Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE***10***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Lista zaraz hooppppp!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1------------ >27 listopad
9)Kasia26 2----------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem-- >termin 27 grudzień

anti sesje robił mi moj M, narysowaliśmy 3 na brzuszku i słoneczko i było wymyślanie pozy w której brzuszek się dobrze prezentuje:)kupa śmiechu przy tym była:) ja postanowiłąm że każdy miesiąc będę uwieczniała, tak wieć mam już zdjęcia z napiszem szminką na brzuszku 1 i 2 a wczoraj przyszła kolej na 3. Póżniej chce stworzyć z tego albumik w którym będzie historia i etapy przyrostu malucha:)

Swietny pomysl..:) U mnie juz w sumie z apono na to-5 miesiac zaczelam..Ale szykuje sie na sesje u Maziarza:)..podobno sliczne fotki brzucholcow robi

a ile kosztuje taka sesja?

Jak pytalam miesiac temu to 30 ujec okolo 800zl, ale nie wiem czy to nadal taka cena:(

odjechałam na torchę,zmuliło mnie po obiadku.Też będę miała sesje z brzuszkiem u mojej fotografki ze ślubu Kasi Piotrowskiej,o cene się jeszcze nie pytałam.

image
Jak bedziesz znala szczegoly, to daj nam znac:) Moze taniej robi zdjecia? a ja zjadlam dwie buleczki z serem, tym razem zoltym:)-cos mnie dzisiaj wzielo na nabiał:)...ale slodyczy nie jem juz 4 dzien!!hurrahhh

ok nie ma sprawy:) to jej stronka www.piotrowska.net ale się czuje masakrycznie normalnie zamulona na maksa...dobrze,że z psiapsiółą dopiero po 18 się umówiłam jak będzie chłodniej

image
Dziekuje:)..a mi maluch fika dzisiaj, a teraz slucham Bacha i juz w ogole szał:)...Najadł sie i muzyczka-po mamusi!

My wczoraj zamówiliśmy na allegro kołysanki Turnaua i Umer-tzn. ja znalazlma a mąż odrazu zapłacił cały dumny,że dla dzidzi ,a tak ,żeby zrobił przelew czy coś poszukał na kompie ,to hasł,,za chwilę'':))))

image
Super:)..ja bardzo lubie bacha..Turnau'a mamw szytskie płytki i tez czasem dzidzi pszcam...Ostatnio nawet słuchalo Renate Przemyk, ale chyba nie bardzo mu sie spodobala, bo nawet jednego fikanca nie zrobil:) Za to teraz, przy klasykach, lata z jednej strony na druga;)

he he mały meloman rośnie:))))mnie zaczęła boleć głowa...:(położyłam się może przejdzie.Zrobilam już zalewe i karkóweczka się moczy na jutrzejszego grila;)

image
JA TEZ SLUCHAM TURNAUA I UMER, ZNALAZŁAM ZBIÓR KOŁYSANEK, CHCE JESZCZE ZNALEZC MOZARTA I BEDZIEMY TEGO TEZ SLUCHAC. A JA DZIS PICHCILAM, SPRZATALAM WLASNIE SLUCHAJĄC TEJ MUZYCZKI. A TERAZ NIC, TYLKO SPAAAAĆ :)

Właśnie padłam,po spotkaniu z kumpelą,przyjechał do nas szwagier z córeczką no i była zabawa na całego:))teraz czuje jak maleństwo w brzuchu szaleje.Jutro jedziemy nad jeziorko wracamy wieczorkiem nie mogę się doczekać.Dobrej nocki:)

image
Ja mam termin na 19 listopad

Bociany, my mamy chyba termin na ten sam dzień. Ale jeszcze nie czuję żadnych ruchów. Albo przynajmniej ich nie rozpoznaję. Jak odczuwasz że dzidziuś u ciebie szaleje?

wietam. Ale mnie dziś muli, wtałam o 8mej ale chyba za raz znowu pojde spac, na dodatek głowa mnie boli:(

uuuuuuu...jaka cisza;(..Ja dopiero worcilam z mezulkiem z Sopotkowa-spacerek wszedl mi w nogi:)...

hej my właśnie z nad jeziorka wróciliśmy od rana byliśmy.Jutro popisze więcej.
Kasia co do ruchów to nie są to kopniaki czuje jak się dzidzia przemieszcza,jakby motylki ktoś do brzuszka wpuścił-bulgotki:)wiadomo,że to jest właśnie ,,to'' .Generalnie wieczorkiem jak się położe bo w dzień to nie czuje.

image
Zmeczona po jeziorkowaniu???..dzisiaj bylo pieknie:)..ja tez zaraz lece do wyrka z mezulem, jakis film mamy na wieczor:)..Moze maluch sie ujawni bardziej, bo caly dzien chyba obrazony byl jakis,,,malo kopal:(...

Dopiero teraz dopada mnie zmęczenie anti:)było cudnie,jeziorko,grill ahh i ehhh.No i atrakcje,jak się mąż z bratem dorwali do żaglówki to wylądowali w wodzie na środku jeziorka bo okazało się,że jest dziurawa więc atrakcji było mnóstwo:)))teraz czuje maleństwo pewnie cały dzień smacznie spało,a teraz będzie się wiercić jak mama chce spać niedługo.Dobrej nocki wszystkim mamuśkom,do jutra!;D

image
witam, ja dziś jade odpoczywać w sopocie, mam nadzieję że słoneczko mi nie zaszkodzi i nogi nie będą mnie bolały tak jak zawsze. miłego dzionka, pozdrawiam

Cześć:))
ale spałam jak zabita co prawda od 8 nie śpie ,ale wyspana jestem.Na zewnątrz ukrop,dziś z domu wychodze dopiero wieczorkiem,jedziemy do szwagra na mecz kibicować:))dziś widzialam takie maleńkie body dla małego kibica-przesłodkie:)

image
Uf.my dzisiaj caly dzien w rozjazdach-do poludnia ZOO-bylo cudnie;)...Pptem obiadek w Sopocie i teraz lecimy do rodzinki na mecz:) ja tylko i tak do jedzenie chipsów sie zdam, ale zawsze dorzuce swoje dwa krzyki..za siebie i za malenstwo, ktore dzisiaj bylo mega spokojne-moze ten sloń w ZOO go/ją tak zachwycil:) Milego wieczorka***

ojjj kibicki z Was:)
ja zaraz idę się kąpać, jakoś upał mnie zmęczył. Miałam dziś grilla, objadłam się na maxa. Jutro niestety znowu do pracy, myślałam że w 4tym miesiącu zmęczenie troche mija ale jeszcze tego nie zauważyłam...

witam dziwczyny
kabarety byly super, tak jak wiper pisala 5 godzin smiechu:)))) ostatnia godzine to juz nie wyrabialam, nie dosc ze tyłek mnie bolał od siedzenia na twardym to jeszcze brzuch od smiechu:))) ale było super, bedzie co wspominac:)

no to fajnie:)]
a ja jutro mam wizyte u gina, ciekawe co su malucha słychać

Witam:) Powstalam:)...wreszcie, bo juz slonce na niebie wysoko, a ja w pieleszach:),.....Ja mam wizyte 20.06----juz nawet nie marudze Wam, jak to sie nie moge doczekac;)

hej,ja też już na nogach.Wczoraj padłam w dzień i spałam 2 h,wieczorem kibicowanie,ale na spokojnie:)))dziś spotykam się z chrześniaczką,idziemy na spacer nad morze.W brzuchu mi burczy,czas na śniadanko.Wizyta za tydzień u ginka.

image
a mi się nie chce w pracy siedzieć, spać mi się chce i upał dokucza, głowa też zaczyna mnie boleć... kurcze ale marudna jestem

Evilek, znam Twoja sytuacje i raczej na zwolnienie isc to Tobie nie poradze:)..ja siedze w domciu, ale na dworze upał:!na balkon nie wyjde, nad staw w ogrodzie tez nie-wszedzie goracz;/..W domu klimy nie mamy :)Czekam na wieczor, troche temperaturka moze spadnie..oby!

anti no zwolnienie odpada, musze się przemęczyc do końca sierpnia i wtedy będe wiedziała na czym stoję. A upał okropny, ja lubię ciepło ale nie gorączkę cały czas

Biedula....Wytrzymasz!...Ja nie wiem gdzie sie przed sloncem schowac w taki upal. tez lubie cieplo, ale nie goraczke!!!!!!

suwaczek mi przeskoczył o jedno okienko:) jak ten czas leci, jeszcze troszke i maluchy będą z nami. Ja mam ślub 26 lipca i martwie się jak maluszek to zniesie, zapowiedziałam wszystkim że tańcować nie będe, oczywiście zaliczę pierwszy taniec, poźniej jakiś spokojniejsze też ale zadne wygibańce. Nie wszyscy wiedzą o naszych problemach z zajściem w ciąże i trochę się boje plotek typu biorą slub bo w ciąży, wrażliwa się jakaś zrobiłam ale mam nadzieje ze nie będzie tak widać i liczę na taktowność gości, chociaż z tymi cioteczkami to nigdy nie wiadomo. Chyba bym do oczy skoczyła jak by obrażali moje dziecko

Lipiec? to bedzie moze troszke widac... Ale co im do tego?Moze nie bedzie tak zle i nie beda zlosliwe;)...Mina Ci mdlosci, zmeczenie o ile mials..i bedzie fajnie!

zmęczenie to na porzątku dziennym...wieczorkiem do oczy mi się same zamykają

Wróciłam padnięta:/głowa mnie tak boli ,że masakra...gotuje fasolke,ziemniaczki,jajeczko sadzone i obiadek wciągne.Może się kimne i głowa boleć przestanie:(Coraz bardziej się boje jak to będzie latem z brzusiem,bo na tym upale to odpadam normalnie..

image
a ja uciekam do domu:) koniec na dzisiaj z praca:P milego wieczoru dziewczyny!

hej dziewczynki!!!
ile przytyłyście bo ja w 15 tyg. waże 54kg. Od ostatniej wizyty 1 m-c temu przytyłam 1kg. nie wiem czy to mało czy dużo??? Choć nigdy nie miałam tendencji do tycia, zawsze szkielet!!!myślę że to może mało?? Ale nie mam wielgachnego apetytu -jem normalnie -więcej warzyw i owoców może.
image
cześć dziewczyny!! ja mam takiego lenia ze nawet na forum mi sie pisac nie chce:D
a jeszcze dwa egzaminy... goralka ja ma ciagle wage na 0kg...
wogole dzis zrobilam zdjecie brzuchola 19 tydz a go w zasadzie pod ubraniem nie widać...
image

image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
Witam Panie Spioszki:)...Zwleklam sie z wyrka, maluszek nasz dzisiaj ładne kopniaki w nocy juz pokazał...jak szalony!Mezulek przywiozl mi siweze buleczki znowu , maselko i mam miodzik----i raj na ziemii, wsuwam wlasnie:)
Risika-toz Ty brzucha kobieto nie masz!Taki malusi, jak nie wiem co!....Ja juz mam mala pileczke;)

Przeskoczyl mi suwaczek tydzien dalej! Nie wiecie jak to zmienic??

Jest juz OK:)

witam witam kolezanki
jezu risika jestem w szoku, taki brzuch to ja mialam w 9tc:)))) musze w koncu pstryknac sobie fotke zebyscie na walsne oczy zobaczyly jaki ze mnie wieloryb:)

hej:)Risika ale mały brzusio-mój to też piłka szczególnie jak się najem.Spokojnie Tobie też wyskoczy:P właśnie się dobudzam,wstawiłam pranie,mam plan pościel zmienić,póki mam zapał to troche porządków zrobie ;)ale to za godzinkę

image
a ja juz ogrod podlalam-trawke-i krzaczki, bo nowe wsadzilismy :)Cos dzisiaj chyba lzej na dworze bedzie, maly wiaterek jest:)....Cale szczescie, bo nie znosze upalow...

cześć:)) no W Gdyni też powiewa ale i tak gorąco... a w nocy to skwar byl wiercilam sie kopalam i sie nie wyspałam... a tu do pracy trzeba sie ruszyć... ide nakarmic brzucha co by urósł troche :D miłego dnia:)

image
anti też nie znoszę,donrze,że dziś chłodniej,zaraz śniadanko wciągne i mam ochotę na truskawki ale zmiksowane.W ogóle to za bardzo pić mi się nie chce się zmuszam:/

image
No u mnie tez nieciekawie z tym piciem...Jakos malo pije...Wmuszam w siebie, ale ilez mozna?...

kupilam wczoraj hebrate dla kobiet w ciąży Hipp bo mi sie skopnczyla,mozna pic 2 szkalnki dziennie to juz coś a tak to woda...no ale dla naszych bobasów musimy pić:D

image
bociany ja mam pół puszki moge ci oddac bo jej pic nie moge - jest wstretna

mi akurat smakuje ale ja lybie takien dziwnie smaki:)pmadzia dzięki za info,na razie tą nową otworzyłam to zużyje i odezwe się do Ciebie jak co:)trzymam kciuki za Ciebie i Maje

image
dziekuje bardzo za godzinke idziemy na badanie a potem na USG ale zaczynam czuc ze dotrwam do terminu mimo złego rokowania lekarzy .Tyle juz przeszłam ze teraz juz bedzie dobrze . po za tym mała kopie jak szalona i nie zapowiada sie na wyjście na swiat mimo skurczy , których miec nie powinnam bo biore mase leków rozkurczowych ale co tam my z Maja damy rade

Madzia a kto da radę jak nie Wy:)))odkąd jestem w ciąży to mam wrażenie,że jestem jakoś silniejsza psychicznie i mogłabym góry przenosić,my kobietki chyba tak mamy:)więc będzie dobrze,nie martw się!

a tak w ogóle to kupiłam mężusiowi t-shirt ten z napsiem ,,Będę tatą'' hi hi

http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=377801017

image
super prezent ja planowałam ze niunia sie wykluje na dzien taty ale jej chyba tam jest dobrze chyba ze lekarze ja wypedza przez cc szybciej , zobaczymy nastawiam sie ze po dzisiejszym USg usłysze same dobre wiesci

Bociany, a sa jeszcze jakies inne koszulki na Dz,. Ojca?..Bo te maja uniwersalne rozmiary,,,a ja wole raczej konkretny..bo moze za duza byc albo za mala;(

a to Ty ostatnio pytalas o Maziarza? Pokickalam Ci ceny-slubna sesja kosztuje 1200:(..a sesja z brzuszkiem 300zl za 50 ujęć...Pomylilam ze slubem, bo tez go oto dla znajomemj pytalam..Treaz mi sie przypomnialo, bo akurat ogladam sesje kolezanki ze slubu:) Sorki Bociany!

spoko anti:))na tej aukcji wybierasz rozmiar i kolor,tam masz link do tabelki z rozmiarami,ja wzięłam czarną XXL bo mój małżon ma 192 i chudziutki nie jest:)
wróciłam z zakupków,bukieckik na imieniny mamy kupiony,pranie rozwieszone,no i koktajl wypity,za godzinkę biore się za naleśniki z truskawakami,jakoś w ten upał mięsa mi się nie chce:)
aaa na dworze upał:/ledwo na schody sie wtelepałam

image
no i ja dziś witam. o 16tej mam wizytę i już nie moge się doczekać

Fajnie:)...Jak sie nigdy nie chce chodzic po lekarzach, tak teraz smigamy z usmiechem na twarzach:)...maluchy robia swoje!ja mam wizyte 20.VI, ale jak juz smedzilam kiedys na watku-zmieniam lekarza i bede sobie chodzila na " dwa fronty"..i ide prywatnie w czwarteczek:)****Moze sie ujawni nasz lokator**

mój moze ujawni sie 17tego na badaniu w invicta, znowu go pomierzą i zwarzą

O losie.ale sie nasprzatalam:(..padam z nóg!! Cały dom, mialam power'a jak nigdy:)...Teraz na mezuska czekam i nad morze jedziemy na spacerek:)...warto zyc dla takich chwil:************

A mnie rozkłada przeziębienie... Gardło, buuuu....
ojj Justyna niedobrze..polecam sparwdzony sposób na mnie,jem cytrynę pokrojoną w kawałki,albo pije małymi łykami sok z 2-3 cytryn.Poleciła mi to kiedyś babeczka,która wyciągnęła mnie z antybiotyków.
Skończyłam prasować,pranie z 3 pralek,teraz relaks w końcu:)

image
Hej Babeczki:)...Skoro świt wstalam i juz pare rzeczy pozytecznych zrobilam:)Dzisiaj mykam na zakupki, wiec sie pojawie popoludniu:(...Mam nadzieje, ze wytrzymam w taka pogode ...oby za cieplo nie bylo!
Mam zamiar dzisiaj kupic pare rzeczy dla maluszka....A jutro ide do innego lekarza, zmienilam w koncu i zobaczymy, moze zobaczy pleć naszego maleństwa;)..To do poludnia:)

hej,ja też na nogach,jadę na Zaspę zrobić morfologie i mocz bo w poniedziałek wizyta.Ja dziś będę późno ale ndrobie zaległości wieczorkiem:)))ale chce mi się spać...
evilek jak po wizycie???
miłego dzionka

image
po wizycie wyszstko super, miałąm bad gin i usg. szyjka zamknięta, infekcji brak, na usg serduszko bije, waga prawidłowa maleństwo szaleje:)
Ja dziś jede o 19tej suknię slubną zwęzić, zaczyna docerać do mnie że za miesiąc ślub, jakoś bardziej się skupiłam na grudniu teraz narodziny są dla mnie najważniejsze, jeny jak to się priorytety w życiu zmieniają:):)

A ja się zastanawiam dlaczego znoknął mi suwaczek... Hmmm
a teraz jest?

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

jest suwaczek:)

to super evilek ze wszystko OK, a plci jeszcze nie bylo widac?
ja mam wizyte 20stego, zreszta tak jak anti, juz odliczam dni....ale czas leci, przeciez to juz w nastepny piatek:)))
u nas narazie bez kopniakow, wczoraj odwiedzialam kolezanke, jej mala ma 8 m-cy, tez mi mowila ze nic nie czula...a dopiero ok 20tc dostana od malej takiego kopniaka ze juz miala dosc:)

a ja jeszcze w ogole nie czuje ruchów, chociaż na filmiku maleństwo szaleje jak szalone. Ech, i juz sie doczekac plci nie moge, dopiero 23 teraz wizyta z usg. A na postanim usg odwrocil sie Maluch pupka :)

wlasnie ja tez sie obawiam ze akurat wtedy sie na nas wypnie:))))

u nas też nic nie można było wypatrzeć, zresztą ten sprzęt był beznadziejny, nast wizytę mam w invicta 18.06 więc może tam coś doktorek wypatrzy:)

Jenki..przez te smieci watki spadlysmy na 3 strone! Niech moderator cos z tym zrobi!..Brrr.;/a ja z zakupkow do domku wrocilam..Warto było:)

co kupiłas??

image
image
cześć dziewczyny:))
ja dzis sobie poszlam na usg tak zeby sie uspokoić... w piątel lecimy do sztokholmu i muaialam sprawdzic czy nie ma żadnych przeciwskazań:))
moje dziecko to bedzie wredne po tatusiu :D dzis sie znow dupką obrocilo i nie bylo widać co miedzy nożkami ma:/ jako ze moj oglądał mecz moja muttra ze mną poszla i się nieźle podjarała :D

image
Kupilismy sporo ubranek-kombinezon, pare bodziakow, kaftaniki w coccodrillo :)-extra! sterylizator i podgrzewacz od razu tez..No i ja sobie kupilam 2 bluzeczki w H&M ale nie tuniki o w nich wygladalam jak alooooon!.Spodnie 3/4 iałe i pare gatek na ciezarnA!

ja też nie przepadam za tunikami

to duże zakupy :)

image
image
hop

Wyijam nas nad poziomy czyjej inteligencji...Co za kretyn to roi,,,nie mozna nic znalezc...Chyba o taki efekt mu/jej chodzilo!

witam
bociany sciagnelam od Ciebie pomysł i zamowiłam ta sama koszulke tylko zmnienilam rysunek z piastki na dziecko:) mam nadzieje ze nie bedziesz zła:P
tez sie zastanawiam co to za watki, ktos sobie jaja robi i tyle

hej, m_g_ no co Ty,jasne,że nie jestem zła;) wystroimy naszych tatuśków:DDDa co,jak ją dostaniemy mam plan,żeby zdjęcie nam razem zrobić.Pogoda się psuje już od wczoraj.Nawet neta mi się nie chciało odpalać .Wczorajsze pobieranie krwi to masakra,myślałam,że babę kopnę tak bolało,a że była 4 razy większa niż ja to nie miałabym szans w boju:]
dziś odbieram wyniki.
Dostałam,wczoraj od męża Lejdis na płytce,ale się naśmiałam na filmie,chociaż oglądaliśmy go w kinie.Mam plan iść w niedziele do manhattanu bo będą tam aktorki z tego filmu:)

image
OOo....super...Lubie tez ten film, smieszny:)...A ja wole jak jest tak chlodniej, oddychac mam czym chociaz*..Wczorajsze zakupy zmeczyly mnie na maxa, ale za to dzisiaj znowu uderzam-wpadlam w trans zakupowy haha....Moze cos fajnego znowu upatrze!....W domu siedziec sie nie chce...posprzatane, poprasowane, oiad przygotowany:)

ja tylko mam nadzieje ze ta koszulka dojdzie na czas:P dzisiaj podobno poczta przestala strajkowac...oby:P

witam dziewyczyny oczywiście nadeje z pracy, głowa mi coś zdiś pęka a jeszcze po robocie musze się spotakać ze znajomymi dać im zaproszenia na ślub. Masakra z tą głową, poczekam godzinke jeszcze ale jak dalej bedzie bolała to biore apap

Apap alo Panadol.lekarz mi powiedzial, ze moge brac...Tez mnie glowa bolala w 15-17 tyg,,,czasem tez teraz mnie zaoli i wtedy to caly dzien meczy;/...
Moze ja tez mezulkowi taka koszulke zamowie...Bardzo fajne sa...zabawne;)...Dobra, lece zdobywac sklepy...Koniecznie do H& M musze wejsc, widzialam wczoraj fajne kaftaniki...Bede popoludniem:)

No....wrocilam:)w koncu..Kupilam znowu pare fajnych rzeczy:)...I juz je do komodki ukladam:)...Eh, ale z nog to padam;/

anti ostro wzięłaś się za zakupki, ja tak naprwde jeszcze nic nie mam. Zamierzamy zacząć kupować po ślubie, jak skończy się ta cała nerwówka

Oj, zabralam sie ostro..ale ja mam takie "etapy"..pozniej znowu cisza, nigdzie nosa nie wynurze i nic nie kupie..i tak jak mnie "naleci":)....Moze za tydzien dowiemy sie juz jaka plec...to juz w ogole szał mnie zaatakuje zakupowy!

Zaraz na drugą stronkę spadniemy.Dopiero siadłam,porządeczki i obaidek zrobiony.Właśnie uzbierałam siatkę ciuszków już dla malucha.A to kiedyś body kupiłam,a to mama 2 kompelciki i tak się uzbierało:)))jak na nie patrze to...ahh...:))))
odebrałam wyniki moczu i morfologie na moje oko są ok,wszytsko w normie.
Dziś robimy sobie wieczorek kibica ale łóżkowy bo nie chce nam się jechać nigdzie.
Co do poczty to mam nadziej,że w końcu kołysanki i koszulka dotrą:))

image
Kurcze, ale sie wkurzylam:(...Pani dr Olszewska nie ma teraz czasu, jedzie na jakas konferencje i dopiero na 27.06 mam wizyte:(...Przyjdzie mi isc jeszcze raz do mojego gina, 20.06:(...No nie...Az taki starszny to on nie jest, ale juz sie nastwilam ze do niej pojde;(..Moze jeszcze gdzies szybciej sie udam, bo sie nie doczekam:)...tak mi na niej zalezalo, na czasie, no, ale i tak ide do niej tego 27.06..o chce do niej chodzic...

anti, czy Pani Olszewska gdzieś wyjeżdża??kurde, bo mi się zwolnienie kończy a wizyta dopiero 27/06
Tak, ale z tego co mowila, juz 27.06 bedzie, bo jak pisalam mam wizyte;)...jedzie gdzies w przyszlym tygodniu i ma sporo pacjentek:)..

oki, 27/06 to wiem, że będzie, myślałam, że teraz do 27/06 jej nie będzie, a umówiłam się, że podjadę po zwolnienie, dzieki:)
:)...Z tego co pisalyscie ona jest bardzo dobrym lekarzem, tak? jakos chcialam do niej, nie wiem czemu..

wg mnie jest super, zawsze ją polecam
Aha, ok, co wizyte robi usg?

tak, na każdej wizycie mam badanie na fotelu+usg 2d i 3d, plus nagrana płytka, tak zwyczajnie od siebie, ja o to nigdy nie prosiłam:))
ja mam wizytę w poniedziałek już nie mogę się doczekać:)))))

image
No i zarejestrowalam sie do innego ginka;)tez podobno dobra;)..jenki, we wtorek moze zobacze naszego maluszka;))****...Juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nietrzymanie moczu po ciąży (28 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry