Widok

Lekki podkład do twarzy.

Działki Leśne Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kobietki czy mozecie polecic jakis fajny lekki podkład,który ładnie kryje przebarwienia na twarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam ten:

image

Jest bardzo lekki, bardzo dobrze się nakłada, ładnie kryje i nie pozostawia na twarzy "maski". ;)
Ja polecam DREAM SATIN LIQUID MAYBELLINE.

Super produkt na prawdę polecam:)
image
image

image
a ja Erisa ktory jest tylko w aptece Pharmacis - chyba dobrze napisalam albo i nie:/ :) ale jest swietny a cena nie taka wysoka ja placilam 35 zl

super kryje jest lekki i twarz wyglada bardzo promiennie
no to i ja coś polecę:ESTEE LAUDER individualist.Jest świetny,lekki,nie ma efektu maski i przede wszystkim po utlenieniu dopasowuję się do cery:)
Max factor-koszt ok 70zł
fajne te wszystkie podkladziki ale strasznie drogie niestety nie stac mnie na drogie kosmetyki wiec wybieram tansze opcje ktore nie zncza zle - przeciwnie :)

kiedys mialam podklad sensique - cena smieszna jakies 7 zl chyba ale uwierzcie jakoscia nie odbiega od tych za kilkadziesiat zl - choc pewnie znajda sie takie co powiedza ze co to moze byc za takie pieniadze
podklad akurat matujacy ale nie wysusza cery, nie robi maski, fajnie kryje , nie walkuje sie nie zmienia koloru na twarzy - choc osoby o bardzo jasnej karnacji nie znajda tam kolorku ale szczerze polecam zwlaszcza tym ktorzy maja ubogie portfele :):)
Ja uzywam sensique ale w kulkach koszt 10 zl, jestem bardzo zadowolona
imageimage
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://w
Ja polecam Max Factor colour adapt

http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=981
Ja używam rimmela. Cena ok 20 zł, a jestem zadowolona

image
Ja polecam Lirene
A gdzie mozna kupic ten podklad sensique chetnie bym go wypróbowala
tylko w drogerii natura :)
hopek
fajny jest taki sypki z pedzelkiem loreala ale to też dość duzy koszt ok.60zł. Ale jest na prawdę fajny.
Zdecydowanie polecam podklad firmy LA ROCHE POSSAY. Wczesniej mialam rozne, zarowno te tansze, jak i te drozsze. Jednak ten dla mojej skory okazal sie rewelacyjny i nie zmieniam go juz od kilku lat. Do kupienia w niektorych aptekach za okolo 60zl ale jest bardzo wydjny, wyglada naturalnie i swietnie kryje niedoskonalosci. Dodatkowo kupuje jeszcze z tej firmy "kamuflarz" i cera idealna;) Mozna poprosic w aptece o probke (w Carrefourze nakladaja do pojemniczka) takze najlepiej sprawdzic czy dla Ciebie tez bedzie ok. Ja POLECAM!
hm... makijaż. Od zawsze preferowałam naturalny wygląd. Jednak czasami warto sie pomalować;) Trafiłam na GOSH. Troche drogi, ale warto było go kupić. Zainwestowałam w "Gosh Cover Stick" w sztyfcie(http://www.nokaut.pl/makijaz-twarzy/gosh.html)Ogólnie wychodze z założenia ze im droższe kosmetyki tym lepsze, a o wygląd trzeba dbać:)
Tani i bardzo ladnie kryje fluid z firmy AA, ja akurat stosuje matujacy, odcien miodu. Wczesniej kupowalam 4 razy drozszy fluid revlona i dawal taki sam efek wiec przezucilam sie na aa..
polecam podkłady mineralne "pyłkowe", trzeba tylko zainwestowac w odpowiedni pedzel no i troche pocwiczyc nakladanie kilku warstw, ale efekt jest super,ja mialam problemy z łzs, czerwone i suche przebarwienia, wszytskie podklady(te drozsze takze typu lrp itp) powodowały jeszcze wieksze wysuszenie i efekt skorupy na twarzy...dopiero te mineralne daja rade, maja duza pelete kolorow i sa wydajne:

http://everydaycosmetics.pl/

no i przez to ze sa w pyłku są lekkie :)
Taże polecam podkłady everyday minerals. Opakowanie kosztuje trochę więcej, ale za to są bardzo wydajne. Z tańszych polecam L'Irene city matt - nie jest bardzo lekki, ale trwały.
image image
Też używam AA i jestem bardzo zadowolona

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

tanie meble kuchenne?Jakie (71 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry