Widok
Leszek - ocena
Firam DHL to jakaś porażka. Moja Paczka nie dotarła do Mnie z winy kuriera DHL. Z powodu mojej wizyty lekarskiej a badania nie mogłem odwołać , bo był to MRI, więc przesyłka została przekierowana do punktu POP/żabka/. POP żabka odmówił odebrania przesyłki i z tego powodu nie dotarła do Mnie. Firma DHL bez mojej zgody dokonała zwrotu do nadawcy, Kurier nawet nie postarał się naw mnie telefonicznie powiadomić. Paczka mogła przecież zostać na magazyetnie DHL w Gdańsk-Kowale, gdzie mogłem podjechać i odebrać osobiście. Firma DHL miała do mnie numer telefonu, nie zaproponowała opcji osobistego odbioru na Kowalach. Dodzwoniłem się na infolinie i paniusia przyjęła nowy adres dostawy przesyłki, ale niestety nic to nie dało ! Firma DHL samowolnie dokonała zwrotu przesyłki do Niemiec. Dla jasności idzie do mnie nowa przesyłka. Ponieważ nie ma mnie w domu gdzie pierwotnie idzie przesyłka, dokonałem przekierowania na nowy adres . Ciekawe czy tę przesyłkę też odeślą do Niemiec. Ma do mnie dotrzeć w piątek 10 Lipca 2026. Dzisiaj mamy 08 Lipiec 2026