Widok

Lewiatan

Dzisiaj otwarto sklep Lewiatan. Kto był ? co sądzicie ? Jakie wrażenia ?

Ja byłam i otwarcie oceniam bardzo entuzjastycznie - Duży wybór, dekustacje, promocje itp. Czy utrzyma się w Bojanie ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
oczywiście że się utrzyma!
bardzo duży wybór, miła obsługa, jakość jakość i jeszcze raz jakość!!!
Ceny niższe niż w biedronie już o groszku nie wspominając....
oby tak dalej!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 13
Popieram super sklep ,miła fajna obsługa duzy wybór suuuperrr
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
Dobre bo polskie!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Lewiatan wchodzi w skład Grupy Eurocash, której pakiet większościowy jest własnością Portugalczyka, Luisa Amarala ;).

http://pl.wikipedia.org/wiki/Eurocash
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahaha, nikodem, a GROSZEK to niby czyj jest?? Też grupa Eurocash http://pl.wikipedia.org/wiki/Groszek_%28sie%C4%87_sklep%C3%B3w%29 Z drugiej strony najważniejsze, ze na półkach stoją polskie towary.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo miła profesjonalna obsługa - a zwłaszcza panie na "dziale mięsnym" są super.....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7
Może i właścicielem marki Lewiatan jest Eurocash ale właścicielem samego sklepu jest Polak :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ależ oczywiście, że Groszek należy do tej samej grupy. Czy ktoś twierdzi inaczej?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Franczyzę wziął Polak. Zyski z tej franczyzy idą do kieszeni koncernu, który nie płaci w Polsce podatków. Co do właściciela lokalu natomiast, to się zgadzam :).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Profity i ryzyko jest po stronie franczyzobiorcy. A franczyzobiorca jak nie kupi towaru w eurocash to eurocash nic nie zarobi. A w sieci lewiatan można kupować tam gdzie się chce. Podsumowując właściciel lokalu Polak. Franczyzobiorca tez Polak który płaci podatki w Polsce. Natomiast eurocash właściciel znaku lewiatan to koncern.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polska Sieć Handlowa Lewiatan powstała w 1994 roku jako organizacja zrzeszająca kupców, prowadzących działalność handlową. Za główny cel postawiła sobie budowę zintegrowanej detalicznej sieci sklepów spożywczych, która stanie się największą siecią handlową działającą w systemie franczyzowym i która będzie w stanie bronić jej uczestników konkurencją ze strony zewnętrznych sieci handlowych. Cel ten jest sukcesywnie realizowany. Dzięki zaangażowaniu polskich przedsiębiorców Polska Sieć Handlowa Lewiatan konsoliduje obecnie blisko 2800 rzetelnych i solidnych placówek handlowych oraz może liczyć na dalszy, intensywny rozwój.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dla mnie najważniejsze, że lepiej zaczęli od Delikatesów Centrum, mają więcej towaru, chyba troszkę lepsze ceny i obsługa też chyba lepsza, choć to wyjdzie w ciągu najbliższych miesięcy. Warto by było pomyśleć o sukcesywnym wprowadzaniu produktów premium ( jakaś osobna półeczka etc) coś w stylu ALMA czy BOMI, bo na około jest pełno takich samych produktów masowych, a jak się znajdą koneserzy w Bojanie z grubszym portfelem ( a kurcze tutaj raczej większość w domach mieszka, to bidy nie ma chyba !) to będą mieli stałą klientelę. Po za tym trafili w lepszy okres roku, teraz wiosna, potem lato, więc też przejezdni będą wpadali. Jako urodzony marketingowiec uważam, że powinni przed wakacjami jakiś szyld kierunkowo informacyjny zrobić na wjeździe do Bojana i od strony Koleczkowa i od strony Dobrzewina, np ( LEWIATAN wita w Bojanie z jakimś Kaszubskim akcentem i strzałeczka 300 m prosto :)
Do tego jakieś eventy powinni robić , jak się już cieplej zrobi ( np na majówkę, albo na dzień dziecka- taki mini happening, parking mają duży, można ulotki puścić, plakaty w szkole, przy kościele, tak mogę wygrać z "owadami i zielenizną" ;) Jakby szukali pomysłów właściciela Lewiatana zapraszam na priv, może uda mi się podpowiedzieć słuszny kierunek działań nie tylko w zakresie sprzedaży.
Ja tam im życzę powodzenia, nie tylko, że po sąsiedzku, ale krajowe biznesy trzeba wspierać !
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Produkty premium powolutku wprowadzamy. Jeżeli macie Państwo jakieś sugestie i życzenia proszę przekazać informacje obsłudze lub wysłać maila arkadiuszbojano@onet.pl. Dwie tablice zostaly zamowione trzy tygodnie temu ale niestety przez pogodę montaż został przesuniety na po świętach :(. Happening w planach czekamy na lepszą pogodę.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety już podobnie jak w "delikatesach"można naciąć się na przeterminowane i nieświeże produkty,taki sklep wymaga dużego przerobu żeby wszystko było w dobrym wyborze i świeże.Jeżeli chodzi o ceny zdecydowanie lepsze są w Biedronce a nawet u Jacka,Niestety jakoś muszą zarobić na dzierżawę u naszego Bojańskiego hydraulika,
życzę im wytrwałości
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 23
Nie zgadzam się......Z poprzednią opinią . Towar w lewiatan jest świeży ....Ma niskie ceny - dużo promocji ....A zwłaszcza na wędlinach , mięsie i serach..., oraz na dziale słodycze i napoje.....Bardzo często robię zakupy w lewiatan i nigdy nie widziałam produktów po terminie. ....... ...Czemu mariolu kłamiesz?....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mariola .... pewnie pracuje u Jacka i bardzo nie chce stracić tej pracy skoro tak się stara :)
a co do Lewiatana to również się do tej pory nie spotkałam się z nieświeżymi produktami
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z tą świeżością towaru to chyba trochę przesada... Za każdym razem widzę pleśń na owocach lub gdzieś na mięsie... No, ale za to otwarte do 22.00, co też się czasem przydaje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
ja uwielbiam robic tam zakupy, obsluga jest bardzo mila, kulturalna, usmiechnieta, zawsze doradzi, duzy wybor towaru i ceny przystepne, z wozkiem spokojnie mozna wjechac. co do swierzosci-wszystkim sie nie dogodzi...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ceny cenami, jakość jakością. Zdania są podzielone. Dlaczego jednak kogokolwiek interesuje kto dostaje pieniądze za dzierżawę? Czy Hydraulik, czy elektryk, czy mechanik, co za różnica! Weźcie się sami do roboty i zap...12 h dziennie, to też będziecie mieli! Jeśli macie choć połowę oleju w głowie, tego co ma hydraulik czy inni obrotni kolesie w Bojanie. Żal wam d*pę ściska i musicie szpilę wbijać, nie? Ani to na temat ani wasza sprawa. Ciągle słyszę jakieś ploty o tym i o tamtym kolesiu, bo się dorobił, bo "kto bogatemu zabroni", ach. Nikt nie widzi, że nie ma czasu dla rodziny, że jest schorowany przez stres związany z działalnością, że walczy z Urzędami i konkurencją, żeby dać pracę ludziom. Wstyd Bojańczycy, WSTYD!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Butelkomat (5 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry