Widok

Lata 80 jak sie ubrac!!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny!!!!
Jade na sylwka i obowiazuje mnie strój lat 80 nie mam pojecia jaK NAJLEPIEJ SIE UBRA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DZIEKI!!!CO DO legginsów to raczej sie nie zdecyduje bo prze mojej figurze bym sie zle czuła,natomiast włoski natapiruje i dodam pare dodatkow,ale co wtedy moge ubrac na dół.Jakie spodnie?
jesli chodzi o model rekawow batwings o ktorych wczesniej wspominalam podaje link: http://cgi.ebay.co.uk/Pink-brown-knitted-mini-dress-longline-jumper-Fit-8-10_W0QQitemZ330059757070QQihZ014QQcategoryZ53338QQrdZ1QQcmdZViewItem

oczywiscie kolor i dzianina jaka dobierzesz zalezy od Ciebie.
przyłącze się do pytanie jeżeli pozwolisz:) podrzućcie jakiś pomysł na przebranie, my też na sylwka sie przebieramy, tematyka dowolna:)
to ja ide na bal pt: Vivat Las Wegas"
to może i dla mnie coś wyszukacie?

witaj,
lata 80-te sa teraz bardzo popularne w modzie codziennej, co prawda mieszkam w szkocji, ale wiem, ze i w polsce dziewczyny powrocily do ubierania tunik- w panterke, zlotych, srebrnych, obcislych z rekawami rozszerzanymi model batwings, jesli chodzi o dol to obiawiazkowo legginsy, tu masz pole do popisu bo kolorow rowniez jest cala gama!
jako akcesoria uzupelniajace mozesz ubrac jaskrawa peruke:w kolorze zielonym czy rozowym lub po prostu natapirowac swoje wlosy i wczepic w nie cekinowa opaske. Polecam tez roznego rodzaju bransoletki i korale: na ogol wykonane z plastykowego tworzywa.... Generalnie to co kiczowate, sprawdzi sie w 100%. Udanej zabawy!pozdrawiam.
do góry