Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nieodpowiednie miejsce do badań dla dzieci wątek zamknięty Moje dziecko ma trzy lata. Musieliśmy zrobić badania krwi i to w jaki sposób...
~zawiedziona mama
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 maja 2018

Obsługa dramat wciaz po tylu latach wątek zamknięty Po pierwsze duża kolejka juz przed otwarciem laboratorium, Panie niespieszace...
~Kobieta w ciąży
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 lutego 2018

Porazka wątek zamknięty Laboratorium porazka. Niby prywatne a kolejki gorsze niz na NFZ. Jestem w...
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 grudnia 2016

Beznadziejna Obsługa! wątek zamknięty Pracujące tam Kobiety, są kolokwialnie mówiąc wyżarte na swoich stanowiskach,...
~Prywatna
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

Dramatyczna obsługa w Pruszczu gdańskim!! wątek zamknięty To nie jest pierwszy raz!! osoby obsługujące notorycznie spóźniają się do...
~Kobieta w ciąży
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Polecam wątek zamknięty Cieszy mnie bardzo szeroka oferta, przystępne ceny, miła i profesjonalna...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 grudnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Zawsze robię badania w tym laboratorium, nigdy się nie zawiodłam. Panie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 lipca 2013

nie polecam wątek zamknięty Nie jestem zadowolona z uslugi ,ktora zostala wykonana,pani pielegniarka byla...
~aleksandra
-

dodano: 4 kwietnia 2013

dzieci w wózku należy zostawiać w poczekalni:( wątek zamknięty Jestem zadowolona, jednak niepokoi mnie fakt, że jestem z maleńkim dzieckiem...
~Joanna
-

dodano: 29 października 2012

Polecam gorąco wątek zamknięty Oprócz profesjonalnej obsługi pod względem szerokiego zakresu badań i...
~Agata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2012

Rewelacyjne laboratorium wątek zamknięty Super obsługa ( przemiłe panie), zero sińców po pobraniu krwi plus wyniki na...
~emma
-

dodano: 28 lutego 2012

super wątek zamknięty jak tylko dowiedziałam się o tym laboratorium to chodzę na badania wyłącznie...
~żaneta
-

dodano: 10 lutego 2012

Asia - opinia wątek zamknięty Byłam dziś w tym laboratorium po raz pierwszy i z pewnością nie po raz...
~Asia
-

dodano: 23 listopada 2011

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Z przyjemnością mogę polecić korzystanie z Lab. w Pruszczu Gdańskim. Jestem w...
~Emilia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry