Widok

Lębork

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy sa jakies dziewczyny z Lęborka lub okolic?
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, ja jestem :)

image
image
Super!I jak przygotowania?Gdzie chcesz robic wesele?Masz juz rezerwacje?
image

image
:)

image
image
ja też miałam wesele i ślub w Lęborku, ślub miałam w kościele pw. Św. Jakuba Apostaoła a wesele w Betlejem, było super, pozdrawiam wszystkie forumowiczki z Lęborka

image
Żabka*,masz namiary na Betlejem?Jak bylo z rezerwacja?Duzo wczesniej musialas zaklepac?Ja mam co prawda ślub w sierpniu 2008,ale nie mieszkam obecnie w Polsce.A powiedz mi jak z makijazem?Robilas sama?W Lęborku jest jakies studio kosmetyczne Virgo,ciekawe czy tam robia profesjonalny make-up.Jak masz jakies ciekawe informacje i rady prosze o odp.pozdrawiam
image

image
wesele miałam jak pisałm wczesniej w Betlejem, z rezerwacją tam ciężko, dobry rok trzeba wczesniej bo inaczej ciężko, a w Betlejem super, jedzonko świetne, obsługa super, piękne obejście, moi goście byli zachwyceni, teraz będzie tam jeszcze lepiej bo rozbudowuja cały obiekt, ja miałam tam na 100 osób i to było maksymalnie

image
Jesli masz gdzies pod reka numer tel.to przeslij.Papa!
image

image
Betlejem 598627165,

image
dzięksssss!
image

image
Żabka*mialas zespol czy Dj?Ja mysle o tym drugim(przynajmniej bede miala orginalne wersje)planuje wesele na 40 osob.
image

image
miałam 6-osobowy zespół Czarne Kapelusze, rewelacja

image
Hejka !!
Ja się urodziłam w Lęborku :) i mam tam rodzinę, ale już od jakiś 16 lat mieszkam w Gdyni, ale i tak mam sentyment do tego miasta :) i jeżdżę tam prawie, co tydzień :)

Pzdrawiam :)

imageimage

image
oooo to sporo czasu nie ma Cie w Lęborku.Ja rok mieszkalam w Trójmiescie,a teraz(9 mies.)w Anglii
image

image
ooo, a ja 26 lat mieszkałam prawie w Lęborku, a teraz wybyłam do męża w okolice Pucka, ale i tak jeżdżę bardzo często do Lęborka, to miasto ma swój urok i niepowtarzalny klimat, gdzie wraca sie z przyjemnościa

image
mój narzeczony pochodzi z okolic Lęborka :) potwierdzam, fajne miasto!

imageimage
image
Pewnie ze fajne!Ja mieszkalam w Lęborku 20 lat i mam zamiar kiedyś tu wybudowac dom,by moje dzieci mialy kontakt z dziadkami,wujkami itd.
image

image
Hej, przepraszam za małe opóźnienie, ale praca, parca, praca.... Od roku mieszkam w Gdyni, u narzeczonego, ale ślub musi być w Lęborku :) Nawet nie ma innej opcji! I na pewno w kościele NMP, w końcu to moja parafia :) A co do wesela to myślimy poważnie nad Łebą, np. wesele w hotelu Łeba a noclegi w ośrodku Mazowsze. Opcja "nadmorska" jest dla nas o tyle wygodna, że będziemy mieli większość gości przyjezdnych (80 osób), więc musimy mieć miejsca noclegowe dla wszystkich. Co do zespołu to byłam u koleżanki na weselu gdzie grał Max Dance i bardzo mi się spodobał :)

image
image

Witajcie,

my jestesmy z okolic Leborka:-) slub mamy w Slupsku w kosciele sw.Jana Kantego a wesele w Palacu pod Bocianim Gniazdem w Runowie.

Pozdrawiam

image
A kiedy masz wesele?Ja mam w sierpniu 2008 ale łeba odpada,wszedzie pelno turystow,osrodki zapchane.A wiesz ile chca za wesele w hotelu Łeba,chyba sporo bo to nowy,drogi hotel.Mnie raczej nie bedzie stac,chociaz kto wie...;-)))
image

image
my mamy ślub na początku czerwca więc na pewno nie będzie jeszcze wielu turystów :) a jeżeli chodzi o salę w hotelu Łeba to jeszcze nie wiem ile sobie życzą... ale noclegi na pewno gdzieś indziej !!! A Wy gdzie chcecie zrobić Wasze weselicho? I na ile osób? U nas wychodzi jakieś 120 ...

image
image
ooo to sporo ludzi.My planujemy na 40.Tylko najblizsza rodzina.Nie chcemy spędu wszystkich ciotek,wujkow i kuzynów.Tylko my najbliższa rodzina i przyjaciele.Nad miejscem wciaż sie zastanawiam,zbieram propozycje od forumowiczek.Jak bedziesz wiedziala ile za sale w ŁEBIE daj znać
image

image

Byłam na weselu w Betlejem w Lęborku i bardzo mi się podobało. Mają wszystko dopracowane i widać że organizują takie imprezy nie pierwszy raz. jedzenie wspaniałe i w sporych ilościach obsługa na piątkę. Już sobie zarezerwowałam salę na komunie dla mojego dzieciaka :)

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry