Widok

Laserowe Usuwanie Zylakow

Witam mialam usuwane zylaki u dr Stankiewicza z Zar z przychodni Eskulap polecam doktora profesjonalne podejscie gabinety czyste i przyjazdne pacjentom
Lekarz posiada duze doswiadczenie i ma duza wiedze w chirurgii wszystko przebieglo poprawnie jak bym miala operowac nogi napewno wybralabym ta przychodnie
Przed przychodnia duzy parking umozliwil mi zaparkowanie samochodu , na miejscu moglam kupic rowniez rajstopy uciskowe po zabiegu
Wszystko w jednym miejscu jeszcze raz polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki jest koszt zabiegu (dwie nogi)?

Pseudo reklama.
Szkoda że żylaki nie robią się na mózgu, może wtedy ludzie zaczęli by myśleć.
Żylaki można leczyć i to skutecznie, a jak się wytnie to już nie ma co ratować. Polecam aloes ( tylko nie taki ze sklepu i apteki, bo to nawet koło aloesu nie leżało) i omega 3 i coś jeszcze.

takie sprawy trzeba konsultować z lekarzem i absolutnie, niczego nie wolno lekceważyć.

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

do góry