Widok

Lewiatan

Dzisiaj otwarto sklep Lewiatan. Kto był ? co sądzicie ? Jakie wrażenia ?

Ja byłam i otwarcie oceniam bardzo entuzjastycznie - Duży wybór, dekustacje, promocje itp. Czy utrzyma się w Bojanie ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
I sprzedawała wędliny i mięso z datą która się kończy . Wciskała wszystko co się da byleby sprzedać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie w sklepie lewiatan są jedna wielka porażka. Ich uprzejmość
I teksty typu dziękuje i zapraszam
Ponownie miłego dnia życzę są na dłuższa metę nie do zniesienia masakra.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie zgadzam się z tym .........ta pani z mięsnego co miała wypadek była zawsze dla mnie miła.dla innych też była miła s do tego pracowita.....Pozdrawiam ja....życzę powrotu do zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam się z tym .........ta pani z mięsnego co miała wypadek była zawsze dla mnie miła.
Nie zgadzam się z tym .........ta pani była zawsze dla mnie miła.
Od kilku chodzę do lewiatana i nie widzę tej miłej pani nie wiem jak ma na imie.Czyżby już ją zwolnili,szkoda by bylo. Dodam że mowa o takiej wysokiej szczupłej pani.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nomi i nikol - jak ktoś nie chce pracować to zawsze coś mu będzie zawadzac... Lenistwo w tym kraju rośnie z dnia na dzień i nie spodziewała bym się postępu kiedy do głosu damy dochodzić takim jak Wy! Znam kadrę bardzo dobrze i wiem że to co wypisujesz (wypisujecie) to same bzdury
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bzdura to nie prawda wiem z pewnego żródła jak jest i napewno nikt się nie pyta jak chcesz pracować owszem jak ktoś musi to prosi o ujęcie tego w grafiku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracownicy tam sobie sami ustalają grafik kto chce jaka mieć zmianę i kiedy wolne. Kto chce w dni wolne i święta pracować tez sami sobie wpisują na grafik. . . Kto pierwszy ten lepszy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Szukają do pracy ale kto chce tam iść to niech się uzbroji w cierpliwość bo tam panują układy tj.jedni chodzą więcej na rano lub tylko rano i niedziele mają wolne.Ja rozważałam pójście tam do pracy,ale skoro panuje tam nie równy układ to się nie zdecydowałam się iść bo też mam rodzine i popołudnia też chciałabym spędzać w domu lub niedziele ja rozumiem że skoro podejmuje się prace w systemie dwu zmianowym to się godzę na te warunki ale sprawiedliwie i niedziele też i niechciała bym się denerwować że w pracy panuje dyskryminacja pracowników na lepszych i gorszych.Poza tym pracownicy są mili i uczynni.I chcę dodać że najniższą krajową dostane wszędzie i bez stresu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co wy gadacie chodzę codziennie do lewiatana i czasem się wkurzam na ceny bo są różne ale nie ma co obrzucać ludzi błotem.Jak zwracam uwagę pani przy kasie przeprasza lub zwrraca różnice. Są niekóre panie tak zwane wredne ale proszę nie traktować wszystkie równo.Ja jestem zadowolona z obsługi jednej pani która jest często na kasie taka w okularach.wysoka szczupła,imienia nie znam ale jeśli chodzicie do sklepu to wiecie o kogo chodzi. Zawsze pomorze.do siadki spakuje i dobrym słowem zagada.A tak poza tym rozumiem nie wszystkim morzna dogodzić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
CZY KTOŚ WIE, CO SIĘ DZIEJE Z PANIĄ LUCYNĄ ,TĄ KTÓRA PRACOWAŁA NA "DZIALE MIĘSNYM" jeszcze rok temu ? - TA KTÓRA MIAŁA WYPADEK - GDZIE TA PANI MIESZKA?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
owszem sprawdzac dziewczyne jadna zwolnili bo kradła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Całe nasze szczęście,że pan nie wprowadził się do naszej wioski,z takim słownictwem nie chcemy pana w naszej społeczności,niech pan zostanie tam gdzie jest i jadu upuszcza a opinie o Bojanie zachowa pan dla siebie. Bo to są tylko domysły a nie fakty. Dla nas jest to fantastyczne miejsce do mieszkania,wszędzie są mili i niemili ludzie,szukajmy pozytywów a będzie się nam lepiej bo spokojniej żyło. Proszę spojrzeć na zmiany jakie zaszły tu przez ostatnie 10 lat. Co do lewiatana jestem mile zaskoczona. Obsługa jest bardzo miła, uczynna przyjemnie tam się robi zakupy a ceny są naprawdę przystępne. Niech im się wiedzie jak najlepiej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja moge jedynie powiedziec, by po zakupach sprawdzac paragony.. zdarzylo mi sie wrocic dwa razy do sklepi po zwrot za zle naliczone ilosci produktow...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie rozumiem - to kiedy była dobra obsługa na dziale mięsnym ? rok temu czy teraz? i kto najlepiej obsługiwał?

bo mi się podobała obsługa kiedyś - jak pracowała jeszcze ta pani chyba Lucyna miała na imię.....ta która miała wypadek. A tak na marginesie - to życzę powrotu do zdrowia.

I NIECH SZYBKO PANI WRACA DO PRACY......MIŁO SIĘ U PANI KUPOWAŁO...POZDRAWIAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Uważajcie na ceny, prawie przy każdych zakupach cena na paragonie jest wyższa od tej podanej na półce. Szkoda że nie odwrotnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja jestem zadowolona, coraz bardziej. Na początku asortyment był kiepski ale teraz jest naprawdę dobrze, nigdy nie spotkałam się że zła obsługa, Panie są mile i wszystko jest robione czysto.
Jestem stałą klientka i szczerze nie rozumiem Pani problemu... W każdym sklepie można się przyczepić do jakiś szczegółów
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na samym początku byłabardzo dobra i mmiła obsługa prócz tej pani co miała wypadek. Teraz co jakiś czas kto inny tam jest i takie oto efekty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po co tam produkty premium, skoro obsługa beznadziejna. Towar na stoisku mięsnym podaje w gumowych rękawicach chwile po myciu szyb. Szmata do zlewu i zabiera się do "obsługi" klienta, niebywale zaskoczona zwróceniem uwagi. Godziny szkoleń, lata w handlu i wszystko na nic. Porażka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry