Widok

Lewiatan

Dzisiaj otwarto sklep Lewiatan. Kto był ? co sądzicie ? Jakie wrażenia ?

Ja byłam i otwarcie oceniam bardzo entuzjastycznie - Duży wybór, dekustacje, promocje itp. Czy utrzyma się w Bojanie ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
Szukają do pracy ale kto chce tam iść to niech się uzbroji w cierpliwość bo tam panują układy tj.jedni chodzą więcej na rano lub tylko rano i niedziele mają wolne.Ja rozważałam pójście tam do pracy,ale skoro panuje tam nie równy układ to się nie zdecydowałam się iść bo też mam rodzine i popołudnia też chciałabym spędzać w domu lub niedziele ja rozumiem że skoro podejmuje się prace w systemie dwu zmianowym to się godzę na te warunki ale sprawiedliwie i niedziele też i niechciała bym się denerwować że w pracy panuje dyskryminacja pracowników na lepszych i gorszych.Poza tym pracownicy są mili i uczynni.I chcę dodać że najniższą krajową dostane wszędzie i bez stresu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracownicy tam sobie sami ustalają grafik kto chce jaka mieć zmianę i kiedy wolne. Kto chce w dni wolne i święta pracować tez sami sobie wpisują na grafik. . . Kto pierwszy ten lepszy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bzdura to nie prawda wiem z pewnego żródła jak jest i napewno nikt się nie pyta jak chcesz pracować owszem jak ktoś musi to prosi o ujęcie tego w grafiku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nomi i nikol - jak ktoś nie chce pracować to zawsze coś mu będzie zawadzac... Lenistwo w tym kraju rośnie z dnia na dzień i nie spodziewała bym się postępu kiedy do głosu damy dochodzić takim jak Wy! Znam kadrę bardzo dobrze i wiem że to co wypisujesz (wypisujecie) to same bzdury
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Od kilku chodzę do lewiatana i nie widzę tej miłej pani nie wiem jak ma na imie.Czyżby już ją zwolnili,szkoda by bylo. Dodam że mowa o takiej wysokiej szczupłej pani.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zgadzam się z tym .........ta pani była zawsze dla mnie miła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam się z tym .........ta pani z mięsnego co miała wypadek była zawsze dla mnie miła.
Nie zgadzam się z tym .........ta pani z mięsnego co miała wypadek była zawsze dla mnie miła.dla innych też była miła s do tego pracowita.....Pozdrawiam ja....życzę powrotu do zdrowia
Panie w sklepie lewiatan są jedna wielka porażka. Ich uprzejmość
I teksty typu dziękuje i zapraszam
Ponownie miłego dnia życzę są na dłuższa metę nie do zniesienia masakra.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
I sprzedawała wędliny i mięso z datą która się kończy . Wciskała wszystko co się da byleby sprzedać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jprd.
A co mają panie w sklepie ci mówić? Kawały opowiadać?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani/Pan anonim pewnie wolałaby ploteczki, ale cóż Panie pracujące w lewiatanie są miłe i uprzejme i wolą nie wchodzić w dyskusje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Złego słowa nie mogę powiedzieć o Lewiatanie u nas w Bojanie.
Ciekawa alternatywa dla Biedronki, która niestety chyba z braku dobrego zarządzania
bardzo spadła jakościowo - bałagan, braki w towarach - słabo, już wolę jechać do innej Biedry.

Z plusów Lewiatana:
- kulturalna i miła obsługa, choć zapewne nie jest łatwo po całym dniu zapierdzelania, do każdego się uśmiechać
- nogi kurczaka grilowane po 1,99zł mega pyszne i to jest co przyciąga!
- dobre pieczywo, smaczne
- od czasu do czasu ciekawe promocje
- otwarte w każde święto, super sprawa

Z minusów
- słabe hot-dogi, może to kwestia grilla, ale mega wysuszone i gorące, warto porównać na jakiejś dowolnej stacji paliw jeśli chodzi o jakość
- przydało by się większe zatowarowanie niektórymi produktami, każdy ma różne gusta i potrzeby, ale np. surówki Grześkowiaka, itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam, bałagan i brak dokładnej informacji o cenach, szczególnie na ladach mroźniczych. Sami klienci utrudniają dostęp do sklepu, swoje auta parkują prawie w wejściu a krzyki i nawoływanie się personelu to standard.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak macie jakieś negatywy, to już nie warto wpisywać, bo w kółko ta firma jest na tapecie. może te niby pytania, to taka forma zakamuflowanego automarketingu... Ignorujmy. Ma powstać polo market w centrum, obok metalowego, więc pewnie upadną. Lokalizacja do bani, to że to sieciówka, to raczej nie pomoże...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się w większości, aczkolwiek muszę dodać, że mogli by bardziej się postarać o dział warzywno - owocowy. Niestety jest mały wybór, a niekiedy nawet to co mają jest niskiej jakości (za długo leży albo mocno poobijane).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym dodać iż moja opinia dotyczyła Biedronki. Przepraszam że tego wcześniej nie umieściłem. Wystarczy popatrzeć dla porównania na Lidl, czysto spokojnie towar na pólkach, swoboda poruszania się z wózkiem, Do Lewiatana nie mam zastrzeżeń.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedy powstanie nowy market, większy wybór towarów mole widziany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obsługa jest miła a towar taki sam jak wszędzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Lewiatanie 0 18.00 już nie mielą mięsa.
Serio? Prąd jest droższy po 18 i się nie opłaca? Śmieszne. Kupiłem w Biedrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (55 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry