Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zawiedzona wątek zamknięty Myślałam, że jeśli to salon bielizny D+, to będą to rozmiary większe, a nie...
~Biuściasta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 czerwca 2016

Rewelacyjna obsługa wątek zamknięty W owym salonie obslugiwala mnie Pani w długich włosach("koński ogon"),...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 maja 2016

Szczerze polecam wątek zamknięty Szczerze polecam ten salon z bielizna. Mila i przede wszystkim profesjonalna...
~FittInezka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2016

Bardzo nieprzyjemna obsługa..... wątek zamknięty Ze względu na pozytywne opinie o tym sklepie postanowiłam przyjść w ten...
~Natalia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2016

Tragedia wątek zamknięty Dobrano mi zly stanik, ktory w trakcie noszenia zrobil mi poerwszego dnia...
~Pani D.
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2016

nareszcie nowa dostawa wątek zamknięty jak to dobrze że właściciele sklepu -"poszli po rozum "do głowy i nareszcie...
~Wiesia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 marca 2016

Profesjonalnie w 100 % wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wizyty w sklepie. Panie usmiechniete, chetne do...
~Viola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 maja 2016

super obsługa profesjonalizm wątek zamknięty witam zamknęliście Gdynię !!!dobrze ze trafiła do Wrzeszcza i najmilsza...
~anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

zadowolona :) wątek zamknięty Spedzilam w tym sklepie ostatnio ponad godzinę i wyszlam wyjatkowo...
~Rysia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 września 2014

polecam! wątek zamknięty Miejsce naprawdę warte polecenia. Połączenie profesjonalnej obsługi z miłą...
~mika
-

dodano: 30 września 2014

TO JEST TO CO JEST IDEALNE DLA NAS KOBIETKI!!! wątek zamknięty w koncu znalazlam sklep, w ktorym moge cos znalezc dla siebie!!! :) przede...
~Angelika
-

dodano: 11 września 2014

Jestem na tak! wątek zamknięty Jestem klientką sklepu już od dawna. Ich profesjonalne podejscie sprawia, że...
~Ola
-

dodano: 9 września 2014

Sklep super wątek zamknięty Przemiła,profesjonalna obsługa.Panie potrafią świetnie doradzić w doborze...
~ewa
-

dodano: 8 września 2014

Nowa klientka - opinia wątek zamknięty Zawsze borykałam się z problemem dużego biustu. Kiedy jakiś czas temu,...
~Nowa klientka
-

dodano: 5 września 2014

rozczarowanie wątek zamknięty Zachęcona opiniami na forum oraz ogólną modą na brafitting w końcu...
~mała chuda
-

dodano: 28 lipca 2014

Lubię to :-). wątek zamknięty Robię w Lingerii zakupy od ponad roku, zawsze jestem zadowolona z obsługi....
~Ania
-

dodano: 30 maja 2014

Sama przyjemność :-). wątek zamknięty Szczerze polecam długowłosą brafitterkę, po prostu ją uwielbiam!!!...
~Marta
-

dodano: 28 maja 2014

Rewelacja! wątek zamknięty Wybrałam się do tego sklepu z mamą, która od lat ze względu na duży biust...
~marta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry