Widok
zapraszamy wszystkich przyszłych mieszkańców na forum: http://www.lesnetarasyreda.fora.pl/
na nim dowiecie się więcej!
na nim dowiecie się więcej!
Najnowsze wieści!
Odbiór budynków nr 1 i nr 2 został przełożony na 31/03/13!!!
Wg. oficjalnej wersji Mat-budu nie z ich winy, więc nie zostaną wypłacone kary umowne za zwłokę!!! Prawda jest taka, że nie mają podpisanej umowy z gazownią, nie dostarczyli projektu. O opóźnieniu wiedzieli już w marcu 2012!!!
Ostrzegamy wszystkich przed deweloperem! Robią co chcą! Nieprzyjemna obsługa klienta, kłamią i nie dotrzymują warunków umowy!
Odbiór budynków nr 1 i nr 2 został przełożony na 31/03/13!!!
Wg. oficjalnej wersji Mat-budu nie z ich winy, więc nie zostaną wypłacone kary umowne za zwłokę!!! Prawda jest taka, że nie mają podpisanej umowy z gazownią, nie dostarczyli projektu. O opóźnieniu wiedzieli już w marcu 2012!!!
Ostrzegamy wszystkich przed deweloperem! Robią co chcą! Nieprzyjemna obsługa klienta, kłamią i nie dotrzymują warunków umowy!
Nierzetelne i nieprofesjonalne podejście do klienta. jeszcze tydzień temu deweloper zapewniał, że odbiór mieszkania będzie zgodnie z umową. jak można na 2 tygodnie przez planowanym terminem poinformować, ze odbiór opóźni się o 3 miesiące!?!?! popieram powyższą opinię, nie polecam dewelopera Mat-Bud.
a ja polecam, do tej pory współpracuje nam się świetnie,
i właściwie na nic nie można narzekać.
Co do opoznien, można sie wkurzyc o 3 miesiace,
ale jesli chodzi o budowanie czegokolwiek, to o opoznienia nie trudno.
wszysto mozna ustalic scianki, kable, rury, są bardzo elasttyczni,
na wszystko mamy wplyw,
kominek? prosze bardzo, podlogowka? bez problemu,
dodatkowe okna? powiedz ile.
są bardzo przyjazni klientowi.
tyle w temacie ode mnie.
i właściwie na nic nie można narzekać.
Co do opoznien, można sie wkurzyc o 3 miesiace,
ale jesli chodzi o budowanie czegokolwiek, to o opoznienia nie trudno.
wszysto mozna ustalic scianki, kable, rury, są bardzo elasttyczni,
na wszystko mamy wplyw,
kominek? prosze bardzo, podlogowka? bez problemu,
dodatkowe okna? powiedz ile.
są bardzo przyjazni klientowi.
tyle w temacie ode mnie.
nie wiem co to za pomysł, zatrudniać pracownika, a mam tu na myśli panią Justynę, która chyba wręcz została zatrudniona do tego, by słodzić i koloryzować przedstawiane oferty mieszkań, które w ostateczności odbiegają od rzeczywistości, a sama pani Justyna próbuje odwrócić kota ogonem, tłumacząc się ze to nie jej wina tylko dewelopera.
A ja bardzo chcialam mieszkac w lesnych tarasach,jak dla mnie super miejscowka, ale ostatecznie wybralismy co innego. Obsuniecia to chyba kazdy deweloper ma, oni maja gdzies klientow i daja terminy z rekawa chyba.
Co do tej pani Justyny to jakas dziwna, jak bylam kiedys w biurze, ze mowila tylko do mojego meza,mnie olewala ;D co za babsko... szkoda tylko,ze pach nie umyla...bo dalo sie czuc...
Co do tej pani Justyny to jakas dziwna, jak bylam kiedys w biurze, ze mowila tylko do mojego meza,mnie olewala ;D co za babsko... szkoda tylko,ze pach nie umyla...bo dalo sie czuc...