Widok

LIDL - warto kupić kołdrę?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
firma meradiso 140x200 za 59 zł... ktoś używa takiej?
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-5DDFB4B5-1AF5E49F/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=45069
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Moim zdaniem warto, aczkolwiek jedynie na promocjach.

Zresztą jeśli szukacie czegoś porzadniejszego, dobrze jest zajrzeć sobie do sklepów internetowych, które mają znacznie większy wybór jak równeiż lepszych producentów. Daje tutaj namiar na Calvado:
https://www.calvado.com/koldra-bambusowa-schwarzwald-bianca-bamboo-duo.html

Zastanówcie się nad poscielą bambusową, która sprawdza się w naszym klimacie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamierzam kupic koldre 140x200 dla siebie a za jakis czas dla synka. Od jutra tj 16 stycznia w Lidlu beda koldry Innofill Meradiso. Czytalam powyzsze posty ale sa one sprzed kilku lat i chcialabym poznac Wasze aktualne opinie na temat kolder z Lidla. Nie chce kupowac drogich bo mamy mala pralke i w domu nie wypiore a pralnia kosztuje okolo 50 zl. Ostatnio chcialam wyprac stara i jak uslyszalam cene to stwierdzilam, ze lepiej kupic nowa. Zalezy mi, zeby przede wszystkim byla lekka i nie za gruba. W nogach spi pies wiec w nogi mi cieplo
Też mam kołdry cztery pory roku i jestem super zadowolona
Kołdry super my mamy 200x220 letnie są chłodne a zimowe super utrzymują ciepło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lidl to w niemczech sklep dla biedoty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kupiłam pościel polską flanelowa za 89 zł. po pierwszym praniu w 40 stopniach straciła kolor. Zamówiłam przez internet kołdrę z wypelnieniem wełnianym , poszycie bawełniane w sklepie Merinos. Sztywna, jak karton. Uzywam, jako podkład pod prześcieradło,,, Lidl ma dobre produkty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak sie składa, że Lidl ma dobre produkty odziezowe i poscielowe
odradzam te kołdry z LIDLA już lepiej kup w sklep z kołdrami jakimś znanym i takim który zajmuje się produkcją i sprzedażą własnych kołder żeby mieć pewność że kupujesz prawdziwą kołdrę, wypełnioną dobrymi materiałami, a nie sztucznymi tworzywami jak ta z LIDLA, najlepiej sprawdź producentów w Polsce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wiesz, wcale nie widać, że chamsko się reklamujesz.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chcecie kupić dobrą kołdrę z marketu??
Musicie raczej poszukać - najlepiej w internecie są super sklepy. Ja na przykład kupiłam podwójna kołdra 4 pory roku 160x200 cm lato/zima medical w sklepie internetowym Amejzon. Kołdra przyszła szybko, była super wykonana, a do tego z bardzo przyjemnego i delikatnego materiału - mikrofibry! Polecam Patrycja Tomczak Gdynia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
Hmm te z lidla nie powalają ja kupiłam na Amejzon .pl w zestawie dokupiłam sobie - do jednego kosztu transportu - dwie poduszki termoplastyczne z pianki VISSCO memory
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Właśnie widziałam w kołdry spinane napami w wyprzedaży za 99 zł 200 na 220. Ja jestem z Gliwic. Widziałam w Gliwicach i w Zabrzu.
Super, że udało Ci się kupić taką spinaną napami. :-) Na pewno będziesz z niej zadowolona. Bardzo żałuję, że teraz nie ma takiej w ofercie... Zdecydowanie wolałabym taką, właśnie w rozmiarze 200x220.
Od 10.10.2015r. będą te w "jednym kawałku" (gazetka od 05.10.2015r.)... Ja mieszkam w Katowicach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam! Dziś kupiłam w Lidlu na Pradze Południe ul. Jana Nowaka Jesiorańskiego 35 kołdrę Meradico 200 x 220 cm za 119 zł.
Kołdra jest podwójna, spinana napami. Mysle, ze zakup udany. Kolezanka ma juz 3 lata i jest zadowolona bardzo. Byly tez inne rozmiary 160 x 200 cm i 140 x 200 cm.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jane - od czwartku 12.03 znów kołdry będą w Lidlu :)
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=585#
czy te kołdry są antyalergiczne ?
AgusiaGda potwierdzam kołdra jest świetna, mam 200/220 od pół roku, nawet wsadziłam ją do pralki bo syn poświecił ją kakao i dalej jak nowa :)
imageimage
Po prawie roku użytkowania muszę napisać, że bardzo fajne te kołdry z Lidla :) Nic się z nimi nie dzieje :) Są lekkie i cienkie ale ciepłe :) Dobra jakość jak za taką cenę ;)

Jane - może za miesiąc? Jak widać po moich wpisach - kupowałam w końcu marca ubiegłego roku :P więc może będzie promocja w podobnym czasie? Trzeba śledzić stronę Lidla i zapowiedzi promocji ;)
Chce kupic nastepna partie dla rodziny ,tylko nie wiem kiedy bedzie znowu promocja,moze ktos wie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak warto kupic,jest super.Ja mam od 3 lat,a teraz zaopatrzylam rodzine,sa zadowoleni bardzo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry