Widok

Lata 80 jak sie ubrac!!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny!!!!
Jade na sylwka i obowiazuje mnie strój lat 80 nie mam pojecia jaK NAJLEPIEJ SIE UBRA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj,
lata 80-te sa teraz bardzo popularne w modzie codziennej, co prawda mieszkam w szkocji, ale wiem, ze i w polsce dziewczyny powrocily do ubierania tunik- w panterke, zlotych, srebrnych, obcislych z rekawami rozszerzanymi model batwings, jesli chodzi o dol to obiawiazkowo legginsy, tu masz pole do popisu bo kolorow rowniez jest cala gama!
jako akcesoria uzupelniajace mozesz ubrac jaskrawa peruke:w kolorze zielonym czy rozowym lub po prostu natapirowac swoje wlosy i wczepic w nie cekinowa opaske. Polecam tez roznego rodzaju bransoletki i korale: na ogol wykonane z plastykowego tworzywa.... Generalnie to co kiczowate, sprawdzi sie w 100%. Udanej zabawy!pozdrawiam.
przyłącze się do pytanie jeżeli pozwolisz:) podrzućcie jakiś pomysł na przebranie, my też na sylwka sie przebieramy, tematyka dowolna:)
jesli chodzi o model rekawow batwings o ktorych wczesniej wspominalam podaje link: http://cgi.ebay.co.uk/Pink-brown-knitted-mini-dress-longline-jumper-Fit-8-10_W0QQitemZ330059757070QQihZ014QQcategoryZ53338QQrdZ1QQcmdZViewItem

oczywiscie kolor i dzianina jaka dobierzesz zalezy od Ciebie.
DZIEKI!!!CO DO legginsów to raczej sie nie zdecyduje bo prze mojej figurze bym sie zle czuła,natomiast włoski natapiruje i dodam pare dodatkow,ale co wtedy moge ubrac na dół.Jakie spodnie?
zrób sobie oko ala Małgorzata Ostrowska z młodości :))

dokładnie .... wejdz na stronkę Bajm ... może tam cos zgapisz

image
image
to ja ide na bal pt: Vivat Las Wegas"
to może i dla mnie coś wyszukacie?

legginsy i tunika to standartowy zestaw, do tego buty na wysokim obcasie ale nie szpilki
kiczowata biżuteria, szeroki pasek w talii, najlepiej złoty albo srebrny i koniecznie natapirowane włosy

image
image
DIX jak dlamnie to bardzo odwazny strój z tej stronki,ale wiem juz o co chodzi.
chcialam tylko pokazac model rekawow, rozszerzany, absolutnie nie sugerowalam sukienki, gdyz ja tez nie najlepiej bym sie w niej czula;_)
Beatko81, akurat w kasynach w Las Vegas konkretny stroj czyli tuxedo (garnitur ) oraz suknia wieczorowa nie jest obowiazkiem, tam mozemy bowiem spotkac i kroliczki playboya i kowbojow. Stroje galowe i wieczorowe owszem mozemy tam spotkac, ale generalnie panuje dowolnosc! Co do polskich kasyn to tu przyklada sie wieksza dokladnosc do szczegolow;-) Polecam jakas sexowna sukieneczke wieczorowa, a do tego szaliczek a'la lis, by dodac efektu, jesli palisz to obowiazkowo ustnik do papierosa w kolorze brazu;-) widzialam Wasze zdjecia ze slubu, mozesz tez zwiazc wlosy do gory tak jak mialas to na slubie..do tego wszystkiego jakas mini torebeczka model : clutch czyli bez paseczka tzw mini kopertowka.pozdrawiam
diź, jestem pod wrażeniem...specjalizujesz się w modzie czy jak??

image
image
na codzien pracuje w firmie informatycznej, ale w weekendy jestem tzw Personal Shopping Advisor. To dosc popularny wolny zawod na zachodzie. Wraz z Paniami w roznym wieku chodze na zakupy i doradzam. Sa tez takie, ktore ufaja nam calkowicie, i nie wychodza z domu tylko czekaja na to co przyniesiemy. Jednym slowem sama kocham zakupy wiec lacze przyjemne z pozytecznym. pozdrawiam.
ale super!! kurcze, też bym tak chciała...uwielbiam chodzic na zakupy i wyszukiwać jakies fajne ciuszki

image
image
w Polsce z tego co wiem, ale to w Warszawie ten 'zawod' powoli powoli nabiera tempa, tam gdzie pieniazki i brak czasu, a czasem wlasnego stylu lub niezdecydowanie tam wchodzi Personel Shopping Advisor, moze pomysl nad otwarciem wlasnej dzialalnosci, a jak nie to w necie mozna znalezc taka organizacje i do niej dolaczyc. Ale jak mowie w Wawie z tego co wiem ten biznes dopiero raczkuje, wiec nie mam zadnych konkretnych kontaktow do tych osob.
ja myśle, z eto właśnie tak w lata 2-0te idzie, te opaski i przytlepane loki
papieros na takim długim patyku i etola z futra
a faceci garnutury w biały prążek , kapelusz i lakierki :)

ale nie wiem, czy faktycznie dobrze mi sie temat kojazy...

zgadza sie ten stroj ma prawo kojarzyc sie z przelomem lat 20tych i 30stych, aczkolwiek wszystko z przeszlosci w modzie przewija sie i powraca, czasem w lekko zmodyfikowanej uwspolczesnionej formie.
Jednak gwarantuje Ci, ze z w tym stroju przy wizycie w prawdziwym kasynie nie czulabys dyskomfortu.;-)
kurcze, dix, ty masz chyba dobrego pomysła z tym :)

lata 20-te też pasują

image
image
lista tego co w latach 80tych bylo niezwykle popularne :dla Patrycji: moze cos sobie dobierzesz do stroju:

asymetryczna fryzurka,
Klipsy plastykowe: banany truskawki wisienki
bangles: czyli duze, grube plastykowe bransolety w kolorze zolci i czerwieni, kolorowa mascara, dwie rozne skarpetki, rekawiczki koronkowe,lubowala sie w nich madonna, lub takie bez palcow, do tego roznego rodzaju brozki i naczepki na ubrania, kolore plastykowe ze smiesznymi napisami, czarne kapelusze a'la Boy George,opaski, bandamki, getry welniane, kolorowe wlosy, gdzie mozna zastosowac tu tzw one-night toner lub wczepic kolorowe pasemka na jedna noc, cena jednego kolorowego pasemka w salonie Gabriel w Gdansku w city forum to 10zl. Jesli nie wyjdzie Ci tapir na glowie, zawsze mozesz zwiazac wlosy w ogonek ale na boku, lewym lub prawym, plasko lub wyzej. Na jednej rece mozesz miec bangle: plastykowe bransoletki na drugiej plastikowy zegarek z elektronicznym wyswietlaczem , cena 5zl. Jesli tego by bylo malo, zawsze mozesz pogrzebac w rzeczach mamy lub cioci, i zapytac czy ma duze okulary sloneczne w plastykowych najlepiej bialych oprawkach.
Lata 80te to stosunkowo latwy i przyjemny temat, wierze, ze bedziesz wygladac swietnie!Trzymaj sie!
ja bym dodała poduszki na ramiona ;)

ooo taaaak!!

image
image
Dzieki jeszcze raz jesteś niesamowita,napewno coś sobie dobiore.Pozdrawiam
owszem, poduszki na ramionach byly popularne, ale wiekszosc babeczek w tym ja czulaby sie jak baseballista z druzyny amerykanskiej!
hahaha, tulow kobiety wyglada w tym jak trapez!!! to byl koszmar!;-)haha pozdrawiam
tragedia :)
ale niestety, tak nosiły :)

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry