Widok
bylam obsluga bardzo mila i kompetentna zabiegi wykonywane bardzo dokladnie:-), poprzedzone konsultacja i proba laserowa, ceny jak dla mnie za takie rezultaty rewelacyjne, istnieje możliwosc otrzymania 20%rabatu na zabieg przez bycie poleconym, jesli ktoras mialaby ochote chetnie polece, prosze o kantakt na maila dadzix@gmail.com
Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad leczeniem mojego trądzikowego problemu IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię. Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Laserze upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Poleć Nas Swoim Znajomym! Otrzymasz w zamian 50% zniżki na depilację laserową
Z Laser DeLux® zyskujesz nie tylko Ty. Razem z Tobą zniżkę otrzyma Twoja Koleżanka, czy Przyjaciel. Zabiegi w Laser DeLux® to Wasze wspólne korzyści! Aby otrzymać zniżkę, wyślij nam mailem lub smsem imię i nazwisko osoby poleconej. Twoja znajoma/znajomy otrzyma zniżkę 20% a Ty otrzymasz 50% przy kolejnym zabiegu.
Polecając 2 Osoby masz zabieg za 0 zł !
Promocja nie działa wstecz, możesz polecić jedynie nowych Klientów dla Laser DeLux®. Liczba znajomych których możesz polecić jest nieograniczona. Zniżka dotyczy tylko jednego zabiegu i obejmuje wszystkie zabiegi depilacji laserowej. Nie dotyczy zabiegów za 99 zł.
Z Laser DeLux® zyskujesz nie tylko Ty. Razem z Tobą zniżkę otrzyma Twoja Koleżanka, czy Przyjaciel. Zabiegi w Laser DeLux® to Wasze wspólne korzyści! Aby otrzymać zniżkę, wyślij nam mailem lub smsem imię i nazwisko osoby poleconej. Twoja znajoma/znajomy otrzyma zniżkę 20% a Ty otrzymasz 50% przy kolejnym zabiegu.
Polecając 2 Osoby masz zabieg za 0 zł !
Promocja nie działa wstecz, możesz polecić jedynie nowych Klientów dla Laser DeLux®. Liczba znajomych których możesz polecić jest nieograniczona. Zniżka dotyczy tylko jednego zabiegu i obejmuje wszystkie zabiegi depilacji laserowej. Nie dotyczy zabiegów za 99 zł.
Tu troche o mojej depilacji w tym gabinecie: http://forum.trojmiasto.pl/gdzie-depilacja-laserowa-t458854,1,51.html
Byłam kilka dni temu na pierwszym spotkaniu konsultacyjnym. Pani wszystko dobrze wytłumaczyła co i jak, zrobiła próbny strzał. Oj bolało:/ Ale jeśli rzeczywiście ma to usunąć włosy na stałe, to warto wytrzymać:)
Koleżanka też korzystała i jest bardzo zadowolona z efektów!:)
Jeśli ktoś chciałby 20% zniżki to piszcie na maila martitakos@gmail.com
Koleżanka też korzystała i jest bardzo zadowolona z efektów!:)
Jeśli ktoś chciałby 20% zniżki to piszcie na maila martitakos@gmail.com
Jestem po serii zabiegów na bikini całkowite i zostało mi może z 15% włosów, powinnam zrobić jeszcze z jeden zabieg aby pozbyć się włosów w 100% ale póki co chcę przeznaczyć pieniądze na depilację nóg:) Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, jestem bardzo zadowolona. Jeżeli ktoś chce się załapać na 20% zniżki niech pisze na katarzynka.cz@interia.pl :)
Witam serdecznie.
Chętnie polecę kogoś do salonu Laser De Lux. Taka osoba otrzyma 20% zniżki, później może mieć rabat w wysokości 50% na zabieg. Profesjonalny salon, obsługa i najważniejsze- sprzęt (laser Light Sheer) Jestem baaardzo zadowolona z efektów depilacji. Osoby zainteresowane zniżką, bądź mające pytania- proszę o kontakt: kamilaallegroo@wp.pl
Chętnie polecę kogoś do salonu Laser De Lux. Taka osoba otrzyma 20% zniżki, później może mieć rabat w wysokości 50% na zabieg. Profesjonalny salon, obsługa i najważniejsze- sprzęt (laser Light Sheer) Jestem baaardzo zadowolona z efektów depilacji. Osoby zainteresowane zniżką, bądź mające pytania- proszę o kontakt: kamilaallegroo@wp.pl
Witam!!! :)
Chętnie polecę kogoś do salonu Laser De Lux. Taka osoba otrzyma 20% zniżki, później może mieć rabat w wysokości 50% na zabieg. Profesjonalny salon, obsługa i najważniejsze- sprzęt (laser Light Sheer)
Osobicie nie spodziewałam sie takich efektów. Juz po 1 zabiegu nie mialam ok 50% włosów!! wczesniej korzystałam z innego typu lasera i po 12 zabiegach włosów NIC nie ubylo. Wiec bylam wrogo nastawiona do tej depilacji. zmienialm zdanie!!!! Naprawde warto!!!!!!
Zapraszam!
kontakt: polece.depilacje@gmail.com
Chętnie polecę kogoś do salonu Laser De Lux. Taka osoba otrzyma 20% zniżki, później może mieć rabat w wysokości 50% na zabieg. Profesjonalny salon, obsługa i najważniejsze- sprzęt (laser Light Sheer)
Osobicie nie spodziewałam sie takich efektów. Juz po 1 zabiegu nie mialam ok 50% włosów!! wczesniej korzystałam z innego typu lasera i po 12 zabiegach włosów NIC nie ubylo. Wiec bylam wrogo nastawiona do tej depilacji. zmienialm zdanie!!!! Naprawde warto!!!!!!
Zapraszam!
kontakt: polece.depilacje@gmail.com