LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rolls - ocena nowy temat Warto jechać nawet z daleka!
~Rolls
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 8 czerwca 2025

Maja - ocena nowy temat Polecam gorąco:) W Lamerie zadowolenie i satysfakcja gwarantowane, są...
~Maja
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Katie - ocena nowy temat Lamerie to nr 1 w 3city:) Pod każdym możliwym względem, jakość produktów,...
~Katie
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Alina - ocena nowy temat to co otrzymałam na mojej głowie to CUDO!!!!! dziękuję kochani za pięknie...
~Alina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

JULIA - ocena Świetna koloryzacja, dokładnie tak, jak chciałam! Profesjonalna obsługa i...
~JULIA
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 3 czerwca 2025

Adrianna - ocena Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm i efekt dokładnie taki, jak sobie...
~Adrianna
-

dodano: 1 czerwca 2025

Ksenia - ocena Świetne miejsce! Atmosfera bardzo przyjazna, a fryzjerzy naprawdę znają się...
~Ksenia
-

dodano: 29 maja 2025

Marta - ocena Bardzo polecam, koloryzacja Air Touch wyszła idealnie!
~Marta
-

dodano: 28 maja 2025

Meggie - ocena Niesamowite miejsce i ludzie, kolor wyszedł dokładnie taki jak chciałam. :)
~Meggie
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 27 maja 2025

Iza - ocena Salon jest nowoczesny i przyjazny, a fryzjer pełen profesjonalizmu i...
~Iza
-

dodano: 26 maja 2025

Bożena - ocena Byłam kilka dni temu na koloryzacji i jestem zachwycona! Kolor wyszedł...
~Bożena
-

dodano: 25 maja 2025

Erika - ocena Jestem zachwycona! Koloryzacja wyszła perfekcyjnie, a strzyżenie idealnie...
~Erika
-

dodano: 23 maja 2025

Karolina - ocena Odwiedziłam ten salon po raz pierwszy i na pewno nie ostatni! Profesjonalna...
~Karolina
-

dodano: 21 maja 2025

Aleksandra - ocena Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Patryka. W salonie panuje super...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 20 maja 2025

Lidka - ocena Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i świetne podejście do klienta....
~Lidka
-

dodano: 17 maja 2025

Ania - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Przemiła obsługa, świetna atmosfera i...
~Ania
-

dodano: 14 maja 2025

Maja - ocena Byłam w salonie i jestem absolutnie zachwycona! Obsługa na najwyższym...
~Maja
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 13 maja 2025

marlenee - ocena Bardzo polecam ten salon! Przemiła atmosfera, wszystko czyste i zadbane....
~marlenee
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 9 maja 2025

Małgorzata - ocena Salon fryzjerski godny polecenia miła atmosfera, profesjonalna obsługa i...
~Małgorzata
-

dodano: 2 maja 2025

Ala - ocena To miejsce to perełka dzięki Adamowi i Patrykowi! Miałam dziś przyjemność...
~Ala
-

dodano: 30 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry