Widok

Listopadowe i grudniowe:) mamusie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy watek, na dobry poczatek dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Amelko, wszystko jasne to kawa zawana"pożądaniem":)
dzieńdoberek w ostatni dzień zimy, choć aura nie wskazuje na wiosnę u nas leży pełno sniegu, ale podobno to tylko na Dąbrowie tak, mąż mowił że w centrum ani sladu śniegu.
My zaraz mykamy na szczepienie, Asik chrapie więc muszę ją wybudzić.

Co do kawki ja też jestem smakoszem, uwielbiam... ostatnio sprobowałam nowej Carte Noire i bardzo mi zasmakowała - polecam jakby co.
Zmykam pakować manatki.
Ja ubieram 74.
Dziewczynki, a powiedzcie mi, bo chce kupic malemy rajstopki pod spodenki... rozm. 80-86 to nie beda za duze? czy mniejsze....?
U nas dziąsła normalne, zero oznak ząbkowania, dr Marek powiedział, ze to na perwno nie ząbki;/
Mamy przeczekac ten wirus w domu.;(Oszalec idzie!!!!!

Jasio nie marudzi, raz mu sie zdarzyl opodczas trwania tej choroby, jest pogodny, zasypia sam, jak zawsze, nie ma zmian. Jest grzeczniutki ibawi się ładnie.TYle, ze objawy fizjologiczne sa traumatyczne- rozwolnienie , temp zeszła, na szczescie. Pije i je normalnie...Ciężko tu cos stwierdzić, lekarz kazał siedziec w domu, wiec wyjscia nie mam:(
Ania myśle,że u Jasia to zęby,wiem,że najpierw zwala się na nie wszystko potem szuka innych przyczyn a często to własnie zębiska wszystkiemu są winne.Natala też marudzi od kilku dni,wole sprawdzić tarczyce bo już sama nie wiem ,dziąsła niby troche spuchnięte.
Cześć,oby z jutrzejszym dniem wszystkie chorubska poszły precz!:)
Słońce świeci,bałwany można lepić.Dobrze,że chociaż szaro nie jest.
Nastrój lepszy,zarejestrowałam Natale do endokrynologa prywatnuie na 5 kwietnia,lepsze niż 12 maja..dobry lekarz więc obłożenie pacjentów ma.Wole chuchać na zimne z tarczycą żartów nie ma.Sama musze sobie badania zrobić i usg na 9 kwietnia.
Niech nasze dzieciaczki w końcu zdrowe będą i przyjdzie prawdziwa wisona,wtedy to się spacerki zaczną:))))

aaaa.... dzis ostatni dzień zimy a jutro w końcu bedzie można powiedzieć Witaj Wiosno:D
dzien dobry:)

Słonko świecie pięknie tylko szkoda ze znow snieg...

Nasze szczescie tez jak Amelka zawalone, zasmarkane... eh, ale jest juz lepiej niz wczoraj:) sytuacja opanowana:) własnie szaleje w łóżeczku..mam nadzieje, że nie odleci, jak zacznie machać rączkami i nózkami to końca nie widać...

bylam wczoraj u naszego lekarza zakładowego.. ogólny ok i bardzo go lubie, ale okulistka wredna małpa..na szczescie kiedys u niej juz bylam i wiedzialm ze bedzie robic problemy więc się wcześniej przygotowałam (mam lekki oczoplas hihihi.. a w tym wypadku praca przy kompie maks 4h, kiedys nie chciała mnie dopuścić do pracy i zasugerowała zeby zmienić zawód...normalnie mało mnie wtedy szlag nie trafil.....)

Milego dnia i szybkiego powrotu do zdrowia!

pozdrawiamy!

Hejka mamcie;)
Jasio wstał o 6:30 zjadł i dalej spi. W nocy temp brak:)-ufff- kupka jedna i już gęściejsza!Radzi sobie dzidzion z wiruesm!
Majaki, wiem, ze wszystko zwala się zawsze na zębiszcze ale moze to akurat właśnie one??-w sumie wychodze z założenia- ze OBY TO ZĘBy, zawsze jak Jasio marudzi:)
WSuwam słonecznik-znowu mnie wciągnęl- będę skubała pewnie do lata:)..i zaraz kawkę sobie zrobię...Mąż mi wczoraj kupił zgrzewkę mojej ulubionej Davidoff;)
Witam z rana

goralka www.dalia.corka.pl

Kostek obudzil sie o 3:30 z takim rykiem, ze myślałam, ze wszystkich sąsiadów obudzi.... przez godzinę go usypialam, potem obudził się o 6:30 a ja czuję się jakbym nie spała 3 dni.... masakra, jakiś marudny jest...

Ania a propos zabawek, u mnie w rodzinie spisuje się tez butelka od wody wypełniona np. do 1/3 objętości wodą, albo inym kolorowym płynem, drewniane łyżki kuchenne i wszelkiej maści plastykowe pojemniki
A jaki jest adres tego bloga też bym chetnie zobaczyła???można??
Amelka obsmarkana chrapusia od 19:30, dzis w dzien spala jednym ciągiem 3,5 godziny !!! Jezu, az stracha mialam, to chyba przez ta chorobe. i po poltorej godzinie znowu spac poszla ;/No ale za to mialam troszku czasu na wysprzatanie bałaganu :)
W calej chalupie smierdzi czosnkiem, a jeszcze mi zaraz małż przesmierdnie, bo robi sobie mleko z czosnkiem bleeee hihih

Milego wieczorku, my sie za jakis filmik zabieramy :)

p.s Dalia, blog faktycznie chwyta za serce :)

Bociany, my dzis chyba razem podly nastroj mialysmy. I Tobie i sobie zycze, by jutro bylo lepiej !! A jak nie, to znowu sie pozalimy :)

Jasiu, ciocia przesyła od Amelki moc buziakow, by to chorubsko poszło precz !!! Cmok cmok !!!
łoj kobity nie poddawać się chorobie, musicie być zdrowe dla maluchów, trzymajcie się,
ja już ziewam ale poczekam jeszcze na m i też pewnie myknę do łóżeczka - miłego wieczorku i do jutra
Cześć wieczornie.Nastrój nadal średni ale jutro będzie lepiej mam nadzieje.Prawda ,forum jest do wszystkiego przecież:)więc lepiej mi jak się wyżaliłam.Jutro rejestruje Natale prywatnie do endokrynologa.Gwiazdka śpi od 10,o 20 obudziła się z płaczem coś się jej przyśniło:(Daliia cudna córcia,blog super,przeglądałam:)
Trzymam kciuki za zdrówko Jasia i Amelki.Boje się,że Natala coś ode mnie załapie..
Dobrej nocki dla wszytskich,biore aspirynke i do łóżeczka.
Daliaa odwiedziłam waszego bloga, gratulacje jest super. Kurcze teraz pożałowałam, że sama się za coś takiego nie zabrałam, ale też szczerze nie umiem czegoś takiego zrobić chyba ktoś by mi musiał pokazać co i jak.
Aż mi się ciepło na serduszku zrobiło jak czytałam...
łooo ale się narobiłam dziś, padam na twarz, jestem póki co sama bo mąż wraca z dalszej trasy ze spotkania i będzie dopiero po 21, dzielnie wykąpałam małą a jak zasnęła zaczęlam rządzić w kuchni, zrobiłam dziś galaretki z kurczakiem i lazanię - cała kuchnia tonęła w garach ale już opanowane.
Trzymam kciuki za zdrowie Jasia i Amelki.
Cześć dziewczyny

A no faktycznie Dalia ma mało włosków - mam nadzieje, że zacznie jej coś rosnąc na tej główce bo zarówno ja jak i mąż to mieliśmy bujne czupryny za dzieciaka ;-)

Przyznam się, że nie wiedziałam, iż "książkowo" po porodzie włosy wypadają... do wczoraj - jak się kąpałam zauważyłam, że mi włosy wypadają. Zaczęło się....

Właśnie słyszę jak mój mąż chrapie :-) miał uśpić Dalie w jej pokoju - mała na macie śpi a on obok :-)

Pozdrawiam Was i życzę przyjemnego wieczorku.
Kurcze Ania, biedny mały Jaś.... oby szybko ten wirus się od niego odczepił...
No i a 'propos wizyt-dzwoniałm byz ciekawosci zarejestrowac Jaska w naszej przychodni i co??Lekarz bedzie dopiero w poniedziałek i na 17sta!!!Szok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry