Widok

Leczenie kanałowe złamane narzędzie - leczenie pod mikroskopem

Witam, czy możecie polecić gabinet stomatologiczny w 3city, gdzie zajmą się leczeniem kanałowym ze złamanym narzędziem, leczenie pod mikroskopem i usuwanie złamanego narzędzia? może ktoś z Was miał taką sytuację ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam ArtDent w Sopocie, dr Misiejuk, ma mikroskop i zajmuje się bardzo trudnymi przypadkami stomatologicznymi.Mi uratowała ząb, który 5 dentystów poleciło wyrwać.Zresztą na trójmiasto.pl w opiniach tego gabinetu jest również mój wpis.
Miladent Gdańsk, ul. Garncarska dr Wierzbicki, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam miladentu... Mi tam zrobili brzydkie wypełnienie...Ale to inna historia. Moja kolezanka też miała usuwane narzędzie z 7 dokładnie i była w wieldencie na or górnej. DoswiadcOny chirorg stomatolog.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem najlepszy stomatolog to dr Robert Jaromowski. Jest również chirurgiem. Przyjmuje w Spółdzielni Lekarskiej w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Grunwaldzkiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam bardzo podobny problem i nie wiem gdzie się z tym wybrać, jak wyglądają ceny za leczenie kanałowe pod mikroskopem w Artdent Sopot ?
Dr. Jarząbek
Gdynia ul Bema, ale trudno się dostac na wizytę.
szynszylowa w gdansku
Już dwa razy leczyłam kanałowo zęby w Gabinecie Podralscy na Zaspie, a konkretnie u dra Wojtyńskiego. Dodam, że oba zęby były zatrute wiele lat temu, ale nie wyleczono dobrze kanałów i po latach trzeba było doczyścić właśnie w leczeniu mikroskopowym. Bardzo dobrze leczą, polecam..

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (22 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...

Wrażliwa skóra twarzy (57 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry