Laboratoria Medyczne BRUSS grupa ALAB

Laboratoria medyczne Test na koronawirus (Covid)

Pruszcz Gdański, Raciborskiego 1A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nieodpowiednie miejsce do badań dla dzieci wątek zamknięty Moje dziecko ma trzy lata. Musieliśmy zrobić badania krwi i to w jaki sposób...
~zawiedziona mama
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2018

Obsługa dramat wciaz po tylu latach wątek zamknięty Po pierwsze duża kolejka juz przed otwarciem laboratorium, Panie niespieszace...
~Kobieta w ciąży
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lutego 2018

Porazka wątek zamknięty Laboratorium porazka. Niby prywatne a kolejki gorsze niz na NFZ. Jestem w...
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 grudnia 2016

Beznadziejna Obsługa! wątek zamknięty Pracujące tam Kobiety, są kolokwialnie mówiąc wyżarte na swoich stanowiskach,...
~Prywatna
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

Dramatyczna obsługa w Pruszczu gdańskim!! wątek zamknięty To nie jest pierwszy raz!! osoby obsługujące notorycznie spóźniają się do...
~Kobieta w ciąży
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Polecam wątek zamknięty Cieszy mnie bardzo szeroka oferta, przystępne ceny, miła i profesjonalna...
~Dorota
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 grudnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Zawsze robię badania w tym laboratorium, nigdy się nie zawiodłam. Panie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 lipca 2013

nie polecam wątek zamknięty Nie jestem zadowolona z uslugi ,ktora zostala wykonana,pani pielegniarka byla...
~aleksandra
-

dodano: 4 kwietnia 2013

dzieci w wózku należy zostawiać w poczekalni:( wątek zamknięty Jestem zadowolona, jednak niepokoi mnie fakt, że jestem z maleńkim dzieckiem...
~Joanna
-

dodano: 29 października 2012

Polecam gorąco wątek zamknięty Oprócz profesjonalnej obsługi pod względem szerokiego zakresu badań i...
~Agata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2012

Rewelacyjne laboratorium wątek zamknięty Super obsługa ( przemiłe panie), zero sińców po pobraniu krwi plus wyniki na...
~emma
-

dodano: 28 lutego 2012

super wątek zamknięty jak tylko dowiedziałam się o tym laboratorium to chodzę na badania wyłącznie...
~żaneta
-

dodano: 10 lutego 2012

Asia - opinia wątek zamknięty Byłam dziś w tym laboratorium po raz pierwszy i z pewnością nie po raz...
~Asia
-

dodano: 23 listopada 2011

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Z przyjemnością mogę polecić korzystanie z Lab. w Pruszczu Gdańskim. Jestem w...
~Emilia
-

dodano: 8 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry