Widok

Lipoliza w Gdańsku

Witam. Czy ktoś moze przeszedł zabieg lipolizy? Wpisałam sobie to w wyszukiwarkę ale znalazłam tam malo informacji ( konkretnie o gabintach w Gdańsku....). Mianowicie czy zabieg iniekcyjny daje dobre rezultaty ? W porównaniu na przykład do operacji chirurgicznej? Mianowicie operacji chirurgicznej się boje i nie chciałabym iść pod nóż ale jednoczesnie nie chce mi się tracić kasy na coś co nie przyniesie efektu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Up, odgrzewam - ktoś coś?

Najlepsze efekty daje modelowanie sylewtki ( zabiegi wyszczuplające) plus wspomagająco lipoliza. Oaz ćwiczenia (nie ma co liczyć,że się połozysz, będziesz objadała się pizzą a cię od razu wyszczupla). Musisz równiez przygotować się na to,ze jeden zabieg nie da efektów tak wiec najlepiej jest zapisać się na cała serię ( szczególnie jeśli tego tłuszczyku masz sporo). Za przyjemne to równiez nie jest. Niemniej sama rownież nie poszłąbym w życiu pod nóż ( szczgólnie teraz przy ostatnich wydarzeniach kobiety, ktora zmarła podczas takiej operacji..... masakra).

Zabieg lipolizy musi iść razem z dietą oraz ćwiczeniami inaczej nie ma efektów. Natomiast jeżeli jesteś gotowa podjąć wezwanie idź jest ok to nie boli.

No własnie dlaego nie chcę na to iść. ogólnie ciekawi mnie kiedy są efekty.,..

Efekty są już po 10 dniach np.w pasie luźnej ale wszystko wraca jeżeli nie trzymasz diety .Lipoliza jest dla osób które dołożę do tego dietę i ćwiczenia niestety cudów nie ma jedynie wspomaganie:)

Miałam zabieg i ze swojego doświadczenia napiszę Ci,ze pierwszym eekcem jest....obrzękniecie i siniaki ;) Jednak potem to wszystko schodzi i jest o wiele lepiej. rozbija to tkankę tluszczowa tak wiec nie masz takiego dużego ubytku ale jest o wiele bardziej naturalny( tak jakbyś sama sobie modelowała talię oraz biodra). Mi najbardizej zalezało na usunięcu tłuszczu z brzucha bo po porodzie nie mogłam sie tego pozbuc za nic ( i ćwiczeniami i dietą ).

Mogę jeszcze dopytać gdzie to robiłaś? I ile zabiegów miałaś ? Tylko na tę jedną okolicę?

Tylko na brzuch ( akurat z udami problemu nie miałam). zdecydowałam się na 4 zabiegi. W pakiecie koszt 1200 zł w clinica cosmetologica na Wrzeszczu.

Ja miałam i jestem mega zadowolona bo nie mogłam się pozbyć fałdki poporodowej dół brzucha , dziwna tam skóra była ani ćwiczenia ani dieta nic, u góry brzuch spoko na dole fałdka. Wystarczyły dwa razy odstęp ok 3-4 tyg. Ja płaciłam za brzuch 400 za jeden zabieg. Ale dzisiaj widziałam że promocje mają za 250 wiec to mega cena. Vitality clinic na fb.

Inne tematy z forum Kobieta

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Dobry szampon na łupież (44 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

do góry