Widok

Little Sicily revisited

No to mamy już pełną jasność w temacie i wiemy dlaczego środowiska celebryckie tak ochoczo bronią tzw. III RP i uczestniczą w przeciwstawianiu się reformom. Oni są przecież bezpośrednio wielostronnie umoczeni.

W dyskusji padło określenie przemysł pedofilski, które skierowuje nas na właściwy trop, z którego skorzystajmy. Określenie to podpowiada nam, że kwestia sięga znacznie dalej niż jakieś środowisko pedofilioskie. Kwestuia wychodzi poza przypadki indywidualne i ma charakter systremowy. Oznacza to, że system demoliberalny sprzężony z gospodarczym konsumpcjonizmem, oparty na wyabstrahowanym z kontekstu haśłe wolności, jako jednką z odmian tej wolności traktuje pełną dowolność seksualną i ja promuje.

Przecież gospodarka, a szczególnie marketing są w znacznym stiopniu oparte na seksualizacji wszystkich sfer życia. Wielokrotnie o tym pisałem.

Seksualizacja edyukacji jest jednym z postulatów lewactwa, a to jest przecież postulat urzędowej, instytucjonalnej seksualizacji dzieci, która ma dostyarczać świeżego mięsa armatniego zwolennikom seksu bez granic.

Za ignorowaniem wcześniejszych alarmów w tym zakresie stoją więc liczne środowiska, w tym środowiska aktywistów gejowskich, która mają największy procentowy udział w tym przemyśle. Dlatego w celu odwrócenia uwagi od siebie, środowiska te golrliwie włączyły się w atakowanie Kościoła Katolickiego wykorzystując pojedyncze przypadki pedofilii wśród duchownych.

No ale w końcu sprawa musiała wyjść na jaw.Przy okazji potwierdzają się systemowe powiązania między warszawką a Gdańskiem i określenie Mała Sycylia znajduje kolejne potwierdzenie.

Pisałem też o tym, że rządzi naszym światenm teoria. Zatem dobre założenie teoretyczne musi się w końcu sprawdzić pod wieloma względami. W ten sposób sprawdziło się moje ( lecz nie tylko moje) założenie o systemowym charakterze powszechnej sekuslizacji. A w tolerowaniu powszechnej seksualizacji macza palce większość z nas i to musicie Państwo wziąć pod uwagę. Szczególnie pod uwagę powinni to wziąć rodzice, bo aż dziw bierze, co te przypadki opisane w filmie ujawniają, że młode dziewczęta mają aż taki margines prywatnej swobody.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

W czasie gdy ty uczyłeś się czym jest system, ja chodziłem w krótkich spodenkach. W czasie gdy ty uczyłeś się Marksizmu i Leninizmu, ja uczęszczałem do szkoły średniej. Gdy ty zajęty byłeś wkuwaniem ekonomii socjalistycznej i zajęciami w SZSP o zabójstwie Lumumby, ja kończyłem studia. Gdy ty tkwisz dalej mentalnością w PRLu walcząc z systemami, nie mając nic poza frustracją i pustym kontem, ja cieszę się życiem, odcinając kupony swojej pracy i doświadczenia. I ty chcesz aspirować do roli mędrca że szkiełkiem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ewentualnym czytelnikom polecam artykuł redakcyjny na SG portalu i komentarze pod nim. Szczególnie polecam komentarze, które świadczą najbardziej o poziomie dyskutantów. Włos się jeży, jeżeli zastanowimy się nad ich logiką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zacznij, biedaku, od metodologii. Poczytaj o tym co to jest system, z czego się składa i jak funkcjonuje, jakie są relacje między elementami a całością systemu.Następnie odnieś to do ustroju społecznego w Polsce.

Jak się douczysz, to podyskutujemy, bo na razie brak ci kwalifikacji merytorycznych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Krzyż, nie zwlekaj. Śmiało, czekam na twój wkład , intelektualny rzecz jasna, w polemikę. Jesteś tam ? Wiem że jesteś, bo rozpoznaje twój kciuk w dół z obgryzionym paznokciem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowco, jakiego stylu riposty wobec twojego tekstu mam użyć ? Pojechać z tobą jak z mokra szmatą, jak zazwyczaj ? Nawiązać do twojej misji PISlamizacji społeczeństwa i pojechać z tobą po linii światopoglądowej ? Wdać się w polemikę i spróbować ( jaki ja naiwny) merytorycznej dyskusji ? Odnieść się do pedofilii w KK, jako mateczniku PISlamistów ? Czy tak zwyczajnie napisać co o tobie myślimy, i dlaczego mamy cię tam, gdzie pan może Pana majstra pocałować w d...ę. Miej na uwadze, że ja i tak wytaczam przeciwko tobie lekką broń, adekwatną do siły twojego przekazu. Ale zawsze można użyć opcji atomowej z Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry