Widok

Leczenie kanałowe złamane narzędzie - leczenie pod mikroskopem

Witam, czy możecie polecić gabinet stomatologiczny w 3city, gdzie zajmą się leczeniem kanałowym ze złamanym narzędziem, leczenie pod mikroskopem i usuwanie złamanego narzędzia? może ktoś z Was miał taką sytuację ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam ArtDent w Sopocie, dr Misiejuk, ma mikroskop i zajmuje się bardzo trudnymi przypadkami stomatologicznymi.Mi uratowała ząb, który 5 dentystów poleciło wyrwać.Zresztą na trójmiasto.pl w opiniach tego gabinetu jest również mój wpis.
Miladent Gdańsk, ul. Garncarska dr Wierzbicki, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam miladentu... Mi tam zrobili brzydkie wypełnienie...Ale to inna historia. Moja kolezanka też miała usuwane narzędzie z 7 dokładnie i była w wieldencie na or górnej. DoswiadcOny chirorg stomatolog.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem najlepszy stomatolog to dr Robert Jaromowski. Jest również chirurgiem. Przyjmuje w Spółdzielni Lekarskiej w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Grunwaldzkiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam bardzo podobny problem i nie wiem gdzie się z tym wybrać, jak wyglądają ceny za leczenie kanałowe pod mikroskopem w Artdent Sopot ?
Dr. Jarząbek
Gdynia ul Bema, ale trudno się dostac na wizytę.
szynszylowa w gdansku
Już dwa razy leczyłam kanałowo zęby w Gabinecie Podralscy na Zaspie, a konkretnie u dra Wojtyńskiego. Dodam, że oba zęby były zatrute wiele lat temu, ale nie wyleczono dobrze kanałów i po latach trzeba było doczyścić właśnie w leczeniu mikroskopowym. Bardzo dobrze leczą, polecam..

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (66 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry