Widok

Lata 80 jak sie ubrac!!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny!!!!
Jade na sylwka i obowiazuje mnie strój lat 80 nie mam pojecia jaK NAJLEPIEJ SIE UBRA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj,
lata 80-te sa teraz bardzo popularne w modzie codziennej, co prawda mieszkam w szkocji, ale wiem, ze i w polsce dziewczyny powrocily do ubierania tunik- w panterke, zlotych, srebrnych, obcislych z rekawami rozszerzanymi model batwings, jesli chodzi o dol to obiawiazkowo legginsy, tu masz pole do popisu bo kolorow rowniez jest cala gama!
jako akcesoria uzupelniajace mozesz ubrac jaskrawa peruke:w kolorze zielonym czy rozowym lub po prostu natapirowac swoje wlosy i wczepic w nie cekinowa opaske. Polecam tez roznego rodzaju bransoletki i korale: na ogol wykonane z plastykowego tworzywa.... Generalnie to co kiczowate, sprawdzi sie w 100%. Udanej zabawy!pozdrawiam.
przyłącze się do pytanie jeżeli pozwolisz:) podrzućcie jakiś pomysł na przebranie, my też na sylwka sie przebieramy, tematyka dowolna:)
jesli chodzi o model rekawow batwings o ktorych wczesniej wspominalam podaje link: http://cgi.ebay.co.uk/Pink-brown-knitted-mini-dress-longline-jumper-Fit-8-10_W0QQitemZ330059757070QQihZ014QQcategoryZ53338QQrdZ1QQcmdZViewItem

oczywiscie kolor i dzianina jaka dobierzesz zalezy od Ciebie.
DZIEKI!!!CO DO legginsów to raczej sie nie zdecyduje bo prze mojej figurze bym sie zle czuła,natomiast włoski natapiruje i dodam pare dodatkow,ale co wtedy moge ubrac na dół.Jakie spodnie?
zrób sobie oko ala Małgorzata Ostrowska z młodości :))

dokładnie .... wejdz na stronkę Bajm ... może tam cos zgapisz

image
image
to ja ide na bal pt: Vivat Las Wegas"
to może i dla mnie coś wyszukacie?

legginsy i tunika to standartowy zestaw, do tego buty na wysokim obcasie ale nie szpilki
kiczowata biżuteria, szeroki pasek w talii, najlepiej złoty albo srebrny i koniecznie natapirowane włosy

image
image
DIX jak dlamnie to bardzo odwazny strój z tej stronki,ale wiem juz o co chodzi.
chcialam tylko pokazac model rekawow, rozszerzany, absolutnie nie sugerowalam sukienki, gdyz ja tez nie najlepiej bym sie w niej czula;_)
Beatko81, akurat w kasynach w Las Vegas konkretny stroj czyli tuxedo (garnitur ) oraz suknia wieczorowa nie jest obowiazkiem, tam mozemy bowiem spotkac i kroliczki playboya i kowbojow. Stroje galowe i wieczorowe owszem mozemy tam spotkac, ale generalnie panuje dowolnosc! Co do polskich kasyn to tu przyklada sie wieksza dokladnosc do szczegolow;-) Polecam jakas sexowna sukieneczke wieczorowa, a do tego szaliczek a'la lis, by dodac efektu, jesli palisz to obowiazkowo ustnik do papierosa w kolorze brazu;-) widzialam Wasze zdjecia ze slubu, mozesz tez zwiazc wlosy do gory tak jak mialas to na slubie..do tego wszystkiego jakas mini torebeczka model : clutch czyli bez paseczka tzw mini kopertowka.pozdrawiam
diź, jestem pod wrażeniem...specjalizujesz się w modzie czy jak??

image
image
na codzien pracuje w firmie informatycznej, ale w weekendy jestem tzw Personal Shopping Advisor. To dosc popularny wolny zawod na zachodzie. Wraz z Paniami w roznym wieku chodze na zakupy i doradzam. Sa tez takie, ktore ufaja nam calkowicie, i nie wychodza z domu tylko czekaja na to co przyniesiemy. Jednym slowem sama kocham zakupy wiec lacze przyjemne z pozytecznym. pozdrawiam.
ale super!! kurcze, też bym tak chciała...uwielbiam chodzic na zakupy i wyszukiwać jakies fajne ciuszki

image
image
w Polsce z tego co wiem, ale to w Warszawie ten 'zawod' powoli powoli nabiera tempa, tam gdzie pieniazki i brak czasu, a czasem wlasnego stylu lub niezdecydowanie tam wchodzi Personel Shopping Advisor, moze pomysl nad otwarciem wlasnej dzialalnosci, a jak nie to w necie mozna znalezc taka organizacje i do niej dolaczyc. Ale jak mowie w Wawie z tego co wiem ten biznes dopiero raczkuje, wiec nie mam zadnych konkretnych kontaktow do tych osob.
ja myśle, z eto właśnie tak w lata 2-0te idzie, te opaski i przytlepane loki
papieros na takim długim patyku i etola z futra
a faceci garnutury w biały prążek , kapelusz i lakierki :)

ale nie wiem, czy faktycznie dobrze mi sie temat kojazy...

zgadza sie ten stroj ma prawo kojarzyc sie z przelomem lat 20tych i 30stych, aczkolwiek wszystko z przeszlosci w modzie przewija sie i powraca, czasem w lekko zmodyfikowanej uwspolczesnionej formie.
Jednak gwarantuje Ci, ze z w tym stroju przy wizycie w prawdziwym kasynie nie czulabys dyskomfortu.;-)
kurcze, dix, ty masz chyba dobrego pomysła z tym :)

lata 20-te też pasują

image
image
lista tego co w latach 80tych bylo niezwykle popularne :dla Patrycji: moze cos sobie dobierzesz do stroju:

asymetryczna fryzurka,
Klipsy plastykowe: banany truskawki wisienki
bangles: czyli duze, grube plastykowe bransolety w kolorze zolci i czerwieni, kolorowa mascara, dwie rozne skarpetki, rekawiczki koronkowe,lubowala sie w nich madonna, lub takie bez palcow, do tego roznego rodzaju brozki i naczepki na ubrania, kolore plastykowe ze smiesznymi napisami, czarne kapelusze a'la Boy George,opaski, bandamki, getry welniane, kolorowe wlosy, gdzie mozna zastosowac tu tzw one-night toner lub wczepic kolorowe pasemka na jedna noc, cena jednego kolorowego pasemka w salonie Gabriel w Gdansku w city forum to 10zl. Jesli nie wyjdzie Ci tapir na glowie, zawsze mozesz zwiazac wlosy w ogonek ale na boku, lewym lub prawym, plasko lub wyzej. Na jednej rece mozesz miec bangle: plastykowe bransoletki na drugiej plastikowy zegarek z elektronicznym wyswietlaczem , cena 5zl. Jesli tego by bylo malo, zawsze mozesz pogrzebac w rzeczach mamy lub cioci, i zapytac czy ma duze okulary sloneczne w plastykowych najlepiej bialych oprawkach.
Lata 80te to stosunkowo latwy i przyjemny temat, wierze, ze bedziesz wygladac swietnie!Trzymaj sie!
ja bym dodała poduszki na ramiona ;)

ooo taaaak!!

image
image
Dzieki jeszcze raz jesteś niesamowita,napewno coś sobie dobiore.Pozdrawiam
owszem, poduszki na ramionach byly popularne, ale wiekszosc babeczek w tym ja czulaby sie jak baseballista z druzyny amerykanskiej!
hahaha, tulow kobiety wyglada w tym jak trapez!!! to byl koszmar!;-)haha pozdrawiam
tragedia :)
ale niestety, tak nosiły :)

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry