Widok

Listopad i grudzien mamuski:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia

ktos musial to zrobic:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Natalka słodka jak zawsze :-)
Bociany Kostek też ma teraz katarek, u lekarza nie bylam i wole nie iść, bo boję sie ze w przychodni cos gorszego chwyci od chorych dzieciaków, grypa panuje brrr... powiedz co robilas na katarek? czy mimo tego, ze natalka miała katar miałas wychodzic z nią na dwór czy zostac w domu dopóki nie przejdzie??
nasz łobuziak:)
image
hej mamusie.Właśnie czekam ,aż Natala się obudzi,w nocy na mleczko się o pólnocy obudziła i jeszcze śpi.Po katarku nie ma śladu!!!!jupi:)))a tak bidula się poprzednią noc męczyła.W ogóle Natala to leniuszke najlepiej by tylko leżała.Lekarka kazała ją na rękach pionowo nosić i główki nie podtrzymywać,żeby ćwiczyła,bo lata na wsyztskie strony,no i na brzuszku kłaść.Oczywiście jest ryk a raczej krzyk jak to robimy ale trudno:)małą terrosystka.Zauważyłam,że jak chce to potrafi ładnie trzymać.O 11wyruszamy na spacer,popołudniu może jeszcze jeden zafundujemy.Ostanio babcia z Natalą poszłą nad morze,nad samą wode wózio zaciągnęła,żeby wnuczka jodu powdychałą:))kochana babcia
No Justi tez mi sms napisala że jej sie karta graficzna spalila i nie wie kiedy bedzie mogla nowa kupic:(( pozdrawia Was wszystkie!!
Paula pobiła rekord zjadla 170 ml mleka :O
Witamy się wieczornie:)katar prawie opanowany mamuśka sprawnie zadziałała:DD pani doktor osłuchałą,na spacery nawet 2 razy dziennie chodzić kazałą co mi pasuje bardzo:))łazikować z Natalą lubimy,jej się przyda i mi:)Teraz już gwiazdencja odpadła a mama do wanny się szykuje:)miłego wieczorku
Justi ma awarie kompa;(Pisala mi na gg..
A my po szczepieniu-Jasio mial tym razem 6w 1, bardzo dzielnie znióśl zastrzyk, pisnął tylko, a pani pielegniarka dumna, ze jak ona zrobila wklucie to dlatego on taki grzeczny!dzielnego mam synka!
Za to ja spocona jak szczur, ledwo do auta wsiadłam;/..

Lece kapanko odstawic , syneczek juz spi, dzisiaj zobil ze mna 80km:)hehe podróznicy..
brrr ucielo;/ no nic w kazdym badz razie ejst dwa razy taka duza jak widac:D
Evilek sliczny Kubuś:)
mysmy dzis zaliczyły z paula 1 spacer sam na sam:D a jaka ladna pogoda w gdyni. jak na wiosne:)
coś sie justi dzis nie odzywa... pisne jej smsa;]
ja sie szarpnelam na tiny love tropikalna wyspe. kupilam na allegro za 330 zl. bo miala jeszcze 4 zabawki w gratisie za 150 zl;] no i jest bardzo duza. i mozna wieszac i wkrecac w nia zabawki. wiec wierze ze sie pauli dosc dlugo przysłuży:D
image
a ja mam taką zupełnie prostą
http://www.okazje.info.pl/okazje/inne/mata-edukacyjna-baby-one-z-misiem.html
tylko inne kolory ma moja (czerwony, niebieski, zielony, żołty) długo dzieciak w tym nie poleży, a potem jak już będzie raczkować a potem chodzić to nie wiadomo czy będzie chciał z tego korzystać, a prawda jest taka, ze dla takich maluchów każda nawet najprostsza zabawka jest źródłem wielu emocji, w miejscu tych małych wiszących zabawek można samemu zawiesić różne rzeczy, misie, grzechotki i takie tam...

kupiona w Akpolu za 82 zl
Z kolei moja Sis ma taka...i bardzo sobie chwali, mowi, ze jest sporo zabawek i ze jej Zu ja uwielbia..No, ale cena jest i wieksza;(
http://www.allegro.pl/item539304930_mata_edukacyjna_fisher_price_rainforest.html
My mamy taka, najpospolitsza, poniewaz jak wiadomo ja nie cierpie tych 'zabawek" edukacyjno-rozweslających..
mata jak mata..normalna, na pewno bez wiekszych atrakcji, ale Jasio sie na niej chetnie bawi.
http://www.allegro.pl/item531709400_maty_gimnastyczne_baby_mix_6_kolorow.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry