Widok
Żabka*,masz namiary na Betlejem?Jak bylo z rezerwacja?Duzo wczesniej musialas zaklepac?Ja mam co prawda ślub w sierpniu 2008,ale nie mieszkam obecnie w Polsce.A powiedz mi jak z makijazem?Robilas sama?W Lęborku jest jakies studio kosmetyczne Virgo,ciekawe czy tam robia profesjonalny make-up.Jak masz jakies ciekawe informacje i rady prosze o odp.pozdrawiam
wesele miałam jak pisałm wczesniej w Betlejem, z rezerwacją tam ciężko, dobry rok trzeba wczesniej bo inaczej ciężko, a w Betlejem super, jedzonko świetne, obsługa super, piękne obejście, moi goście byli zachwyceni, teraz będzie tam jeszcze lepiej bo rozbudowuja cały obiekt, ja miałam tam na 100 osób i to było maksymalnie
Hej, przepraszam za małe opóźnienie, ale praca, parca, praca.... Od roku mieszkam w Gdyni, u narzeczonego, ale ślub musi być w Lęborku :) Nawet nie ma innej opcji! I na pewno w kościele NMP, w końcu to moja parafia :) A co do wesela to myślimy poważnie nad Łebą, np. wesele w hotelu Łeba a noclegi w ośrodku Mazowsze. Opcja "nadmorska" jest dla nas o tyle wygodna, że będziemy mieli większość gości przyjezdnych (80 osób), więc musimy mieć miejsca noclegowe dla wszystkich. Co do zespołu to byłam u koleżanki na weselu gdzie grał Max Dance i bardzo mi się spodobał :)