Widok
Jak wszędzie znajdą się zazdrośnicy. Z doświadczenia wiem, że najczęściej zazdroszczą nam starzy ukochani znajomi, którzy sami nie potrafią obracać pieniędzmi albo którym wciąż jest za mało. Widząc, że sąsiadowi żyje się lepiej obgadują d*pę oczywiście anonimowo a w oczy prawią komplementy. Tak dzieje się w każdym miejscu, niestety.
Czytam i przecieram oczy ze zdumienia.
Niech mi ktoś odpowie na pytanie: ile to jest "za dużo" i kto ma o tym decydować? Czy ten, kto ma, bo się dorobił, a nie ukradł; czy cała wieś????? Co zatem oznacza "za mało" i proszę podać liczby, dobra materialne itp...
Hahaha jesteście niektórzy śmieszni i malućcy, bo wylewacie zazdrość w necie i opisujecie ludzi nazwiskami, imionami, funkcjami pełnionymi w naszej pięknej wsi. Po co tyle jadu, weźcie się do roboty i przestańcie kopać innych. Typowy POLAK, nie ważne, co ja mam, ważne, żeby Kowalski miał mniej i gorsze!
Niech mi ktoś odpowie na pytanie: ile to jest "za dużo" i kto ma o tym decydować? Czy ten, kto ma, bo się dorobił, a nie ukradł; czy cała wieś????? Co zatem oznacza "za mało" i proszę podać liczby, dobra materialne itp...
Hahaha jesteście niektórzy śmieszni i malućcy, bo wylewacie zazdrość w necie i opisujecie ludzi nazwiskami, imionami, funkcjami pełnionymi w naszej pięknej wsi. Po co tyle jadu, weźcie się do roboty i przestańcie kopać innych. Typowy POLAK, nie ważne, co ja mam, ważne, żeby Kowalski miał mniej i gorsze!
ku..wa co za pi....szona wiocha, jak dobrze,ze nie kopiłem działki w tym szambie, tylko zawiść i obgadywanie .
Do wszystkich którzy chcą zamieszkać w Bojanie, lepiej dać trochę więcej, ale Bojano omijać.Znam osobiście Grablowskich i jak ktoś na nich gada to tylko z zazdrości, ze ciężka praca czegoś się dorobili.Wstyd , a niby wszyscy tacy katolicy.
Do wszystkich którzy chcą zamieszkać w Bojanie, lepiej dać trochę więcej, ale Bojano omijać.Znam osobiście Grablowskich i jak ktoś na nich gada to tylko z zazdrości, ze ciężka praca czegoś się dorobili.Wstyd , a niby wszyscy tacy katolicy.
Racja, wprowadziłam się do Bojana kilka lat temu, miałam przyjemność go poznać, to miły, pracowity facet, który pieniądze ze sprzedaży działek nie ,,przeżarł,, umie je pomnażać , nie siedzi na tarasie i nie opala brzucha tylko ciężko pracuje. Jak ktoś mu zazdrości to niech kupi sobie koparkę i zapieprza.
Ceny cenami, jakość jakością. Zdania są podzielone. Dlaczego jednak kogokolwiek interesuje kto dostaje pieniądze za dzierżawę? Czy Hydraulik, czy elektryk, czy mechanik, co za różnica! Weźcie się sami do roboty i zap...12 h dziennie, to też będziecie mieli! Jeśli macie choć połowę oleju w głowie, tego co ma hydraulik czy inni obrotni kolesie w Bojanie. Żal wam d*pę ściska i musicie szpilę wbijać, nie? Ani to na temat ani wasza sprawa. Ciągle słyszę jakieś ploty o tym i o tamtym kolesiu, bo się dorobił, bo "kto bogatemu zabroni", ach. Nikt nie widzi, że nie ma czasu dla rodziny, że jest schorowany przez stres związany z działalnością, że walczy z Urzędami i konkurencją, żeby dać pracę ludziom. Wstyd Bojańczycy, WSTYD!
Nie zgadzam się......Z poprzednią opinią . Towar w lewiatan jest świeży ....Ma niskie ceny - dużo promocji ....A zwłaszcza na wędlinach , mięsie i serach..., oraz na dziale słodycze i napoje.....Bardzo często robię zakupy w lewiatan i nigdy nie widziałam produktów po terminie. ....... ...Czemu mariolu kłamiesz?....
Niestety już podobnie jak w "delikatesach"można naciąć się na przeterminowane i nieświeże produkty,taki sklep wymaga dużego przerobu żeby wszystko było w dobrym wyborze i świeże.Jeżeli chodzi o ceny zdecydowanie lepsze są w Biedronce a nawet u Jacka,Niestety jakoś muszą zarobić na dzierżawę u naszego Bojańskiego hydraulika,
życzę im wytrwałości
życzę im wytrwałości
Produkty premium powolutku wprowadzamy. Jeżeli macie Państwo jakieś sugestie i życzenia proszę przekazać informacje obsłudze lub wysłać maila arkadiuszbojano@onet.pl. Dwie tablice zostaly zamowione trzy tygodnie temu ale niestety przez pogodę montaż został przesuniety na po świętach :(. Happening w planach czekamy na lepszą pogodę.
Dla mnie najważniejsze, że lepiej zaczęli od Delikatesów Centrum, mają więcej towaru, chyba troszkę lepsze ceny i obsługa też chyba lepsza, choć to wyjdzie w ciągu najbliższych miesięcy. Warto by było pomyśleć o sukcesywnym wprowadzaniu produktów premium ( jakaś osobna półeczka etc) coś w stylu ALMA czy BOMI, bo na około jest pełno takich samych produktów masowych, a jak się znajdą koneserzy w Bojanie z grubszym portfelem ( a kurcze tutaj raczej większość w domach mieszka, to bidy nie ma chyba !) to będą mieli stałą klientelę. Po za tym trafili w lepszy okres roku, teraz wiosna, potem lato, więc też przejezdni będą wpadali. Jako urodzony marketingowiec uważam, że powinni przed wakacjami jakiś szyld kierunkowo informacyjny zrobić na wjeździe do Bojana i od strony Koleczkowa i od strony Dobrzewina, np ( LEWIATAN wita w Bojanie z jakimś Kaszubskim akcentem i strzałeczka 300 m prosto :)
Do tego jakieś eventy powinni robić , jak się już cieplej zrobi ( np na majówkę, albo na dzień dziecka- taki mini happening, parking mają duży, można ulotki puścić, plakaty w szkole, przy kościele, tak mogę wygrać z "owadami i zielenizną" ;) Jakby szukali pomysłów właściciela Lewiatana zapraszam na priv, może uda mi się podpowiedzieć słuszny kierunek działań nie tylko w zakresie sprzedaży.
Ja tam im życzę powodzenia, nie tylko, że po sąsiedzku, ale krajowe biznesy trzeba wspierać !
Do tego jakieś eventy powinni robić , jak się już cieplej zrobi ( np na majówkę, albo na dzień dziecka- taki mini happening, parking mają duży, można ulotki puścić, plakaty w szkole, przy kościele, tak mogę wygrać z "owadami i zielenizną" ;) Jakby szukali pomysłów właściciela Lewiatana zapraszam na priv, może uda mi się podpowiedzieć słuszny kierunek działań nie tylko w zakresie sprzedaży.
Ja tam im życzę powodzenia, nie tylko, że po sąsiedzku, ale krajowe biznesy trzeba wspierać !
Polska Sieć Handlowa Lewiatan powstała w 1994 roku jako organizacja zrzeszająca kupców, prowadzących działalność handlową. Za główny cel postawiła sobie budowę zintegrowanej detalicznej sieci sklepów spożywczych, która stanie się największą siecią handlową działającą w systemie franczyzowym i która będzie w stanie bronić jej uczestników konkurencją ze strony zewnętrznych sieci handlowych. Cel ten jest sukcesywnie realizowany. Dzięki zaangażowaniu polskich przedsiębiorców Polska Sieć Handlowa Lewiatan konsoliduje obecnie blisko 2800 rzetelnych i solidnych placówek handlowych oraz może liczyć na dalszy, intensywny rozwój.
Profity i ryzyko jest po stronie franczyzobiorcy. A franczyzobiorca jak nie kupi towaru w eurocash to eurocash nic nie zarobi. A w sieci lewiatan można kupować tam gdzie się chce. Podsumowując właściciel lokalu Polak. Franczyzobiorca tez Polak który płaci podatki w Polsce. Natomiast eurocash właściciel znaku lewiatan to koncern.