Widok

Liu Jo'' C.H. Klif

może ktoś wie cos na temat tej pracy. co jakiś czas szukają ekspedientki na stałe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety ogloszenie pojawia sie strasznie czesto, to o czyms swiadczy!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie...byłam na dniu póbnym oczywiście nie płatne, sprzątanie, obsługa itp. Żadnej informacji zwrotnej. Podobno to obóz pracy takie słyszałam opinie i nikt nie może tam dłużej wytrzymać...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodam, że stawka z tego co pamiętam to 7 zł na godz bez premii...no chyba, że mocno się wykażesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
jaklby sugerowac sie opiniami, to ludzie powinni w domu siedziec i nikt nie powienien pracowac, bo co czytam to "obóz pracy" , nie diz tam, odradzam. Lepiej chyba samemu sprawdzic, moze to ludzie są leniwi? i dlatego tak czesto szukaja, bo co przychodza i jak sie dowiaduja ŻE TRZEBA PRACOWAC, to koniec swiata, to poszukają gdzie indziej, bo przeciez tak powinna wygladac praca, ze sie siedzi na pupie i nic nie robi :)
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
kochana ale ja mieszkam 30 min od klifu i min raz na miesiąc wisi ogłoszenie w witrynie sklepowej że szukają pracownicy więc aż dziwne by tylu osobom nie chciało się pracowac prawda?może jedna dwie trzy ale nie takie hurtowe ilości jak się tam przewijaja
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wydaje mi się, aby praca Liu-Jo/Charme miała by być jakimś obozem pracy. Mało kto tam zagląda, panie obsługujące w zasadzie się nudzą i pytlują o bzdetach przez cały dzień.
Do Liu-Jo mało kto zagląda, do Charme może troszkę więcej, gdy są jakieś przeceny. Poziom wiedzy produktowej pań w tych sklepach jest na niskim poziomie, praca nie jest ciężka więc i zarobki nie mogą być zbyt duże. To nie kamieniołomy.
Premia? Premia być może i jest - jak się zwiększy sprzedaż. Ale z doświadczenia wiem, że panie tam pracujące nie potrafią ani doradzić, ani przekonać, ani zachęcić do zakupu odzieży - z wyjątkiem Charme`a i jednej pracującej tam pani, która faktycznie potrafi przekonać klienta i pomóc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
jasne kazdy szuka pracy, ale trzeba tez pracowac w normalnych warunkach...w sklepie sa kamery wlasciciele caly czas obserwuja, dzwoni telefon zle stoisz, dlaczego nic nie robisz, zle sie ubralas itp. nie d ziwie sie , ze ludzie nie daja tam rady psychicznie...ale jak wiadomo niektorym moze sie to podobac i lubia jak sie nimi pomiata...ale pamietajmy trzeba sie szanowac!!!najbardziej wkurza mnie to, ze ludzie godza sie na takie warunki i prace za taka stawke...ehhhhh
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Biorąc pod uwagę marki sprzedawane w tych sklepach, to nie jest mięsny ani Biedronka. Personel powinien być odpowiednio wyedukowany w zakresie odzieży, którą sprzedaje.
Rozumiem, że Ciebie frustruje fakt, że ktoś może wydać na kurtkę równowartość Twoich dwóch pensji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21
a kto powinien ta edukacje zapewnic? odp. - PRACODAWCA!
a pracodawca oczekuje, ze Ty przyjdziesz juz wyedukowana i taka jestem (wyksztalcenie wyzsze, kursy stylizacji, dobierania kolorow, wizaz, itp itd), to niech mi odpowiednio zapłaci...skoro to nie Biedronka ani miesny, w ktorym podejrzewam lepiej sie zarabiaja niz tam!!

Kazdy wydaje na kurtki ile chce i ma, mi to nie przeszkadza...bardziej frustruje mnie to, ze ludzie nie potrafia czytac ze zrozumieniem...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skoro jesteś taka wyedukowana, wykształcona o wszechstronnej wiedzy, z ukończonymi kursami stylizacji, dobierania kolorów..etc, etc., to co robiłaś w sklepie z ciuchami? o_O Aby odpowiednio zapłacić, musi być ZA CO zapłacić.

Skoro frustruje Cię, że rzekomo nie czytam ze zrozumieniem - proszę, wyjaśnij mi, czego nie odczytałem prawidłowo?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20
aha...dowiedzieć się o markach z Charme czy Liu-Jo - to jeden dzień:) Natomiast skoro się chwalisz dyplomami ze stylizacji...powinnaś już to wszystko wiedzieć, jak i w co i kogo ubrać:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16
Akurat eduakcja z zakresu stylizacji, wizazu, dobierania kolorow itp itd wiaze sie z praca z ciuchami...zdziwienie powinno byc gdybym poszla do sklepu miesnego.

wiem jak kogo ubrac i w co, ale jak widac to zamalo, zeby dostac 7 zl na godzine i pracowac w tym sklepie...jeden dzien, zeby poznac caly sklep i kolekcje>to ciekawe, moze powinnienes zmienic branze;)

Napisalam, ze wkurza mnie, ze ludzie godza sie na takie warunki pracy i stawki, a nie ze kupuja kurtki warte 2 moje pensje!!!Tu podejrzewam zle odczytales
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba było właściciela przekonać, że jesteś więcej warta niż 7zł na godzinę - widocznie Twoja praca nie jest więcej warta niż 7zł; nie pomyślałaś, że nie jesteś taka "super"?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 26
.................
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
zabawne...teraz to jeszcze bardziej wkurza mnie to, ze wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie maja pojecia o co chodzi i udaja najmadrzejszych na swiecie...ehhhh
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Śmieszne są niektóre komentarze.
Jak sie w handu nie pracowało to się nie powinno wypowaidać, no ale jak ma się tak żałosne życie że w sobotę wieczór siedzi się na trójmieście na forum gdzie szuka się pracy a samemu się ją posiada to już nic więcej pisać nie trzeba :)

A teraz na temat,
Niestety sprzedawca = niewolnik, nie liczy się to, że jesteś mądzrezjszy od właściciela, masz lepsze wykształcenie i o wiele lepsze pomysły musisz znać swoje miejsce.
Trzeba brać się za własny biznes lub szukać pracodawcy niezakompleksionego, profesjonalisty który doceni pracownika:)

Pozdrawiam wszystkich "szukających" :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obejrzyj "Lalkę" - zrozumiesz jaki powinien być dobry subiekt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
a może - "przeczytaj",panie najmądrzejszy,co?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie, obejrzyj - czemu najmądrzejszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry