Widok

Łezka - bardzo Cię lubię.

Jesteś niezwykle mądrą dziewczyną o niezwykle trafnych uwagach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hm... az sie zarumienilam:))) Hihi;))
Bardzo milo mi ze tak ktos uwaza...
ale mam jedno pytanko...
jak mozna stwierdzic ze sie kogos lubi skoro sie go w sumie niezna>?:P

Pozdrowionka;)))
Wymądrzejąc się odpowiem: człowiek poznaje otoczenie korzystając ze swoich zmysłów. Gdy w bezpośrednim kontakcie oceniamy inną osobę, wykorzystujemy przede wszystkim zmysł wzroku i słuchu. W wirtualnej rzeczywistości ekwiwalentem słuchu może być tekst czytany. A wzrok? - do oceny czy sie kogoś lubi czy też nie, zmysł wzroku nie jest potrzebny;-)
Odpowiadając bez wymądrzania się: takiego mam czuja:-)
Teraz już znasz genezę mojego polubienia Cię;-)))
NIo tak teraz juz wiem, ale i tak pozostanie przy swoim twierdzeniu ze czlowieka niemozna polubic, w prawdziwym tego slowa znaczeniu, po kilku wypowiedziach;))
Pozatym... pierwsze wrazenie czasem bywa mylne;P
Pozdroofka:)))
Mozesz mnie zniechecac, bic i krzyczec, a ja i tak pozostane przy swoim;-)
Czesc.
Alez ja niemam wcale takiego zamiaru...
Bic i krzyczec? hiihi, i wlasnie tu miedzy innymi widac ze mnie nieznasz...
Nielubie znecac sie nad ludzmi i sparwiac im bol, wiec jesli tego oczekujesz to sie niedoczekasz:P
A to sie zawiodlem... Juz myslalem, ze przywiazesz mnie lancuchem do jakiegos slupa i mnie zlinczujesz! ;-)
Hehe...
widzisz z takimi fantazjami to nie do mnie:P
Pozdroofka:))
No to teraz juz sie troche poznalismy... Plusy z tego faktu sa przynajmniej dwa: gdy spotkam Cie na ulicy to powiem Tobie "czesc", a poza tym nie mozesz juz wiecej pisac, ze nie mam podstaw do oceniania Cie:-)
A propos "Łezki" - moze gdzies wiecej pisza na jej temat? Wiesz cos moze?;-)))
Jestem bardzo ciekawa jak mnie rozpoznasz wsrod tlumu gdanszczanek chodzacych codzien po ulicach gdanska... bo raczej nienosze na sobie karteczki z napsiem" to ja Łezka":P
A propo "Łezki" to nieslyszalam zeby o niej cos pisali:P Jedyne informacje sa w moim posiadaniu...
Nie bierz wszystkiego tak doslownie:-) Z tym spotkaniem na ulicy to byl przeciez zart! Gdybym np. mial Twoje zdjecie, to wtedy sprawy mialyby sie zupelnie inaczej - wtedy bym Cie rozpoznal! Dlatego pytam, gdzie pisza o Lezce. Moze przyblizysz mi troche Twoja osobe, pliz...
Widze ze to Ty nieznasz sie na zartach i niewidzisz jak Cie ktos delikatnie "podpuszcza":P
Co do mojej osoby... hm.... jestem jaka jestem;))
A wiecej informacji pod numerem 0-700.... zarcik;)))
Nie no tu przeciez niebede psiac o sobie, bo tu sie dyskutuje, wymienia poglady... jak chcesz cosik sie dowiedziec to np podaj jakis numerek wiezienny (gadulec, icek) lub mail...
Czytalam kilka Twoich wypowiedzi i zgadzam sie z Andrzejem, ze sa trafne...Mam dla Was propozycje: podajcie sobie swoje maile albo nr gadu-gadu, hihihi tak bedzie chyba prosciej i moze dojdziecie do porozumienia:))))A propos Lezka ile Ty masz lat?(no tylko sie nie pogniewaj, ze pytam; ja mam 30).Pozdrawiam Was.
Ewcia nio wlasnie ja z taka propozycja wyszlam, coby podal swoj numerek wiezienny, a ja juz sie zglosze hihi:))
A latek mam mniej niz Ty...
Co do zartow: byc moze funkcjonujesz na wyzszym stopniu abstrakcji;-)))
Co do dalszej czesci: niech nie ograniczaja Cie sztuczne bariery - tu mozna dyskutowac, pogladowac;-), ale z pewnoscia rowniez mowic o sobie!
Zauwazylem, ze szybko reagujesz na posty - jestes w pracy? Co porabiasz?
Dziekuje za poparcie i rowniez Cie pozdrawiam!

ewa napisał(a):

> Czytalam kilka Twoich wypowiedzi i zgadzam sie z Andrzejem, ze
> sa trafne...Mam dla Was propozycje: podajcie sobie swoje maile
> albo nr gadu-gadu, hihihi tak bedzie chyba prosciej i moze
> dojdziecie do porozumienia:))))A propos Lezka ile Ty masz
> lat?(no tylko sie nie pogniewaj, ze pytam; ja mam
> 30).Pozdrawiam Was.
Bo ze mnie taki szybki Bill;))
Co do mowienia( pisania) o sobie to niemam zamiaru tu odslaniac swej marnej osoby...
Nie znowu takiej marnej - mniej skromnosci, wiecej marketingu!;-)))
Twoje szczescie, ze... mamy demokracje, bo w przeciwnym wypadku droga nakazowa wymusilbym na Tobie zeznania! Odslon sie chociaz troszeczke i powiedz, dlaczego nie+czasownik piszesz razem? To Twoj styl?

Andrzej
P.S. Czy ktos kiedys powiedzial Tobie, ze jestes "wyszczekana"? ;-)))
Ja nie potrzebuje marketingu, jestem jaka jestem i ci co chca mnie zauwazaja bez zbenych reklam:P
Co do tego "nie" to porostu blad, nic wiecej, kazdy z nas popelnia bledy raz czesciej raz rzadziej, wszakze jestesmy tylko ludzmi a nie aniolami...

PS: Nie, jeszcze nikt tak mi niepowiedzial, zazwyczaj ludzie uwazaja mnie za osobe malomowna... net nieco zmienia ten elemet mojej osobowosci...
Z Ciebie to nie czlowiek tylko wyrafinowana maszyna do udzielania szybkich i precyzyjnych odpowiedzi! Az strach pomyslec, jak pasjonujaca musi byc rozmowa z Toba;-))) Nalezysz do Mensy, czy co???

;-))
do góry