Widok

Laser DeLux - Wrzeszcz, Grunwaldzka - proszę o opinie

Czy korzystałyście z laserowego usuwania owłosienie w tym zakładzie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
też się wybieram, wiem że zakłady w innych miastach sa chwalone, ale nie wiem jak z tym w Gdansku, tez czekam na opinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również jestem ciekawa opinii o tym zakładzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylam obsluga bardzo mila i kompetentna zabiegi wykonywane bardzo dokladnie:-), poprzedzone konsultacja i proba laserowa, ceny jak dla mnie za takie rezultaty rewelacyjne, istnieje możliwosc otrzymania 20%rabatu na zabieg przez bycie poleconym, jesli ktoras mialaby ochote chetnie polece, prosze o kantakt na maila dadzix@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaka cena na bikini?
Bikini 199zł, ja robiłam tam 3 razy i jest super.
Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad leczeniem mojego trądzikowego problemu IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię. Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Laserze upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Poleć Nas Swoim Znajomym! Otrzymasz w zamian 50% zniżki na depilację laserową
Z Laser DeLux® zyskujesz nie tylko Ty. Razem z Tobą zniżkę otrzyma Twoja Koleżanka, czy Przyjaciel. Zabiegi w Laser DeLux® to Wasze wspólne korzyści! Aby otrzymać zniżkę, wyślij nam mailem lub smsem imię i nazwisko osoby poleconej. Twoja znajoma/znajomy otrzyma zniżkę 20% a Ty otrzymasz 50% przy kolejnym zabiegu.

Polecając 2 Osoby masz zabieg za 0 zł !
Promocja nie działa wstecz, możesz polecić jedynie nowych Klientów dla Laser DeLux®. Liczba znajomych których możesz polecić jest nieograniczona. Zniżka dotyczy tylko jednego zabiegu i obejmuje wszystkie zabiegi depilacji laserowej. Nie dotyczy zabiegów za 99 zł.
Tu troche o mojej depilacji w tym gabinecie: http://forum.trojmiasto.pl/gdzie-depilacja-laserowa-t458854,1,51.html
Byłam kilka dni temu na pierwszym spotkaniu konsultacyjnym. Pani wszystko dobrze wytłumaczyła co i jak, zrobiła próbny strzał. Oj bolało:/ Ale jeśli rzeczywiście ma to usunąć włosy na stałe, to warto wytrzymać:)
Koleżanka też korzystała i jest bardzo zadowolona z efektów!:)
Jeśli ktoś chciałby 20% zniżki to piszcie na maila martitakos@gmail.com
Jestem po serii zabiegów na bikini całkowite i zostało mi może z 15% włosów, powinnam zrobić jeszcze z jeden zabieg aby pozbyć się włosów w 100% ale póki co chcę przeznaczyć pieniądze na depilację nóg:) Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, jestem bardzo zadowolona. Jeżeli ktoś chce się załapać na 20% zniżki niech pisze na katarzynka.cz@interia.pl :)
Witam serdecznie.
Chętnie polecę kogoś do salonu Laser De Lux. Taka osoba otrzyma 20% zniżki, później może mieć rabat w wysokości 50% na zabieg. Profesjonalny salon, obsługa i najważniejsze- sprzęt (laser Light Sheer) Jestem baaardzo zadowolona z efektów depilacji. Osoby zainteresowane zniżką, bądź mające pytania- proszę o kontakt: kamilaallegroo@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam!!! :)
Chętnie polecę kogoś do salonu Laser De Lux. Taka osoba otrzyma 20% zniżki, później może mieć rabat w wysokości 50% na zabieg. Profesjonalny salon, obsługa i najważniejsze- sprzęt (laser Light Sheer)
Osobicie nie spodziewałam sie takich efektów. Juz po 1 zabiegu nie mialam ok 50% włosów!! wczesniej korzystałam z innego typu lasera i po 12 zabiegach włosów NIC nie ubylo. Wiec bylam wrogo nastawiona do tej depilacji. zmienialm zdanie!!!! Naprawde warto!!!!!!
Zapraszam!

kontakt: polece.depilacje@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

do góry