie cieszysz ?
czy bulisz za to kase, czyli moze placisz za wykonanie czegos ? moze kupujesz mieszkanie u nich ? ... kazdy deweloper to oferuje nic nadzwyczajnego. obsluga tylko do bicia !!! zacofanie !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem co to za pomysł, zatrudniać pracownika, a mam tu na myśli panią Justynę, która chyba wręcz została zatrudniona do tego, by słodzić i koloryzować przedstawiane oferty mieszkań, które w ostateczności odbiegają od rzeczywistości, a sama pani Justyna próbuje odwrócić kota ogonem, tłumacząc się ze to nie jej wina tylko dewelopera.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja bardzo chcialam mieszkac w lesnych tarasach,jak dla mnie super miejscowka, ale ostatecznie wybralismy co innego. Obsuniecia to chyba kazdy deweloper ma, oni maja gdzies klientow i daja terminy z rekawa chyba.

Co do tej pani Justyny to jakas dziwna, jak bylam kiedys w biurze, ze mowila tylko do mojego meza,mnie olewala ;D co za babsko... szkoda tylko,ze pach nie umyla...bo dalo sie czuc...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
komentarz ponizej poziomu, jakim trzeba byc glupkiem zeby takie rzeczy pisac?
o myciu pach? skonczylas zerowke tylko?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie, skonczylam studia (dzienne 5-letnie ;p ). W naszych czasach malo kto konczy tylko zerówke ;)

Poniezej pewnego poziomu jest nazywanie kogos glupkiem oraz niedbanie o higiene ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
wybacz pani magister, jak smialem nazwac cie glupkiem,
przeciez skonczylas studia i myjesz pachy,
to cie upowaznia do tego zeby wypisywac na forum kto tego nie robi, ba! nawet zobowiazuje! czekamy z niecierpliwoscia na wiesci kto jeszcze nie myje pach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
ej kolego przystopuj, kobieta spokojnie odpowiedziala a ty jedziesz na nia ze studia skonczyla ... ? przeciesz sam jej sie spytales czy zerowke skonczyla, to odpowiedziala. ze nie. i juz ironizujesz. juz masz powod do zaczepki... czy jak ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oferta jest całkiem interesująca. Kupić dezodorant w XXI wieku to nie problem, pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
~on TO PAJAC ;) ale myjesz pachy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry