Widok

Lewiatan

Dzisiaj otwarto sklep Lewiatan. Kto był ? co sądzicie ? Jakie wrażenia ?

Ja byłam i otwarcie oceniam bardzo entuzjastycznie - Duży wybór, dekustacje, promocje itp. Czy utrzyma się w Bojanie ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
Fajna obsługa pani na wędlinach udaje ze nie widzi ludzi a pan z ochrony skrada się jak by wszyscy byli złodziejami pierwszy i ostatni raz byłam w tym sklepie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani nie widzi, ale pan tak. Tak i tak zle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepszy sklep w okolicy, obsługa miła i pomocna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam nadzieję że ustawodawcy zmienia tak przepisy że sklep zostanie zamknięty w niedziele!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Nikt ci każe chodzić do sklepu w niedzielę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siedź całą niedzielę w kościele, nikt nie każe Ci w ten dzień chodzić do sklepu na zakupy !
Może ten twój ustawodawca pozamyka jeszcze stadiony, kina, szpitale i komisariaty. W zasadzie jak wszystko zamknie to i pociągi, autobusy oraz taxi nie muszą funkcjonować. Ustawodawca nakaże że całymi dniami trzeba będzie siedzieć w kościele lub przy telewizorze oglądając TVP1
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

i zakaz wychodzenia z domu niech jeszcze wprowadzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na szczęście twój głos antysystemowcu g...o znaczy i mam nadzieję, że po wyborach PiS zrobi porządek z takimi sklepami typu Lewiatan i Żabka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Najbardziej przeraża mnie fakt że ludzie tacy jak Pan podpisujący się 'anomim' (co przecież jest oczywiste bo nigdy nie odważyłby się podpisać swoim nazwiskiem )w ogole funkcjonują w naszym społeczeństwie, tacy ludzie szukają pożywki ale swoich frustracji w każdym najmniejszym pretekście - otwarcie sklepu bądź nie otwarcie, bijące dzwony, głośno bawiące się dzieci - co za okropieństwa prawda?
Nie rozumiem dlaczego osoba 'anonim ' nie zajmie się czymś dobrym tylko ciagle nawołuje do nienawiści?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z drugą częścią twojej wypowiedzi się zgodzę. Za dużo ludzi nawołuje do nienawiści, aczkolwiek początek twojej wypowiedzi jest bezsensowny. Zarzucasz że ktoś podpisuje się jako anonim nie używając swojego nazwiska, a Ty podajesz tylko jakieś inicjały M.A. które nawet nie wiadomo czy to inicjały od imienia i nazwiska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry