Widok

Lekarz od kręgosłupa - ortopeda..

Cześć, od jakiegoś roku zmagam sie z bólem kręgosłupa na odcinku ledzwiowym i szyjnym, ból czasem bywa tak dokuczliwy ze nie jestem w stanie funkcjonować, po wizycie u lekarza rodzinnego dostalam ketonal i skierowanie do neurologa na termin megaaaa odległy, gdy poprosilam o zwolnienie lekarskie kategorycznie mi odmowiono, lekarz stwierdzil ze bez badań ,,na moje slowo ze boli,, zwolnienia mi nie wystawi! Może i ma słuszność ale nie jestem w stanie funkcjonować w pracy :-( dlatego może możecie polecić jakiegoś lekarza prywatnie który nie będzie robił problemu ze zwolnieniem, co więcej czy wykaże większe zainteresowanie diagnozą .. Nie ogranicza sie do ketonalu. Bardzo prosze o namiar i cene za wizytę. Żeby chociaż na ten tydzień wystawił..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na takie bole to tylko terapeuta manualny masz najprawdopodobniej przestawiony kregoslup i jeden/dwa zabiegi załatwia sprawe. Zaden lekarz nic tu nie pomoze oprocz faszerowania tabletkami i naciaganiem na.kase. niestety lekarze nie polecaja terapeutow bo to dla nich konkurencja a ja sie zawsze zastanawiam czy osoba ktora szuka u nich ppmocy w takiej sprawie nie zna alternatyw czy jest po prostu glupio zaslepiona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest dokladnie tak, jak napisal "-Pozdrawiam" - tylko terapeuta manualny, moze pomoc w takiej sytuacji. Mi pomogl Pan Paweł Tyka z Pogotowia Ratunkowego w Sopocie - jest on naprawde znakomitym specjalista chiropraktyki jak i tez fizjoterapeuta.
Lekarze tylko lecza objawy, a chiropraktycy lecza przyczyny chorob. A mi Pan Paweł wyleczyl migreny ktore mialem od 5 lat, bezsennosc, problemy z zatokami ktore rowniez mialem od lat, a o bolach kregoslupa juz nie wspominajac. Trzeba zawsze szukac przyczyny bolu, a jak sie w moim przypadku okazalo Pan Tyka wyleczyl mnie z chorob, ktore bezskutecznie leczyli neurolodzy, laryngolodzy i ortopedzi, ktorzy mowili ze w moim wieku to jak nie boli to znaczy ze sie nie zyje, a az taki stary to nie jestem :) i na koniec dodam jeszcze ze Pan Paweł poswieca duzo czasu na pacjenta, a sam wywiad chorobowy trwa do 20min, gdzie u lekarza bylo pytanie co boli i gdzie boli i sam wywiad trwal 20 sekund. Oby wiecej takich specjalistow jak Pan Paweł Tyka!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry