Widok
Ja nie bo nie lubię zimna dlatego mam ślub w sierpniu. Oczywiście dany miesiąc nie jest gwarantem pogody, ale listopad jakoś smutno i szaro mi się kojarzy, pozatym zawsze ładniej wygląda ekspozycja twojej sukni i osoby bez specjalnie żadnych okryć i gdy się nie trzęsiesz z zimna, ale to tylko moje zdanie, bo jestem okropnym zmarźluchem.
Ja akurat nie znosze upałów, i dlatego gorące latao jest dla mnie katorga, lubie ciepło, ale nie upał. Myslałam nad grudniem, ale niestety nie mam gwarancji, że do grudnia mój tata-może juz wypłynąc. Nie wiem, czy zdązy wrócić wczesniej, a jęsli nie to może okazać się, że pozostaje mi listopad. Jak dla mnie ciepło nie musi byc, bo i tak nie jestem zamrźluchem, a wręcz przeciwnie częsciej mi ciepło niz zimno.
Musze się przyzwyczajać mysla do listopada.
Musze się przyzwyczajać mysla do listopada.
Ja bym wtegy ostatecznie przełożyła datę ślubu na Boże Narodzenie, bo i tak jest zimno ale o wiele piekniej...ten urok choinek,białego śniegu,kościół ślicznie ustrojony,więc organizacja wystroju kościoła odpada. Listopad jest smutny i deszczowy i szary, W prawdzie jak się ludzie kochają to miesiąc nieistotny ale skoro można wybrać...
mi ktos zarzucił, że nie ma r, a ja na to "November" - "r" jest, ale moje podejście jest takie - miesiąc jak miesiąc, taki sam jak inny, składa sie z 4 tygodni, ma te same dni, tyle że jest chłodny i tyle. Meisiąc zmarłych? raczej dwa dni, 1 dzien zmarłych drugi dzień zaduszny, a reszta to dzień usmiechu - bo dzień bez usmiechu to dzień stracony.
masz racje Nowember :D nie ma co się przejmować takimi bzdetami tylko wybrać miesiąc, który Wam odpowiada.
My np. bedziemy miec ślub w październiku, bo nie chcieliśmy mieć wesela w tak obleganym sierpniu, czy lipcu, kiedy z reguły jest okropny upał. Ale każdy oczekuje zawsze czegoś innego i każdy na coś innego zwraca uwage :)
My np. bedziemy miec ślub w październiku, bo nie chcieliśmy mieć wesela w tak obleganym sierpniu, czy lipcu, kiedy z reguły jest okropny upał. Ale każdy oczekuje zawsze czegoś innego i każdy na coś innego zwraca uwage :)