Widok

Lisewo - Lisewski Dwór wesele na 90 osób co myslice?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam może ktos mi coś opowiedzieć o tym miejscu? Jestem ciekawa jak jest z jedzeniem i pomieszczeniem 90 gosci na sali i w jaki sposób rozwiązane jest miejsce na tańczenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie,
Prosimy o sprecyzowanie swojej wypowiedzi dlaczego wesele w Lisewskim Dworze jest pomyłką? Każdej Parze Młodej GWARANTUJEMY, że w cenie menu podczas wesela nie ma prawo zabraknąć jedzenia i jeszcze nigdy nie zdarzyło się aby na weselu organizowanym u nas było mało jedzenia. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam
Tragedia nie dają prawie nic do jedzenia.wesele tam to pomylka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Korkowe to koszt od 22-30zł za osobę
Co do dekoracji to kwestia czy weźmie Pani ich dekoratorkę czy prywatną - pokrowce na krzesła są w cenie menu
Wesele jest do 4:00 z tego co wiem
Namiot można wynająć w cenie menu - moja uwaga jest taka, że w środku są kafelki i nie wiem czy Pani na szpilkach się nie będą ślizgać.
Jest jednak jeden duży minus Lisewskiego Dworu, za napoje płaci się od sztuki ( nie ma takiego czegoś jak pakiet napoi )
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
~asia
najlepiej zadzwoń i umów się na spotkanie, bądź napisz mail :)
Witajcie,

czy orientuje się ktoś czy trzeba płacić korkowe?
jak wygląda koszt opłaty za dekoracje (krzesła itp.)?
do której godziny jest wesele?
jak wygląda kwestia wesela w namiocie - mają na stronie piękne zdjęcia, a obawiam się że goście nie zmieszczą się w sali

będę wdzięczna za odpowiedź

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam w Lisewskim Dworze w celach wypoczynkowych:)
Miejsce bardzo ładne, duży ogród, fajna altana, gdzie można usiąść i odpocząć:) Można znaleźć nawet małe zoo:)

Jedzenie bardzo wykwintne (jak dla mnie za bardzo:P) dla naprawdę wymagających:).
Obsługa miła i sympatyczna.

Warto też pomyśleć o sesji ślubnej w Lisewskim Dworze, w starych, ale pięknych wnętrzach:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem właśnie kilka dni po weselu w Lisewskim Dworze. Miałam wesele na 65 osób. Musze się podzielić wrażeniami choć pewnie nie uda mi się oddać całej wspaniałości tego miejsca. Atutom tego miejsca nie ma końca... Sam ślub odbył się w cudownej altanie w ogrodach dworu, a same wnętrza zapierają dech.. Jedzenia było mnóstwo i przepyszne, moi goście nie mogli się nachwalić, kucharz Sławek - ode mnie ma 5 gwiazdek Michelina od ręki! Generalnie super zgrana ekipa, menadżer Marcin pomagał nam we wszystkim, osobiście wszystkiego pilnował, florystka Agnieszka zrobiła nam piękną dekorację i wiązanki i co ważne w normalnej cenie a nie jak w kwiaciarni z trzykrotną przebitką, kelnerzy sympatyczni i naprawdę się uwijali... Generalnie wszyscy bardzo się starają żeby wszystko było na jak najwyższym poziomie. Gorąco polecam to miejsce bo zorganizowali nam naprawdę wyjątkowe wesele i to w rozsądnej cenie! Wymarzone miejsce na wesele!!!
Znam dobrze to miejsce i powiem szczerze ze jest to mozliwe ale bedzie ciasno mimo ze zpewniaja ze nawet 120 osob sie zmiesci. Glowna sala dzieli sie na 3 czesci i jest malo ustawna w zaleznosci od ustawienia mozliwe jest nawet ze goscie bede musieli sie bawic w holu. Ja nie chcialabym miec tam swojego wesela. A co do jedzenia to jest dobre ale co do ilosci to troche malo.
Czy ktoś robił może wesele w Lisewskim dworze na 90-100 osób i wie jak sytuacja wyglada z miejscem na sali?
Czy są może jakieś nowe opinie na temat tego miejsca,planujemy wesele na około 100os a sala nie wydaje się duża. Samo miejsce bardzo urokliwe i nietuzinkowe :-)
i jak było na weselu?
A gdzie to jest?
Podbijam temat, bo sama mam tam wesele we wrześniu. Jedyne czego się obawiam, to że będzie za mało jedzenia... Ale samo miejsce jest przepiękne i bardzo urokliwe!
Rozumiem wybór :) mój styl ewidentnie niestety trochę za daleko jak dla mnie :( a szkoda. No nic może z Lisewem nie bedzie tak źle może był tam ktoś jeszcze na weselu ?
Cegielnia w Rzucewie :)
Dziękuje bardzo za opinie, jestem teraz ciekawa co za miejsce przeważyło na rezygnacji organizacji wesela w Lisewie?:)
myslalam by zrobić tam wesele, nawet pojechalismy z narzeczonym na obiad - jedzenie wspaniałe, obsluga rewelacyjna, pan bardzo chetnie nam opowiadal o ofercie weselnej, ogolnie sam dworek ledwo pomiesci taka ilosc osob, ale nie ma problemu z rozstawieniem namiotu w ogrodzie. Ogólnie gdyby inny pomysl nie wpadl mi do glowy to pewnie na tym dworku by sie skonczylo :)
a oferty weselne maja bardzo bogate, mnostwo ich jest, ceny nawet przyzwoite, bo pamietam ze piorunujacego wrazeia na nas nie zrobiły i oryginalne jedzenie z dziczyzna itd i oferuje do tego rozne atrakcje - karykaturzeste, smyczki, bryczke itd Ciekawe miejsce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłabym wdzięczna za numer do państwa młodych jeźeli nie jest to dla nich problem, bo miejsce jest piękne lecz mam obawy co do swobody miejsc na sali.
do góry