Widok

LIDL - warto kupić kołdrę?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
firma meradiso 140x200 za 59 zł... ktoś używa takiej?
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-5DDFB4B5-1AF5E49F/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=45069
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja dziś kupiłam ale tą 160x200 :) bo 140x200 to jednoosobówka ;)
Bardzo miła kołdra, jutro dam znać jak się pod nią śpi ;P
image image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja w lidu to tylko artykuły spożywcze kupuję, na kołdrę w takim miejscu to nie zdecydowałabym się
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21
Co do kołdry się nie wypowiem ale mam od dwóch lat dwa komplety pościeli.

Jedną Hello Kitty i drugą z bawełny Renforce (wersja w krateczkę). Obie są piękne, delikatne i nie zniszczone praniem. Kolory zachowały się oryginalne - w odróżnieniu od tego stolca z Jyuska.

Mam też z Lidla podkład na łóżko bawełniany, nieprzemakalny, który można prać w pralce do 90 st. też polecam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja dziś kupiłam pościel i jest prześliczna i jako jedyna jaką posiadam w rozmiarze 220X200 ma normalnie zapięcie na dole a nie z boku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kolorowanka, a jakie firmy robia jeszcze posiciele na takie duze koldry? pytam, bo myslalam o zakupie tej kolderki, ale boje sie, ze potem nie dostane poscieli, poza lidlem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no właśnie, a jak jakościowo wyglądają te kołdry? Też się nad nią zastanawiałam, a mam kawałek do Lidla i nie wiem czy warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kołdry sa super - a poszwy czyli komplety pościeli to nie wiem - nie interesowałam sie tym ;)
Ogólnie komplety pościeli na kołdrę 220x200 nie jest trudno kupić - jedynie kwestia tego że zawsze sa najdroższe ;P

A mi żal było wymienić wszystkich kompletów pościeli - większość nie ma 3lat i sa w fantastycznym stanie, ale wszystkie na kołdrę 160x200 ;)
image image

Ja mam od 6 lat kołdrę 220x 200 i nie mam problemów z zakupem pościeli, fakt jest droższa ale kupić można w zasadzie wszędzie. Jedyny problem jest taki, że często producenci idą na łatwiznę i robią długość standard tj 200 a szerokość 220 i zapięcie robią z boku i to jest nie wygodne jak dla mnie a ta z Lidla jest super :-)
Jesli chodzi o koldre z lidla - juz powleczona i przetestowana;) jak ja dotykam, mimo poszwy, wydaje mi sie ze jest z pierza, taka cudowna, iscie krolewska, ale jest o wiele lzejsza i fantastyczna! Jutro powiem jak sie pod nia spi;) poki co lezalam pod nia;)
image image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
posciel 200-220 jest pełno np andropol i inne na allegro i ja nigdy nie miałam jeszcze zamka z boku zawsze na dole.
warto :D potwierdzone :D
image image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam kołdrę w Lidlu jakieś pół roku temu i jestem super zadowolona ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a czy wiecie czy i w ktorym Lidlu sa jeszcze dostepne te koldry?
znowu są dostępne kołdry w lidlu i zastanawiam się,czy to są te same,które Wy dziewczyny używacie? ja zamierzam kupic 200x220cm w sumie jest lekka ,ale czy ciepła? czym one są wypełnione?
jeżeli tym co moja - a podejrzewam że tak to są super ciepłe i milusie :D
A sama w sobie jest lekka i cieniutka :)
image image

Nie mogę znaleźć na stronce tej kołdry 200x220. Ile kosztuje? Już są w sklepach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byliśmy i kupiliśmy :) dla nas 200x220, dla mojej Mamy 160x200 :) wyglądają na porządnie odszyte. Niby cienkie, leciutkie. Zobaczymy czy ciepłe ;)
Tak warto kupic,jest super.Ja mam od 3 lat,a teraz zaopatrzylam rodzine,sa zadowoleni bardzo
Chce kupic nastepna partie dla rodziny ,tylko nie wiem kiedy bedzie znowu promocja,moze ktos wie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomysł na biznes-może doradzicie:) (45 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

dr Jarosław Nosowicz - neurochirurg - opinie (16 odpowiedzi)

Czy ktoś miał okazję poznać Pana Doktora? Jak wrażenia?

Oszczędzanie pieniędzy (9 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się jaki procent zarobków lub ile konkretnie przeznaczacie na oszczędności czy...

do góry