Widok
Wymądrzejąc się odpowiem: człowiek poznaje otoczenie korzystając ze swoich zmysłów. Gdy w bezpośrednim kontakcie oceniamy inną osobę, wykorzystujemy przede wszystkim zmysł wzroku i słuchu. W wirtualnej rzeczywistości ekwiwalentem słuchu może być tekst czytany. A wzrok? - do oceny czy sie kogoś lubi czy też nie, zmysł wzroku nie jest potrzebny;-)
Odpowiadając bez wymądrzania się: takiego mam czuja:-)
Teraz już znasz genezę mojego polubienia Cię;-)))
Odpowiadając bez wymądrzania się: takiego mam czuja:-)
Teraz już znasz genezę mojego polubienia Cię;-)))
Widze ze to Ty nieznasz sie na zartach i niewidzisz jak Cie ktos delikatnie "podpuszcza":P
Co do mojej osoby... hm.... jestem jaka jestem;))
A wiecej informacji pod numerem 0-700.... zarcik;)))
Nie no tu przeciez niebede psiac o sobie, bo tu sie dyskutuje, wymienia poglady... jak chcesz cosik sie dowiedziec to np podaj jakis numerek wiezienny (gadulec, icek) lub mail...
Pozdroofka:)))
Co do mojej osoby... hm.... jestem jaka jestem;))
A wiecej informacji pod numerem 0-700.... zarcik;)))
Nie no tu przeciez niebede psiac o sobie, bo tu sie dyskutuje, wymienia poglady... jak chcesz cosik sie dowiedziec to np podaj jakis numerek wiezienny (gadulec, icek) lub mail...
Pozdroofka:)))
Czytalam kilka Twoich wypowiedzi i zgadzam sie z Andrzejem, ze sa trafne...Mam dla Was propozycje: podajcie sobie swoje maile albo nr gadu-gadu, hihihi tak bedzie chyba prosciej i moze dojdziecie do porozumienia:))))A propos Lezka ile Ty masz lat?(no tylko sie nie pogniewaj, ze pytam; ja mam 30).Pozdrawiam Was.
Dziekuje za poparcie i rowniez Cie pozdrawiam!
ewa napisał(a):
> Czytalam kilka Twoich wypowiedzi i zgadzam sie z Andrzejem, ze
> sa trafne...Mam dla Was propozycje: podajcie sobie swoje maile
> albo nr gadu-gadu, hihihi tak bedzie chyba prosciej i moze
> dojdziecie do porozumienia:))))A propos Lezka ile Ty masz
> lat?(no tylko sie nie pogniewaj, ze pytam; ja mam
> 30).Pozdrawiam Was.
ewa napisał(a):
> Czytalam kilka Twoich wypowiedzi i zgadzam sie z Andrzejem, ze
> sa trafne...Mam dla Was propozycje: podajcie sobie swoje maile
> albo nr gadu-gadu, hihihi tak bedzie chyba prosciej i moze
> dojdziecie do porozumienia:))))A propos Lezka ile Ty masz
> lat?(no tylko sie nie pogniewaj, ze pytam; ja mam
> 30).Pozdrawiam Was.
Nie znowu takiej marnej - mniej skromnosci, wiecej marketingu!;-)))
Twoje szczescie, ze... mamy demokracje, bo w przeciwnym wypadku droga nakazowa wymusilbym na Tobie zeznania! Odslon sie chociaz troszeczke i powiedz, dlaczego nie+czasownik piszesz razem? To Twoj styl?
Andrzej
P.S. Czy ktos kiedys powiedzial Tobie, ze jestes "wyszczekana"? ;-)))
Twoje szczescie, ze... mamy demokracje, bo w przeciwnym wypadku droga nakazowa wymusilbym na Tobie zeznania! Odslon sie chociaz troszeczke i powiedz, dlaczego nie+czasownik piszesz razem? To Twoj styl?
Andrzej
P.S. Czy ktos kiedys powiedzial Tobie, ze jestes "wyszczekana"? ;-)))
Ja nie potrzebuje marketingu, jestem jaka jestem i ci co chca mnie zauwazaja bez zbenych reklam:P
Co do tego "nie" to porostu blad, nic wiecej, kazdy z nas popelnia bledy raz czesciej raz rzadziej, wszakze jestesmy tylko ludzmi a nie aniolami...
Pozdroofka:))
PS: Nie, jeszcze nikt tak mi niepowiedzial, zazwyczaj ludzie uwazaja mnie za osobe malomowna... net nieco zmienia ten elemet mojej osobowosci...
Co do tego "nie" to porostu blad, nic wiecej, kazdy z nas popelnia bledy raz czesciej raz rzadziej, wszakze jestesmy tylko ludzmi a nie aniolami...
Pozdroofka:))
PS: Nie, jeszcze nikt tak mi niepowiedzial, zazwyczaj ludzie uwazaja mnie za osobe malomowna... net nieco zmienia ten elemet mojej osobowosci...