Widok
Agentka
Jak to po co?
"Ratownik: (przyłapuje element samobójczy) - Ha hultaje!!! Mam was, mam was! Ja wam się potopię! Ja wam się potopię!... Przychodzą tu od takiego do takiego na mój rewir się topić! Jakby nie mogli spokojnie z głodu umrzeć! A ja już się z kataru wyleczyć nie mogę! Niedługo to mi błona pławna między palcami wyrośnie. Żyć mi nie dają!!!!
Samobójca tragiczny: - Żyć albo nie żyć, oto jest pyt...
Ratownik: - HAMLET!!! TO ZNOWU TY?!!! Jak ja cię nie lubię!!!
Samobójca tragiczny: - Ależ my tylko tak na spacer...
Ratownik: (patrząc na kamienie) - A to co?! Breloczki?... Wyrzucić mi to natychmiast! NIE DO WODY!!!"
"Ratownik: (przyłapuje element samobójczy) - Ha hultaje!!! Mam was, mam was! Ja wam się potopię! Ja wam się potopię!... Przychodzą tu od takiego do takiego na mój rewir się topić! Jakby nie mogli spokojnie z głodu umrzeć! A ja już się z kataru wyleczyć nie mogę! Niedługo to mi błona pławna między palcami wyrośnie. Żyć mi nie dają!!!!
Samobójca tragiczny: - Żyć albo nie żyć, oto jest pyt...
Ratownik: - HAMLET!!! TO ZNOWU TY?!!! Jak ja cię nie lubię!!!
Samobójca tragiczny: - Ależ my tylko tak na spacer...
Ratownik: (patrząc na kamienie) - A to co?! Breloczki?... Wyrzucić mi to natychmiast! NIE DO WODY!!!"
Shaigan
Rozglądam się. Widzę za oknem dwóch panów uciekających sprintem z (najwyraźniej nie swoją) teczką, zaraz potem radiowóz. W tej samej chwili na drugim końcu tramwaju ktoś ustępuje miejsca starszej pani, a bliżej młody chłopak delikatnie gładzi włosy swojej dziewczyny.
Dużo można zobaczyć. Jeśli tylko się chce.
Dużo można zobaczyć. Jeśli tylko się chce.
Smucio
prawdę mówiąc to ja nawet nie wiedziałam, że na tym naszym molu są zainstalowane kamery...proponuję interwencję na stronach urzędu miejskiego w Sopocie.
p.s gdybym próbowała komukolwiek pomóc w jakielkolwiek kwestii technicznej to obawiam się, że przez przypadek włączyłabym autodestrukcję....dalej jesteś zainteresowany moją pomocą??
p.s gdybym próbowała komukolwiek pomóc w jakielkolwiek kwestii technicznej to obawiam się, że przez przypadek włączyłabym autodestrukcję....dalej jesteś zainteresowany moją pomocą??
Ryszard Horowitz ...
w Zielonej Bramie w Gdańsku, wystawa o tyle ciekawa co beznadziejnie zorganizowana.Moim skromnym zdaniem nie wystarczy sprowadzić, czy też wypożyczyć dzieła jakiegokolwiek autora.Należałoby też zadbać o to, aby w sali, gdzie organizowana jest wystawa była jakakolwiek informacja o autorze i chociażby tytuły pod prezentowanymi dziełami.
A tak poszłam i w sumie nie bardzo wiedziałam co oglądam poza tym, że to ładne jest...na pytanie, czy mogę dostać jakiś katalog, czy inną informację o wystawie dowiedziałam się, że owszem...w kasie jest do nabycia album w cenie 120zł!!!
Wobec powyższego idę sobie w sieci poszukać informacji o tym co dziś obejrzałam.
A tak poszłam i w sumie nie bardzo wiedziałam co oglądam poza tym, że to ładne jest...na pytanie, czy mogę dostać jakiś katalog, czy inną informację o wystawie dowiedziałam się, że owszem...w kasie jest do nabycia album w cenie 120zł!!!
Wobec powyższego idę sobie w sieci poszukać informacji o tym co dziś obejrzałam.
Agentko
co do strony RHacego ja nie cytuje lecz tworze...
hm hm hm
ale domyslam sie co boli, mianowicie niedociagniecia organizacyjne galerzystow..
w tym wypadku to tak jak tort slubny dwa metry srednicy, figurki na miejscu, deco rozowe i turkusowe pieknie i fajnie, tylko ze..
rankiem po imprezie.
sorki, drobny wypadek...
na galery z takimi!
hm hm hm
ale domyslam sie co boli, mianowicie niedociagniecia organizacyjne galerzystow..
w tym wypadku to tak jak tort slubny dwa metry srednicy, figurki na miejscu, deco rozowe i turkusowe pieknie i fajnie, tylko ze..
rankiem po imprezie.
sorki, drobny wypadek...
na galery z takimi!