Widok

Laserowa korekta wady wzroku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z was bądz waszych bliskich miała tez zabieg? bardzo proszę o waszą opinie i ew, polecenie gdzie można taki zabieg wykonac,,dzwoniłam juz do swissmedu i kardiotelu

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A no nie robią na NFZ niestety :( A byłyby kolejki że hej...

Ja mam -4,5 i -4 i marzy mi się laserowa korekta, no ale kasa za duża niestety :(
Ale też się interesowałam i znam osoby które robiły w Klinice Nowy Wzrok i jest ok i są bardzo zadowolone.
szkoda...
podobno zdarza sie, ze przy ciąży czy przy porodzie siada wzrok, wiec jeszcze sie wstrzymam... ale może kiedyś, kto wie... ;)
mi się pgorszyło po porodach o 1 ,,miałam -2,75 a mam -3,75
Odświeżam, bo interesują mnie opinie nt. Weiss Klinik w Chorzowie. Ktoś tam korygował sobie oczka?
Pozdrawiam.
ja robilam sobie korekte rok temu w swissmedzie ale jak dzis zobaczylam oferte na grouponie to sie wscieklam!Ja placilam 6 tys,a tu za 3 tys.Poszukaj w necie opinii na temat tamtej kliniki.
gdzie ta oferta ? dasz link ?
podbijam bo temat mnie interesuje :0

Czy udał○o sie komus zrealizować grupon na laserowa korekcję wzroku?

Ja i znajomy kupilismy sobie ale oboje nas zdyskwalifikowali...

zastanawiamy sie czy ta oferta to nie fikcja....

poniewaz za badania trzeba zapłacic 200 zl... łacznie kupilo to na pewno ponad 1200 osób wiec nawet jak nie przeprowadzą zadnej operacji zyskaja ponad 240 tysiecy na samych ludziach którzy musza sie zbadac przed operacja.

a gdyby przeprowadzili te operacje na które ludzie kupili grupony to straciliby ponad 1600 tyle oszczedzasz * 1200 tyle osób kupilo....
ponad 1 milion 920 tysięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
też sie nie zakwalifikowałam, mało tego, jak byłam na badaniach to zepsuł sie jeden aparat i powiedzieli że dopiero za tydzień sie ostatecznie okaże czy sie zakwalifikowałam, a w tym samym dniu zgłosili do groupona , ze nie. w katowicach nie widzą żadnych przeciwskazań do zabiegu.
ja również nie zakwalifikowałam się do zabiegu. Teraz grupon ma MIESIĄC na zwrot pieniędzy!!! Przede mną było 5 osób - wszystkie nie zostały zakwalifikowane...
Jakiś czas temu pytałam w Weissie o badania i ilość osób która się po nich kwalifikuje. Wówczas powiedziano mi że 70% wszystkich badanych jest kwalifikowana do zabiegu. Wczoraj okazało się, że jest ich zaledwie 20%. Dziwne że nagle ta liczba tak znacznie spadła i na wszystkich forach na których można znaleźć opinie o tej klinice do tej pory było wiele osób które miały przeprowadzony zabieg a nagle pojawia się rzesza ludzi mających grupony która jednak się nie załapała.
Też mam wrażenie że daliśmy się nabrać i ktoś na wszystkich tych ludziach którzy kupili kupon uzyskał niezłą nieoprocentowaną pożyczkę...
Mają naszą kasę która na nich pracuje. Zrobili sobie obrót na koniec roku. JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!!
a ja tak czekam na laserową korektę oczu z gruponem. Atu się okazuje że to ściema.A jestem zakwalifikowana do zabiegu w wrocławiu,ale dużo kasy i czekam na grupona
a z gruponem miał ktoś zabieg ,niech się odezwie

Szczerze polecam specjalistów w Spektrum. Świetnie wykonana laserowa korekcja wzroku.
https://www.spektrum.wroc.pl/

myślę ze w Optegrze też bez problemu pomogą wyleczyć wzrok, ja sama robiłam korekcję wzroku w Szczecinie i bardzo sie cieszę że tam, bo trafiłam na na prawdę kompetentnych lekarzy

Osoby, który pracują sporo przy komputerze powinny regularnie badać swój wzrok. Centrum medyczne Medicare specjalizuje się w okulistyce. Jako jedna z niewielu placówek dysponuje odpowiednim sprzętem i specjalistami do wykonywania najtrudniejszych zabiegów. Zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie www https://medicare.med.pl/laserowa-korekcja-wzroku/

Ja polecam laserową korekcję wzroku w Eyemed https://eyemed.pl/laserowa-korekcja-wzroku/ :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry