Widok
Lewactwo i standardy
https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/369473-nie-ma-nic-gorszego-niz-wybiorcza-afirmacja-standardow-wieszanie-figury-papieza-ok-wieszanie-zdjec-europoslow-pe-skandal
Tu nie chodzi o stosowanie standardów, wybiórczych czy nie wybiórczych.
Mamy przecież przykłady molestowania, których lewica nie uznaje za molestowanie, lecz za przejaw bogatej specyfiki osobowości molestującego delikwenta, w obliczu którego standardy należy uchylić.
Mamy w teatrze wieszanie figury papieża, które uznaje się za akt artystyczny, a wieszanie zdjęć zdrajców, za niedopuszczalny akt polityczny.
Mamy wszędzie lewicowe kłamstwo, bo zasada prawdziwości ich nie obowiązuje.
Pani prezes SN, osoba rzekomo apolityczna, bierze udział w manifestacjach politycznych.
Standardy nie są, w ujęciu lewicy, żadnymi standardami, są wybiegiem do zwodzenia publicznośći a faktycznie, pałką do palowania przeciwników, ich samych nie obowiązującym.
Jeżeli weźmiemy pod uwagę źródło lewactwa, związane z urazami i zaburzeniami natury biologicznej czy psychicznej, to oczywista wydaje się skłonność lewactwa do kłamstwa i naruszania standardów spolecznych, w tym także politycznych. Fałszywa jest więc także i narracja demoliberalna rzekomo wspierająca kobiece postulaty, którą zdemaskowały wyczyny dziennikarzy z GW czy KP.
O ile mi wiadomo, edukacja służy do wdrażania norm kulturowych na skalę powszechną – matematyka, język polski albo angielski, chemia oraz fizyka to nie są dziedziny wiedzy dziedziczonej instynktownie, biologicznie, jako że są to produkty rozwoju kulturowego.
Co innego w przypadku chodzenia na dwóch nogach, posługiwania się wzrokiem oraz słuchem, łykania pokarmów oraz wydalania produktów przemiany materii, które są zachowaniami dziedziczonymi biologicznie i formalna nauka jest w ich zakresie zbędna. Podobnie jest z seksem – on też należy do zachowań instynktownych, więc zadziwia postulat edukacji seksualnej wysuwany przez lewicę.
Ale przestaje zadziwiać, jeżeli weźmiemy pod uwagę trend seksualizacji wszystkich sfer życia, promowany przez system konsumpcjonistyczny, czyniący z seksu nie tylko produkt konsumpcyjny ale także bodziec marketingowy. Nie dziwią też występy pani Rubik, która sama stanowi medialny produkt marketingowy, służący do promocji rozmaitych innych produktów.
Z tej też przyczyny podzielam zdanie Bronisława Wildsteina przedstawione w artykule poniżej:
https://wpolityce.pl/polityka/368792-seks-rubik-i-oswiata-ze-sporym-zdziwieniem-przeczytalem-ze-minister-edukacji-chce-sie-spotkac-z-anja-rubik
Ideologia lewacka pruje się jak stare rajstopy, bo ignoruje wywodzące się z natury ludzkiej standardy dotyczące trzech typów relacji, które są podstawą cywilizacji Zachodu: prawdy, milości i wolności. Naruszenie standardu prawdy sprawia, że jak kostki domina sypie się całość.
Tu nie chodzi o stosowanie standardów, wybiórczych czy nie wybiórczych.
Mamy przecież przykłady molestowania, których lewica nie uznaje za molestowanie, lecz za przejaw bogatej specyfiki osobowości molestującego delikwenta, w obliczu którego standardy należy uchylić.
Mamy w teatrze wieszanie figury papieża, które uznaje się za akt artystyczny, a wieszanie zdjęć zdrajców, za niedopuszczalny akt polityczny.
Mamy wszędzie lewicowe kłamstwo, bo zasada prawdziwości ich nie obowiązuje.
Pani prezes SN, osoba rzekomo apolityczna, bierze udział w manifestacjach politycznych.
Standardy nie są, w ujęciu lewicy, żadnymi standardami, są wybiegiem do zwodzenia publicznośći a faktycznie, pałką do palowania przeciwników, ich samych nie obowiązującym.
Jeżeli weźmiemy pod uwagę źródło lewactwa, związane z urazami i zaburzeniami natury biologicznej czy psychicznej, to oczywista wydaje się skłonność lewactwa do kłamstwa i naruszania standardów spolecznych, w tym także politycznych. Fałszywa jest więc także i narracja demoliberalna rzekomo wspierająca kobiece postulaty, którą zdemaskowały wyczyny dziennikarzy z GW czy KP.
O ile mi wiadomo, edukacja służy do wdrażania norm kulturowych na skalę powszechną – matematyka, język polski albo angielski, chemia oraz fizyka to nie są dziedziny wiedzy dziedziczonej instynktownie, biologicznie, jako że są to produkty rozwoju kulturowego.
Co innego w przypadku chodzenia na dwóch nogach, posługiwania się wzrokiem oraz słuchem, łykania pokarmów oraz wydalania produktów przemiany materii, które są zachowaniami dziedziczonymi biologicznie i formalna nauka jest w ich zakresie zbędna. Podobnie jest z seksem – on też należy do zachowań instynktownych, więc zadziwia postulat edukacji seksualnej wysuwany przez lewicę.
Ale przestaje zadziwiać, jeżeli weźmiemy pod uwagę trend seksualizacji wszystkich sfer życia, promowany przez system konsumpcjonistyczny, czyniący z seksu nie tylko produkt konsumpcyjny ale także bodziec marketingowy. Nie dziwią też występy pani Rubik, która sama stanowi medialny produkt marketingowy, służący do promocji rozmaitych innych produktów.
Z tej też przyczyny podzielam zdanie Bronisława Wildsteina przedstawione w artykule poniżej:
https://wpolityce.pl/polityka/368792-seks-rubik-i-oswiata-ze-sporym-zdziwieniem-przeczytalem-ze-minister-edukacji-chce-sie-spotkac-z-anja-rubik
Ideologia lewacka pruje się jak stare rajstopy, bo ignoruje wywodzące się z natury ludzkiej standardy dotyczące trzech typów relacji, które są podstawą cywilizacji Zachodu: prawdy, milości i wolności. Naruszenie standardu prawdy sprawia, że jak kostki domina sypie się całość.
A jak to wygląda w Niemczech ?
https://wpolityce.pl/swiat/370504-polska-opozycja-wpadnie-w-szal-niemiecka-prokuratura-pozwolila-przedsiebiorcy-na-sprzedaz-szubienic-dla-merkel
A tak to wygląda w Polsce:
http://niezalezna.pl/210679-narada-politykow-po-z-sedziami-mamy-komentarz-w-zurka-tresc-tlumaczen-zdumiewa
https://wpolityce.pl/swiat/370504-polska-opozycja-wpadnie-w-szal-niemiecka-prokuratura-pozwolila-przedsiebiorcy-na-sprzedaz-szubienic-dla-merkel
A tak to wygląda w Polsce:
http://niezalezna.pl/210679-narada-politykow-po-z-sedziami-mamy-komentarz-w-zurka-tresc-tlumaczen-zdumiewa
Dzisiaj nierzetelna peel i inne bolszewickie bulwarówki brandzlują się „tajnym” spotkaniem PO z sędziami.
Nie jest to dziwna rzecz, bo PiS jest partią bolszewicką, a bolszewicy zawsze budują swój mechanizm propagandy na kłamstwie.
Poprzedniczka PiS w I PRL, PZPR miała swój odpowiednik niezależnej peel - Trybunę Ludu, którą tez trzeba było zawsze czytać wspak.
Czyli jak coś było tajne to znaczy, ze było jawne.
Zobaczmy, jak dzisiejsza Trybuna Ludu opisuje „tajne” zdarzenie z lipca :

A teraz popatrzmy jak wyglądają fakty :

Jak widać Platforma zorganizowała w Budynku Sejmu publiczne wysłuchanie w sprawie zmian planowanych w ustawach sądowych. Zapraszała na nie na Twitterze, co tym bardziej nie wytrzymuje partyjnego fake-u o „tajnej naradzie”
Skoro publiczne, to nie tajne. Mało tego, PO transmitowała je na Facebooku.
„PiS to partia mentalnie bolszewicka” (P.Kukiz).
„Ratlerek to kłamca i zwykły partyjny forumowy troll” (Skydiver)
Nie jest to dziwna rzecz, bo PiS jest partią bolszewicką, a bolszewicy zawsze budują swój mechanizm propagandy na kłamstwie.
Poprzedniczka PiS w I PRL, PZPR miała swój odpowiednik niezależnej peel - Trybunę Ludu, którą tez trzeba było zawsze czytać wspak.
Czyli jak coś było tajne to znaczy, ze było jawne.
Zobaczmy, jak dzisiejsza Trybuna Ludu opisuje „tajne” zdarzenie z lipca :

A teraz popatrzmy jak wyglądają fakty :

Jak widać Platforma zorganizowała w Budynku Sejmu publiczne wysłuchanie w sprawie zmian planowanych w ustawach sądowych. Zapraszała na nie na Twitterze, co tym bardziej nie wytrzymuje partyjnego fake-u o „tajnej naradzie”
Skoro publiczne, to nie tajne. Mało tego, PO transmitowała je na Facebooku.
„PiS to partia mentalnie bolszewicka” (P.Kukiz).
„Ratlerek to kłamca i zwykły partyjny forumowy troll” (Skydiver)
Czy biuro krajowe PO przy ul Wiejskiej 12a znajduje się fizycznie w budynku Sejmu? Jeżeli tak to ok. Ale jeżeli nie to w stwierdzeniach:
"Na nagraniu widać jak z Biura Krajowego Platformy Obywatelskiej przy ulicy Wiejskiej, nieopodal gmachu Sejmu, wychodzi wraz z politykami PO sędziowska elita."
i
"Wysłuchanie publiczne z udziałem autorytetów prawniczych... Sejm sala 118"
widzę drobną nieścisłość geograficzną. Mowa o tym samym wydarzeniu?
"Na nagraniu widać jak z Biura Krajowego Platformy Obywatelskiej przy ulicy Wiejskiej, nieopodal gmachu Sejmu, wychodzi wraz z politykami PO sędziowska elita."
i
"Wysłuchanie publiczne z udziałem autorytetów prawniczych... Sejm sala 118"
widzę drobną nieścisłość geograficzną. Mowa o tym samym wydarzeniu?
A tu o tym jak bolszewicy koordynowali całą zmanipulowaną akcję dezinformacyjną :
https://mierzynskamarketing.wordpress.com/2017/12/06/zaplanowana-akcja-dezinformacyjna-na-twitterze-tajny-film-manipulacja/#more-1621
https://mierzynskamarketing.wordpress.com/2017/12/06/zaplanowana-akcja-dezinformacyjna-na-twitterze-tajny-film-manipulacja/#more-1621
>Czyli co? Mam uwierzyć w podaną informację mimo jej oczywistej niespójności bo...?
Ja ci na to pytanie nie odpowiem. Dla mnie możesz wierzyć w co chcesz.
To Ratlerek, pisowski troll i do tego kłamca, mówi na forum w co masz wierzyć i gdzie jest niby właściwy przekaz („Oglądaj człeku tv dokladnie i nie pleć głupstw.”) wiec zapytaj się jego.
17 lipca Naród stał tam gdzie stał, a oni stali tam, gdzie stało ZOMO,
A jak było naprawdę wynika z tweeta Platformy, ale przecież wierzyć nie musisz
Ja ci na to pytanie nie odpowiem. Dla mnie możesz wierzyć w co chcesz.
To Ratlerek, pisowski troll i do tego kłamca, mówi na forum w co masz wierzyć i gdzie jest niby właściwy przekaz („Oglądaj człeku tv dokladnie i nie pleć głupstw.”) wiec zapytaj się jego.
17 lipca Naród stał tam gdzie stał, a oni stali tam, gdzie stało ZOMO,
A jak było naprawdę wynika z tweeta Platformy, ale przecież wierzyć nie musisz
Propaganda komunistyczna znacznie przewyższyła dokonania dr Goebbelsa, srodze się na Goebbelsie przy okazji mszcząc. Stalin powiedział: "Nazwijcie ich wszystkich faszystami i będziecie mieli problem z glowy". No i komuchy i postkomuchy pilnie tę wskazówkę wdrażają, co w skali międzynarodowej było widać przy okazji Marszu Niepodległości a także codziennie na tym forum. Metoda na "Łapaj złodzieja" wiecznie żywa.
A gdybyi ktoś chciałby poznać więcej szczegółów z lewackiego chlewiku, to proszę bardzo, oto link:
http://niepoprawni.pl/blog/kokos26/pozar-w-lewackim-burdelu-chlewie
http://niepoprawni.pl/blog/kokos26/pozar-w-lewackim-burdelu-chlewie
''O ile mi wiadomo, edukacja służy do wdrażania norm kulturowych na skalę powszechną – matematyka, język polski albo angielski, chemia oraz fizyka to nie są dziedziny wiedzy dziedziczonej instynktownie, biologicznie, jako że są to produkty rozwoju kulturowego.
Co innego w przypadku chodzenia na dwóch nogach, posługiwania się wzrokiem oraz słuchem,,,'' Jak to a wykształcone elyty P,O. PSL SLD Nowoczesna + Pawłowicz?
Co innego w przypadku chodzenia na dwóch nogach, posługiwania się wzrokiem oraz słuchem,,,'' Jak to a wykształcone elyty P,O. PSL SLD Nowoczesna + Pawłowicz?
wielu rzeczy nie rozumiesz
nie chce ci sie zrozumiec ..pojac
ze walka pomiedzy ugrupowaniami jest prowokowana
a w kazdej grupie sa zdrajcy..podstawieni ludzie
tego,ze Kaczynski nie wystawił sie na czołowke..celowo!--nie rozumiesz
tego ,ze mamia was-opzozycjonistów na dole--nie rozumiesz
tego ,ze NAJWAZNIJESZA RZECZA JEST TO ,ZE WSZEDZIE NIE RZADZA juz POLACY--nie rozumiesz
tego,ze nie sady a WODOCIAGI sa najwazniejsze ,nie rozumiesz
ze wciagneli nas w celowe potyczki miedzy rodakami -nie rozumiesz
i ze po to--bysmy nie buntowali sie przeciw najwaznijeszym sprawom -nie rozumiesz
kazdy ,kto jest odstawiony na bok--przeszkadza obcym interesom--interesom zdrajców--nie rozumiesz
i ,ze naród skłocony jest NIEZDOLNY DO WALKI---nie rozumiesz
nie chce ci sie zrozumiec ..pojac
ze walka pomiedzy ugrupowaniami jest prowokowana
a w kazdej grupie sa zdrajcy..podstawieni ludzie
tego,ze Kaczynski nie wystawił sie na czołowke..celowo!--nie rozumiesz
tego ,ze mamia was-opzozycjonistów na dole--nie rozumiesz
tego ,ze NAJWAZNIJESZA RZECZA JEST TO ,ZE WSZEDZIE NIE RZADZA juz POLACY--nie rozumiesz
tego,ze nie sady a WODOCIAGI sa najwazniejsze ,nie rozumiesz
ze wciagneli nas w celowe potyczki miedzy rodakami -nie rozumiesz
i ze po to--bysmy nie buntowali sie przeciw najwaznijeszym sprawom -nie rozumiesz
kazdy ,kto jest odstawiony na bok--przeszkadza obcym interesom--interesom zdrajców--nie rozumiesz
i ,ze naród skłocony jest NIEZDOLNY DO WALKI---nie rozumiesz
Around-łowco-driver-ze
jestem swiadoma,ze to ja jestem odpowiedzialna za jakosc swojej starosci
za swoje zdrowie,samopoczucie,sprawnosc
a rzad za jakosc usług medycznych,jakosc zywnosci i stan rolnictwa,jakie oferuje spoleczenstwu
oprocz ratownictwa
jest jeszcze bardzo istotna PREWENCJA
do seniorstwa mam jeszcze pol wieku
hamuje swojego pedzacego rumaka
(odsyłam tym ostatnim do Seneki)
jestem swiadoma,ze to ja jestem odpowiedzialna za jakosc swojej starosci
za swoje zdrowie,samopoczucie,sprawnosc
a rzad za jakosc usług medycznych,jakosc zywnosci i stan rolnictwa,jakie oferuje spoleczenstwu
oprocz ratownictwa
jest jeszcze bardzo istotna PREWENCJA
do seniorstwa mam jeszcze pol wieku
hamuje swojego pedzacego rumaka
(odsyłam tym ostatnim do Seneki)
http://joemonster.org/art/31308
szczegolnie istotna rzecz w osiagnieciu długowiecznosci podała Pani ze Szkocji
a Adam zył tak długo
bo nie miał tesciowej:)
szczegolnie istotna rzecz w osiagnieciu długowiecznosci podała Pani ze Szkocji
a Adam zył tak długo
bo nie miał tesciowej:)