Widok

Lodówka - jakiej szukać?

Szczególnie, że zależałoby mi na tym, żeby nie była specjalnie droga. Najlepiej byłoby się zmieścić w granicach 1500 zł. Ale czy to możliwe? Nieawaryjność, pojemność (ma wystarczyć trzem osobom), energooszczędność - da się to wszystko połączyć za taką cenę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o cenę, to polecam zakup przez internet.Lodówkę mam akurat firmy Polar, służy mi od dokładnie 11 lat i jak do tej pory bez jednej awarii (ma około 175cm, 2 szuflady zamrażarki)jest nas troje i nam akurat ta wielkość wystarcza.
Porównując zakupy w sklepie a ten sam sprzet w necie zaoszczędziłam 400 zł kupujac ostatnio pralkę.Idź do sklepu popatrz co ci sie spodoba, zapisz nazwę i model, sprawdź w sklepach internetowych cenę i porównaj. Fajnie jest jeszcze w sklepie "Koszałka"tam kupując za gotówke masz mozliwość negocjacji ceny:)wytargowałam 200,00 przy kupnie zmywarki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam podobny dylemat, dlatego, gdyby ktoś miał jeszcze coś do dodania, to bardzo proszę :) Będę wdzięczny za wszelkie porady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

do góry