Widok

Lata 80 jak sie ubrac!!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny!!!!
Jade na sylwka i obowiazuje mnie strój lat 80 nie mam pojecia jaK NAJLEPIEJ SIE UBRA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lista tego co w latach 80tych bylo niezwykle popularne :dla Patrycji: moze cos sobie dobierzesz do stroju:

asymetryczna fryzurka,
Klipsy plastykowe: banany truskawki wisienki
bangles: czyli duze, grube plastykowe bransolety w kolorze zolci i czerwieni, kolorowa mascara, dwie rozne skarpetki, rekawiczki koronkowe,lubowala sie w nich madonna, lub takie bez palcow, do tego roznego rodzaju brozki i naczepki na ubrania, kolore plastykowe ze smiesznymi napisami, czarne kapelusze a'la Boy George,opaski, bandamki, getry welniane, kolorowe wlosy, gdzie mozna zastosowac tu tzw one-night toner lub wczepic kolorowe pasemka na jedna noc, cena jednego kolorowego pasemka w salonie Gabriel w Gdansku w city forum to 10zl. Jesli nie wyjdzie Ci tapir na glowie, zawsze mozesz zwiazac wlosy w ogonek ale na boku, lewym lub prawym, plasko lub wyzej. Na jednej rece mozesz miec bangle: plastykowe bransoletki na drugiej plastikowy zegarek z elektronicznym wyswietlaczem , cena 5zl. Jesli tego by bylo malo, zawsze mozesz pogrzebac w rzeczach mamy lub cioci, i zapytac czy ma duze okulary sloneczne w plastykowych najlepiej bialych oprawkach.
Lata 80te to stosunkowo latwy i przyjemny temat, wierze, ze bedziesz wygladac swietnie!Trzymaj sie!
ja bym dodała poduszki na ramiona ;)

ooo taaaak!!

image
image
Dzieki jeszcze raz jesteś niesamowita,napewno coś sobie dobiore.Pozdrawiam
owszem, poduszki na ramionach byly popularne, ale wiekszosc babeczek w tym ja czulaby sie jak baseballista z druzyny amerykanskiej!
hahaha, tulow kobiety wyglada w tym jak trapez!!! to byl koszmar!;-)haha pozdrawiam
tragedia :)
ale niestety, tak nosiły :)

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry