Widok

Lewiatan

Dzisiaj otwarto sklep Lewiatan. Kto był ? co sądzicie ? Jakie wrażenia ?

Ja byłam i otwarcie oceniam bardzo entuzjastycznie - Duży wybór, dekustacje, promocje itp. Czy utrzyma się w Bojanie ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Z drugą częścią twojej wypowiedzi się zgodzę. Za dużo ludzi nawołuje do nienawiści, aczkolwiek początek twojej wypowiedzi jest bezsensowny. Zarzucasz że ktoś podpisuje się jako anonim nie używając swojego nazwiska, a Ty podajesz tylko jakieś inicjały M.A. które nawet nie wiadomo czy to inicjały od imienia i nazwiska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najbardziej przeraża mnie fakt że ludzie tacy jak Pan podpisujący się 'anomim' (co przecież jest oczywiste bo nigdy nie odważyłby się podpisać swoim nazwiskiem )w ogole funkcjonują w naszym społeczeństwie, tacy ludzie szukają pożywki ale swoich frustracji w każdym najmniejszym pretekście - otwarcie sklepu bądź nie otwarcie, bijące dzwony, głośno bawiące się dzieci - co za okropieństwa prawda?
Nie rozumiem dlaczego osoba 'anonim ' nie zajmie się czymś dobrym tylko ciagle nawołuje do nienawiści?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na szczęście twój głos antysystemowcu g...o znaczy i mam nadzieję, że po wyborach PiS zrobi porządek z takimi sklepami typu Lewiatan i Żabka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

i zakaz wychodzenia z domu niech jeszcze wprowadzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Siedź całą niedzielę w kościele, nikt nie każe Ci w ten dzień chodzić do sklepu na zakupy !
Może ten twój ustawodawca pozamyka jeszcze stadiony, kina, szpitale i komisariaty. W zasadzie jak wszystko zamknie to i pociągi, autobusy oraz taxi nie muszą funkcjonować. Ustawodawca nakaże że całymi dniami trzeba będzie siedzieć w kościele lub przy telewizorze oglądając TVP1
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt ci każe chodzić do sklepu w niedzielę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam nadzieję że ustawodawcy zmienia tak przepisy że sklep zostanie zamknięty w niedziele!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Najlepszy sklep w okolicy, obsługa miła i pomocna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani nie widzi, ale pan tak. Tak i tak zle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajna obsługa pani na wędlinach udaje ze nie widzi ludzi a pan z ochrony skrada się jak by wszyscy byli złodziejami pierwszy i ostatni raz byłam w tym sklepie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Lewiatanie 0 18.00 już nie mielą mięsa.
Serio? Prąd jest droższy po 18 i się nie opłaca? Śmieszne. Kupiłem w Biedrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obsługa jest miła a towar taki sam jak wszędzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy powstanie nowy market, większy wybór towarów mole widziany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym dodać iż moja opinia dotyczyła Biedronki. Przepraszam że tego wcześniej nie umieściłem. Wystarczy popatrzeć dla porównania na Lidl, czysto spokojnie towar na pólkach, swoboda poruszania się z wózkiem, Do Lewiatana nie mam zastrzeżeń.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się w większości, aczkolwiek muszę dodać, że mogli by bardziej się postarać o dział warzywno - owocowy. Niestety jest mały wybór, a niekiedy nawet to co mają jest niskiej jakości (za długo leży albo mocno poobijane).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak macie jakieś negatywy, to już nie warto wpisywać, bo w kółko ta firma jest na tapecie. może te niby pytania, to taka forma zakamuflowanego automarketingu... Ignorujmy. Ma powstać polo market w centrum, obok metalowego, więc pewnie upadną. Lokalizacja do bani, to że to sieciówka, to raczej nie pomoże...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

potwierdzam, bałagan i brak dokładnej informacji o cenach, szczególnie na ladach mroźniczych. Sami klienci utrudniają dostęp do sklepu, swoje auta parkują prawie w wejściu a krzyki i nawoływanie się personelu to standard.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Złego słowa nie mogę powiedzieć o Lewiatanie u nas w Bojanie.
Ciekawa alternatywa dla Biedronki, która niestety chyba z braku dobrego zarządzania
bardzo spadła jakościowo - bałagan, braki w towarach - słabo, już wolę jechać do innej Biedry.

Z plusów Lewiatana:
- kulturalna i miła obsługa, choć zapewne nie jest łatwo po całym dniu zapierdzelania, do każdego się uśmiechać
- nogi kurczaka grilowane po 1,99zł mega pyszne i to jest co przyciąga!
- dobre pieczywo, smaczne
- od czasu do czasu ciekawe promocje
- otwarte w każde święto, super sprawa

Z minusów
- słabe hot-dogi, może to kwestia grilla, ale mega wysuszone i gorące, warto porównać na jakiejś dowolnej stacji paliw jeśli chodzi o jakość
- przydało by się większe zatowarowanie niektórymi produktami, każdy ma różne gusta i potrzeby, ale np. surówki Grześkowiaka, itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani/Pan anonim pewnie wolałaby ploteczki, ale cóż Panie pracujące w lewiatanie są miłe i uprzejme i wolą nie wchodzić w dyskusje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jprd.
A co mają panie w sklepie ci mówić? Kawały opowiadać?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami (7 odpowiedzi)

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady...

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

do góry