Widok
1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1------------ >27 listopad
9)Kasia26 2----------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem-- >termin 27 grudzień
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1------------ >27 listopad
9)Kasia26 2----------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem-- >termin 27 grudzień
anti sesje robił mi moj M, narysowaliśmy 3 na brzuszku i słoneczko i było wymyślanie pozy w której brzuszek się dobrze prezentuje:)kupa śmiechu przy tym była:) ja postanowiłąm że każdy miesiąc będę uwieczniała, tak wieć mam już zdjęcia z napiszem szminką na brzuszku 1 i 2 a wczoraj przyszła kolej na 3. Póżniej chce stworzyć z tego albumik w którym będzie historia i etapy przyrostu malucha:)
hej my właśnie z nad jeziorka wróciliśmy od rana byliśmy.Jutro popisze więcej.
Kasia co do ruchów to nie są to kopniaki czuje jak się dzidzia przemieszcza,jakby motylki ktoś do brzuszka wpuścił-bulgotki:)wiadomo,że to jest właśnie ,,to'' .Generalnie wieczorkiem jak się położe bo w dzień to nie czuje.
Kasia co do ruchów to nie są to kopniaki czuje jak się dzidzia przemieszcza,jakby motylki ktoś do brzuszka wpuścił-bulgotki:)wiadomo,że to jest właśnie ,,to'' .Generalnie wieczorkiem jak się położe bo w dzień to nie czuje.
Dopiero teraz dopada mnie zmęczenie anti:)było cudnie,jeziorko,grill ahh i ehhh.No i atrakcje,jak się mąż z bratem dorwali do żaglówki to wylądowali w wodzie na środku jeziorka bo okazało się,że jest dziurawa więc atrakcji było mnóstwo:)))teraz czuje maleństwo pewnie cały dzień smacznie spało,a teraz będzie się wiercić jak mama chce spać niedługo.Dobrej nocki wszystkim mamuśkom,do jutra!;D
Uf.my dzisiaj caly dzien w rozjazdach-do poludnia ZOO-bylo cudnie;)...Pptem obiadek w Sopocie i teraz lecimy do rodzinki na mecz:) ja tylko i tak do jedzenie chipsów sie zdam, ale zawsze dorzuce swoje dwa krzyki..za siebie i za malenstwo, ktore dzisiaj bylo mega spokojne-moze ten sloń w ZOO go/ją tak zachwycil:) Milego wieczorka***
suwaczek mi przeskoczył o jedno okienko:) jak ten czas leci, jeszcze troszke i maluchy będą z nami. Ja mam ślub 26 lipca i martwie się jak maluszek to zniesie, zapowiedziałam wszystkim że tańcować nie będe, oczywiście zaliczę pierwszy taniec, poźniej jakiś spokojniejsze też ale zadne wygibańce. Nie wszyscy wiedzą o naszych problemach z zajściem w ciąże i trochę się boje plotek typu biorą slub bo w ciąży, wrażliwa się jakaś zrobiłam ale mam nadzieje ze nie będzie tak widać i liczę na taktowność gości, chociaż z tymi cioteczkami to nigdy nie wiadomo. Chyba bym do oczy skoczyła jak by obrażali moje dziecko
hej dziewczynki!!!
ile przytyłyście bo ja w 15 tyg. waże 54kg. Od ostatniej wizyty 1 m-c temu przytyłam 1kg. nie wiem czy to mało czy dużo??? Choć nigdy nie miałam tendencji do tycia, zawsze szkielet!!!myślę że to może mało?? Ale nie mam wielgachnego apetytu -jem normalnie -więcej warzyw i owoców może.
ile przytyłyście bo ja w 15 tyg. waże 54kg. Od ostatniej wizyty 1 m-c temu przytyłam 1kg. nie wiem czy to mało czy dużo??? Choć nigdy nie miałam tendencji do tycia, zawsze szkielet!!!myślę że to może mało?? Ale nie mam wielgachnego apetytu -jem normalnie -więcej warzyw i owoców może.
Witam Panie Spioszki:)...Zwleklam sie z wyrka, maluszek nasz dzisiaj ładne kopniaki w nocy juz pokazał...jak szalony!Mezulek przywiozl mi siweze buleczki znowu , maselko i mam miodzik----i raj na ziemii, wsuwam wlasnie:)
Risika-toz Ty brzucha kobieto nie masz!Taki malusi, jak nie wiem co!....Ja juz mam mala pileczke;)
Risika-toz Ty brzucha kobieto nie masz!Taki malusi, jak nie wiem co!....Ja juz mam mala pileczke;)
dziekuje bardzo za godzinke idziemy na badanie a potem na USG ale zaczynam czuc ze dotrwam do terminu mimo złego rokowania lekarzy .Tyle juz przeszłam ze teraz juz bedzie dobrze . po za tym mała kopie jak szalona i nie zapowiada sie na wyjście na swiat mimo skurczy , których miec nie powinnam bo biore mase leków rozkurczowych ale co tam my z Maja damy rade
Madzia a kto da radę jak nie Wy:)))odkąd jestem w ciąży to mam wrażenie,że jestem jakoś silniejsza psychicznie i mogłabym góry przenosić,my kobietki chyba tak mamy:)więc będzie dobrze,nie martw się!
a tak w ogóle to kupiłam mężusiowi t-shirt ten z napsiem ,,Będę tatą'' hi hi
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=377801017
a tak w ogóle to kupiłam mężusiowi t-shirt ten z napsiem ,,Będę tatą'' hi hi
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=377801017
spoko anti:))na tej aukcji wybierasz rozmiar i kolor,tam masz link do tabelki z rozmiarami,ja wzięłam czarną XXL bo mój małżon ma 192 i chudziutki nie jest:)
wróciłam z zakupków,bukieckik na imieniny mamy kupiony,pranie rozwieszone,no i koktajl wypity,za godzinkę biore się za naleśniki z truskawakami,jakoś w ten upał mięsa mi się nie chce:)
aaa na dworze upał:/ledwo na schody sie wtelepałam
wróciłam z zakupków,bukieckik na imieniny mamy kupiony,pranie rozwieszone,no i koktajl wypity,za godzinkę biore się za naleśniki z truskawakami,jakoś w ten upał mięsa mi się nie chce:)
aaa na dworze upał:/ledwo na schody sie wtelepałam
Fajnie:)...Jak sie nigdy nie chce chodzic po lekarzach, tak teraz smigamy z usmiechem na twarzach:)...maluchy robia swoje!ja mam wizyte 20.VI, ale jak juz smedzilam kiedys na watku-zmieniam lekarza i bede sobie chodzila na " dwa fronty"..i ide prywatnie w czwarteczek:)****Moze sie ujawni nasz lokator**
Hej Babeczki:)...Skoro świt wstalam i juz pare rzeczy pozytecznych zrobilam:)Dzisiaj mykam na zakupki, wiec sie pojawie popoludniu:(...Mam nadzieje, ze wytrzymam w taka pogode ...oby za cieplo nie bylo!
Mam zamiar dzisiaj kupic pare rzeczy dla maluszka....A jutro ide do innego lekarza, zmienilam w koncu i zobaczymy, moze zobaczy pleć naszego maleństwa;)..To do poludnia:)
Mam zamiar dzisiaj kupic pare rzeczy dla maluszka....A jutro ide do innego lekarza, zmienilam w koncu i zobaczymy, moze zobaczy pleć naszego maleństwa;)..To do poludnia:)
po wizycie wyszstko super, miałąm bad gin i usg. szyjka zamknięta, infekcji brak, na usg serduszko bije, waga prawidłowa maleństwo szaleje:)
Ja dziś jede o 19tej suknię slubną zwęzić, zaczyna docerać do mnie że za miesiąc ślub, jakoś bardziej się skupiłam na grudniu teraz narodziny są dla mnie najważniejsze, jeny jak to się priorytety w życiu zmieniają:):)
Ja dziś jede o 19tej suknię slubną zwęzić, zaczyna docerać do mnie że za miesiąc ślub, jakoś bardziej się skupiłam na grudniu teraz narodziny są dla mnie najważniejsze, jeny jak to się priorytety w życiu zmieniają:):)
to super evilek ze wszystko OK, a plci jeszcze nie bylo widac?
ja mam wizyte 20stego, zreszta tak jak anti, juz odliczam dni....ale czas leci, przeciez to juz w nastepny piatek:)))
u nas narazie bez kopniakow, wczoraj odwiedzialam kolezanke, jej mala ma 8 m-cy, tez mi mowila ze nic nie czula...a dopiero ok 20tc dostana od malej takiego kopniaka ze juz miala dosc:)
ja mam wizyte 20stego, zreszta tak jak anti, juz odliczam dni....ale czas leci, przeciez to juz w nastepny piatek:)))
u nas narazie bez kopniakow, wczoraj odwiedzialam kolezanke, jej mala ma 8 m-cy, tez mi mowila ze nic nie czula...a dopiero ok 20tc dostana od malej takiego kopniaka ze juz miala dosc:)
cześć dziewczyny:))
ja dzis sobie poszlam na usg tak zeby sie uspokoić... w piątel lecimy do sztokholmu i muaialam sprawdzic czy nie ma żadnych przeciwskazań:))
moje dziecko to bedzie wredne po tatusiu :D dzis sie znow dupką obrocilo i nie bylo widać co miedzy nożkami ma:/ jako ze moj oglądał mecz moja muttra ze mną poszla i się nieźle podjarała :D
ja dzis sobie poszlam na usg tak zeby sie uspokoić... w piątel lecimy do sztokholmu i muaialam sprawdzic czy nie ma żadnych przeciwskazań:))
moje dziecko to bedzie wredne po tatusiu :D dzis sie znow dupką obrocilo i nie bylo widać co miedzy nożkami ma:/ jako ze moj oglądał mecz moja muttra ze mną poszla i się nieźle podjarała :D
hej, m_g_ no co Ty,jasne,że nie jestem zła;) wystroimy naszych tatuśków:DDDa co,jak ją dostaniemy mam plan,żeby zdjęcie nam razem zrobić.Pogoda się psuje już od wczoraj.Nawet neta mi się nie chciało odpalać .Wczorajsze pobieranie krwi to masakra,myślałam,że babę kopnę tak bolało,a że była 4 razy większa niż ja to nie miałabym szans w boju:]
dziś odbieram wyniki.
Dostałam,wczoraj od męża Lejdis na płytce,ale się naśmiałam na filmie,chociaż oglądaliśmy go w kinie.Mam plan iść w niedziele do manhattanu bo będą tam aktorki z tego filmu:)
dziś odbieram wyniki.
Dostałam,wczoraj od męża Lejdis na płytce,ale się naśmiałam na filmie,chociaż oglądaliśmy go w kinie.Mam plan iść w niedziele do manhattanu bo będą tam aktorki z tego filmu:)
OOo....super...Lubie tez ten film, smieszny:)...A ja wole jak jest tak chlodniej, oddychac mam czym chociaz*..Wczorajsze zakupy zmeczyly mnie na maxa, ale za to dzisiaj znowu uderzam-wpadlam w trans zakupowy haha....Moze cos fajnego znowu upatrze!....W domu siedziec sie nie chce...posprzatane, poprasowane, oiad przygotowany:)
Apap alo Panadol.lekarz mi powiedzial, ze moge brac...Tez mnie glowa bolala w 15-17 tyg,,,czasem tez teraz mnie zaoli i wtedy to caly dzien meczy;/...
Moze ja tez mezulkowi taka koszulke zamowie...Bardzo fajne sa...zabawne;)...Dobra, lece zdobywac sklepy...Koniecznie do H& M musze wejsc, widzialam wczoraj fajne kaftaniki...Bede popoludniem:)
Moze ja tez mezulkowi taka koszulke zamowie...Bardzo fajne sa...zabawne;)...Dobra, lece zdobywac sklepy...Koniecznie do H& M musze wejsc, widzialam wczoraj fajne kaftaniki...Bede popoludniem:)
Zaraz na drugą stronkę spadniemy.Dopiero siadłam,porządeczki i obaidek zrobiony.Właśnie uzbierałam siatkę ciuszków już dla malucha.A to kiedyś body kupiłam,a to mama 2 kompelciki i tak się uzbierało:)))jak na nie patrze to...ahh...:))))
odebrałam wyniki moczu i morfologie na moje oko są ok,wszytsko w normie.
Dziś robimy sobie wieczorek kibica ale łóżkowy bo nie chce nam się jechać nigdzie.
Co do poczty to mam nadziej,że w końcu kołysanki i koszulka dotrą:))
odebrałam wyniki moczu i morfologie na moje oko są ok,wszytsko w normie.
Dziś robimy sobie wieczorek kibica ale łóżkowy bo nie chce nam się jechać nigdzie.
Co do poczty to mam nadziej,że w końcu kołysanki i koszulka dotrą:))
Kurcze, ale sie wkurzylam:(...Pani dr Olszewska nie ma teraz czasu, jedzie na jakas konferencje i dopiero na 27.06 mam wizyte:(...Przyjdzie mi isc jeszcze raz do mojego gina, 20.06:(...No nie...Az taki starszny to on nie jest, ale juz sie nastwilam ze do niej pojde;(..Moze jeszcze gdzies szybciej sie udam, bo sie nie doczekam:)...tak mi na niej zalezalo, na czasie, no, ale i tak ide do niej tego 27.06..o chce do niej chodzic...