Widok

Ładowarki - zasilacze do Laptopów, gdzie najtaniej? W okolicy Chełmu.

j.w potrzebuje ładowarkę, niekoniecznie oryginalną do lap topa Toshiby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam ten sam problem. Kupiłam w Jantarze jakaś nie oryginalną i nie działa (muszę pojechać wymienić lub oddać) :( Kosztowała 45ziko w komputerowym w Jantarze.
Jak będziesz kupować, to weź ze sobą laptopa, żeby nie jeździć 2 razy.
Ewa a gdzie to jest?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest we wrzeszczu na grunwaldzkiej. CH Jantar. Sklep przy wejściu po prawej stronie.
ja tez muszę kupić. Pies mi dzisiaj pożarł.
Nowa oryginalna ładowarka koszt od 150 do 200 zł ;/ Oddam teściowi spróbuje naprawić, a jak nie, zapytam w serwisie ile kosztuje naprawa...
ja w tym sklepie w Jantarze to 5...dosłownie 5 kupiłam i kazda padała po ok miesiacu..w końcu sie wnerwiłam pojechałam do mediamarketu zapłaciłam 35 zł i słuzy długo
A ja kupowałam ostatnio na Allegro oryginalny za 35 zł ale używany w super stanie, osobiście nie używałabym zamiennika bo słyszałam różne nie pochlebne opinie.
image
image

image
Ostatnio kupiłam zasilacz do lenovo za 50zł na Jaśkowej Dolinie. Obdzwoniłam wiele sklepów i poza jednym oryginałem za 200zl nigdzie nie mieli z taka prostokątna końcówka. Maja tam chyba wszystko do laptopów. Sklep nazywa się Pcall, mają tam chyba wszystkie części do laptopów

Inne tematy z forum Technologie

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...

do góry