Widok

Lewiatan

Dzisiaj otwarto sklep Lewiatan. Kto był ? co sądzicie ? Jakie wrażenia ?

Ja byłam i otwarcie oceniam bardzo entuzjastycznie - Duży wybór, dekustacje, promocje itp. Czy utrzyma się w Bojanie ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
Racja, wprowadziłam się do Bojana kilka lat temu, miałam przyjemność go poznać, to miły, pracowity facet, który pieniądze ze sprzedaży działek nie ,,przeżarł,, umie je pomnażać , nie siedzi na tarasie i nie opala brzucha tylko ciężko pracuje. Jak ktoś mu zazdrości to niech kupi sobie koparkę i zapieprza.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prawda tylko ludzie widzą że ktoś ma , i już w d... ściska pozdrawiam wynajmującego.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wkrótce w kurnikach powstanie sklep sieciowy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
zaduzo ma
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mówiłam tu o p. Franku, jego zięcia nie znam więc się nie wypowiadam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bzdura......Kłamstwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale co bzdura? co kłamstwo?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
ku..wa co za pi....szona wiocha, jak dobrze,ze nie kopiłem działki w tym szambie, tylko zawiść i obgadywanie .
Do wszystkich którzy chcą zamieszkać w Bojanie, lepiej dać trochę więcej, ale Bojano omijać.Znam osobiście Grablowskich i jak ktoś na nich gada to tylko z zazdrości, ze ciężka praca czegoś się dorobili.Wstyd , a niby wszyscy tacy katolicy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czytam i przecieram oczy ze zdumienia.
Niech mi ktoś odpowie na pytanie: ile to jest "za dużo" i kto ma o tym decydować? Czy ten, kto ma, bo się dorobił, a nie ukradł; czy cała wieś????? Co zatem oznacza "za mało" i proszę podać liczby, dobra materialne itp...
Hahaha jesteście niektórzy śmieszni i malućcy, bo wylewacie zazdrość w necie i opisujecie ludzi nazwiskami, imionami, funkcjami pełnionymi w naszej pięknej wsi. Po co tyle jadu, weźcie się do roboty i przestańcie kopać innych. Typowy POLAK, nie ważne, co ja mam, ważne, żeby Kowalski miał mniej i gorsze!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak wszędzie znajdą się zazdrośnicy. Z doświadczenia wiem, że najczęściej zazdroszczą nam starzy ukochani znajomi, którzy sami nie potrafią obracać pieniędzmi albo którym wciąż jest za mało. Widząc, że sąsiadowi żyje się lepiej obgadują d*pę oczywiście anonimowo a w oczy prawią komplementy. Tak dzieje się w każdym miejscu, niestety.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po co tam produkty premium, skoro obsługa beznadziejna. Towar na stoisku mięsnym podaje w gumowych rękawicach chwile po myciu szyb. Szmata do zlewu i zabiera się do "obsługi" klienta, niebywale zaskoczona zwróceniem uwagi. Godziny szkoleń, lata w handlu i wszystko na nic. Porażka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Na samym początku byłabardzo dobra i mmiła obsługa prócz tej pani co miała wypadek. Teraz co jakiś czas kto inny tam jest i takie oto efekty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jestem zadowolona, coraz bardziej. Na początku asortyment był kiepski ale teraz jest naprawdę dobrze, nigdy nie spotkałam się że zła obsługa, Panie są mile i wszystko jest robione czysto.
Jestem stałą klientka i szczerze nie rozumiem Pani problemu... W każdym sklepie można się przyczepić do jakiś szczegółów
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uważajcie na ceny, prawie przy każdych zakupach cena na paragonie jest wyższa od tej podanej na półce. Szkoda że nie odwrotnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie rozumiem - to kiedy była dobra obsługa na dziale mięsnym ? rok temu czy teraz? i kto najlepiej obsługiwał?

bo mi się podobała obsługa kiedyś - jak pracowała jeszcze ta pani chyba Lucyna miała na imię.....ta która miała wypadek. A tak na marginesie - to życzę powrotu do zdrowia.

I NIECH SZYBKO PANI WRACA DO PRACY......MIŁO SIĘ U PANI KUPOWAŁO...POZDRAWIAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja moge jedynie powiedziec, by po zakupach sprawdzac paragony.. zdarzylo mi sie wrocic dwa razy do sklepi po zwrot za zle naliczone ilosci produktow...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Całe nasze szczęście,że pan nie wprowadził się do naszej wioski,z takim słownictwem nie chcemy pana w naszej społeczności,niech pan zostanie tam gdzie jest i jadu upuszcza a opinie o Bojanie zachowa pan dla siebie. Bo to są tylko domysły a nie fakty. Dla nas jest to fantastyczne miejsce do mieszkania,wszędzie są mili i niemili ludzie,szukajmy pozytywów a będzie się nam lepiej bo spokojniej żyło. Proszę spojrzeć na zmiany jakie zaszły tu przez ostatnie 10 lat. Co do lewiatana jestem mile zaskoczona. Obsługa jest bardzo miła, uczynna przyjemnie tam się robi zakupy a ceny są naprawdę przystępne. Niech im się wiedzie jak najlepiej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
owszem sprawdzac dziewczyne jadna zwolnili bo kradła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
CZY KTOŚ WIE, CO SIĘ DZIEJE Z PANIĄ LUCYNĄ ,TĄ KTÓRA PRACOWAŁA NA "DZIALE MIĘSNYM" jeszcze rok temu ? - TA KTÓRA MIAŁA WYPADEK - GDZIE TA PANI MIESZKA?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co wy gadacie chodzę codziennie do lewiatana i czasem się wkurzam na ceny bo są różne ale nie ma co obrzucać ludzi błotem.Jak zwracam uwagę pani przy kasie przeprasza lub zwrraca różnice. Są niekóre panie tak zwane wredne ale proszę nie traktować wszystkie równo.Ja jestem zadowolona z obsługi jednej pani która jest często na kasie taka w okularach.wysoka szczupła,imienia nie znam ale jeśli chodzicie do sklepu to wiecie o kogo chodzi. Zawsze pomorze.do siadki spakuje i dobrym słowem zagada.A tak poza tym rozumiem nie wszystkim morzna dogodzić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry