Widok

LUKULLUS - zdjęcia, newsy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkicCzy są jakieś 'świeże ' opinie, relacje z wesel w lukullusie?
Czy ktos miał tam może wesel w piątek w okresie letnim i mógłby mi powiedzieć jak jest w taki dzien z dojazdem do lukullusa? obawiam sie ze zatrzymaja nas korki - bo w to w koncu lato, piatek, wszyscy jak co weekend bedą uciekać z miasta.
I jeszcze jedna ważna rzecz- czy któras z Was mogłaby wstawić lub podesłać na maila zdjęcia sali jak jest przygotowana do wesela - jak wyglada miejsce dla Pary Młodej, jak wyglada sala w ogole oraz jak wygląda nakrycie stołów. Bardzo proszę o wszelkie rady, opinie i zdjęcia :)
z góry dziekuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może jednak ktos zechciałby sie podzielic ...?:)
http://forum.trojmiasto.pl/tawerna-grecka-lukullus-kto-i-co-slyszal-pomozcie-t63911,1,11.html?hl=lukullus#hl

http://forum.trojmiasto.pl/tawerna-grecka-lukullus-kto-i-co-slyszal-pomozcie-t63911,1,11.html?hl=lukullus#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Lukullus-prosze-o-opinie-t60262,1,11.html?hl=lukullus#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Lukullus-strojenie-sali-t59875,1,11.html?hl=lukullus#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Lukullus-t58900,1,11.html?hl=lukullus#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Lukullus-t56881,1,11.html?hl=lukullus#hl

http://forum.trojmiasto.pl/fotk-Lukullus-t52816,1,11.html?hl=lukullus#hl

wyszukiwarka jest teraz nieco prymitywna, ale chyba można spróbować? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej. a kiedy masz tam wesele? ja bylam we wrzesniu zobaczyc jak wyglada sala tuz przed czyims weselem, bez problemu mozesz zadzwonic do Lukullusa i zapytac sie o ktorej zaczyna sie w sobote jakies przyjecie i przyjsc sobie godzinke wczesniej i wszystko bedziesz wiedziala. mozna wejsc na sale, zrobic zdjecia. ja nie robilam, wiec nie mam. a jezeli chodzi o piatki...mieszkam akurat w okolicy i wiem, ze niestety...kiepsko to wyglada...akurat ten odcinek bywa czesto mocno zakorkowany. a z ktorej strony bedziesz jechala?
hej, wstepny termin na 31.07, a bede jechała gdzies od strony gdanska. a ze jest to piatek to nie moge wziac wczesniej mszy bo ludzie nie zdaza dojechac a pozna msza i korki to tez nie bardzo. nie wiem co zrobic.:/
hmmm...sobot juz pewnie wolnych nie maja?
no niestety :/ zostaje ten piatek - mam nadzieje ze albo bedzie dobrze albo z nieba spadbnie jakas sobota w innym miejscu na przykład :) dzieki za info
"Podpinam" się pod wątek..Jakieś najnowsze opinie?Z perspektywy gospodarza/gościa? :)
......
my chyba ostro testujemy cierpliwość właścicieli:)
nie wiem czy coś to co napiszę komuś pomoże ale...
na weselu nie byłam osobiście. była moja "ciocia" i bardzo sobie chwaliła. to było wesele kogoś z jej strony ale oglądałam film. pozytywnie byłam zaskoczona widząc na nim w kilku momentach właściciela... czyli powinno być wszystko dopilnowane...
a testujemy bo... sami chcemy zrobić sobie dekorację więc mamy 100 pytań do. po wstępnej akceptacji naszego projektu opomiarowaliśmy salę baaardzo dokładnie i wnikliwie :) nie było żadnych problemów z tym od strony lokalu.

moze ktos juz może dodac jakies nowe zdjęcia z Lukullusa??
pozdrawiam
ja mam tam wesele 4.07.osobiscie na weselu tam nie bylam, ale moja kolezanka tam robila, i byla zafascyonowana-wlasciciel baardzo mily.obsluga super, jedzienie pyyyyycha i baardzo duzo:)poprawin nie robila wiec nie wiem jak sie ma ta sprawa, ja zreszta tez tam nie robie poprawin..:)
jakie ceny w lukullusie ? za osobe?
ja mam menu zeszloroczne, 3 zestaw 155 za osobe, w miesiacach czerwiec sierpien wrzesien 165 a w pt 150zl. ale najtanszy zestaw jak sie nie myle to130zl. w tym roku mialo podrozec,ale czy do tego doszlo nie wiem:)
my mieliśmy tam wesele 16.05.
miejsce super, jedzenie pycha, dużo, obsługa genialna!!
jedyne moje uwagi:
część potraw była wniesiona jak tańczyliśmy i nie wszyscy to widzieli
po weselu jak ktos ma poprawiny niech upomni sie o mięsa bo po poprawinach dają wszystko co zostało ale bez mięs obiadowych z wesela.
Nie odbieramy tego jako okradzenie nas tylko niedopilnowanie. Bo my nie zabraliśmy co dla nich było sygnałem że nie chcemy.

gdybym miała znowu wesele robiłabym je tam!

Szklana _człowieczka czy na poprawiny zamawialiście obiad?
upominac sie o miesa, ktore zostały po obiedzie??? ale zenada! zabieracie resztki do domu? rozumiem tort ale miesa? moze salatki i resztki soków tez
up up
domawialiśmy tylko zupę i to wystarczyło:)

żenada??? dlaczego? płacę za to prawda??
soki dostaliśmy w cenie menu więc nie są naszą własnością :)

Ja też skłaniam się ku temu, aby na poprawiny zamówić tylko zupę. Czy jedzenia z wesele bez problemu wystarczyło Tobie na poprawiny? I mam jeszcze pytanko czy dekorowałaś salę?
Szklana_człowieczka my też będziemy zabierać jedzonko jak coś zoastanie, sam właściciel to proponuje i mówi ,że jest taka możiwość, masz rację za to płacimy i to nie mało kaski, nie ma w tym nic złego, popieram cię!
Przyłaczam się do pytanka czy stroiłas salę, jeśli tak proszę o wklejenie lub przesłanie fotek jak to wyglądało.
Pozdrawiam cieplutko i gratuluję:)
no jakas fotka by nam sie tu przydala:)a co do tego jedzonka,to ja tez mam w planach zabrac co zostanie...i nie widze w tym nic dziwnego...:)
A planujecie Kobietki pokrowce na krzesła?

ja tak szczerze to myslalam o pokrowcach,ale po zastanowieniu- z narzeczonym stwierdzilismy ze nie jest to potrzebne, i nie bedziemy mielii:)
A dekorujesz salę? Czy będziesz miała tylko ich dekorację?

up up :)

ja np bedę miała sale udekorowaną przez ave art :) i mam nadzieję ze będzie ładnie ...
nie nie dekorujemy:)..sala sama w sobie jest ladna.tylko nie podoba mi sie miejsce do tanczenia,bo tam tak pusto...myslalam zeby cos tam wykombinowac..moze jakies balony powiesc...:)
jedzenia wystarczyło i dużo nam zostało mimo iż na poprawinach było ok 80 osób. na weselu mało jedni ale na poprawinach duuuuużo :) i zdziwiłam się że aż tyle zostało:)

dekorowaliśmy salę. za nami na białym materiale powiesiliśmy dwa bordowe serca, na hakach nad gośćmi bordowe kule a sale taneczną od jadalnej podzieliliśmy girlandą balonów.
my dekorowaliśmy sami. mieliśmy farta bo młody z dnia przed w czasach studenckich robił dekoracje balonowe:)

a mozna zapytac ile was kosztowala taka dekoracja? glownie te balony...:)
a jest szansa, żeby dostać zdjęcia sali udekorowanej ? :)

ok 160 zł na 2 pary :)zdjęcia mówicie...poszukam coś:)

szklana_człowieczko gdyby była taka możliwość to ja też bym poprosiła o zdjęcia dla przyjaciółki :)

kuna_gdansk@wp.pl

czekamy na zdjecia:)
ja też czekam : D poproszę na emilka.21@wp.pl

up up:)

poproszę fotki supelkowicz@wp.pl
chyba ciezko bedzie z tymi fotkami..:)
szklana_czlowieczko prosimy o zdjęcia :)
bardzo prosimy :)

up up:)

prosimy o zdjecia :)
do góry