Widok

Lokal na roczek w Gdyni

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,

Zaczęliśmy już myśleć o wyprawieniu roczku. Tym razem chcielibyśmy zrobić imprezę w knajpie. Chrzciny robiłam w domu, wyszło też drogo a narobiłam sie po łokcie.
Może macie jakąś knajpę do polecenia w Gdyni, żeby było dobre, niedrogo i w jakimś fajnym miejscu co by można było po obiedzie iść na spaceros?
Słyszałam, że dobre jedzonko jest "W Ogrodach" na Władysława IV, w innym wątku wyczytałam że robią chrzciny za 60 zł / osobę, ale to był stary wątek....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie robił roczku w Gdyni?
ja robiłam w Dworku Mitro, ale zorganizowałam go na dzien przed wiec to nie był taki roczek z prawdziwego zdarzenia, po prostu zamowiłam obiad dla kilku osób, jedzenie dobre i dużo, nawet mój marudny braciszek nie narzekał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też nie chodzi mi o jakąś super imprezę w stylu weselicho na sto par ;)
Bedzie 9 osób, chodzi mi po prostu o to, żeby wyskoczyć z rodzinką na obiad a potem na spacer. Tak ich ciężko gdzieś zaciągnąć, a roczek to doskonały pretekst żeby wyjść gdzieś całą rodziną :)
u nas było w sumie 7 osob plus Młoda, obok Dworku masz Park Kiloński wiec mozna sie przespacerowac ale ja tam zrobilam bo to dwa kroki od mieszkania gdzie potem poszliśmy na ciasto, a tak to pewnie ciekawiej byłoby zrobic imprezke gdzies blizej bulwaru w centrum
Hotel Neptun w Gdyni niedaleko placu Kaszubskiego. Wczoraj robiłam tam chrzciny :) Co do cen napewno się dogadasz, jedzonko mają dobre. na 9 osób to nawet osobną małą salę mogłabyś pewnie mieć a na spacer można iść na Skwer :)
ja akurat nie robiłam imprezy dla dziecka w Ogrodach ale wlasne urodziny (i kilka razy bylam tam na obiedzie) i bardzo lubie to miejsce - zadzwoń do nich i spytaj się ile by to kosztowało :) możesz tez na ich stronie popatrzec na ceny dan i orientacyjnie bedziesz wiedziala. Nie wiem tylko czy maja krzeselko do karmienia (?)
A moze Barracuda? Nie robilam tam roczku bo jeszcze mamy do tej imprezy 2 miesiace :) ale jedzonko jest tam dobre, bardzo mila atmosfera, duzy parking, spacerek nad morzem... Moze zadzwon i sie zapytaj o ceny?

Ja akurat nie polecam "W Ogrodach". Robiłam tam obiad po ślubie cywilnym - mieliśmy zamówione po 3 dania obiadowe i 3 kawałki ciasta na osobę ale porcje były tak mikroskopijne że zabrakło jedzenia. A i tak ja z mężem praktycznie nic nie tknęliśmy jak zobaczyłam jak to wygląda. Zapłaciliśmy w moim przekonaniu majątek jak za taką imprezę, z napojami wyszło ok. 150 pln za osobę. Do tego brudna toaleta. A na spacer po Władysława IV też raczej nie wyjdziesz.

Niedawno pytałam tu na forum o propozycje lokali które oferują obiady w formie bufetu szwedzkiego, bo to wydaje mi się być najsensowniejsze rozwiązanie (też szukam czegoś na roczek) - ale zero odzewu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam na nowo, polecacie cos ciekawego z Gdyni??

image
Polecam baaardzo restaurację Eureka w Parku Naukowo Technologicznym w Redłowie.
Byłam tam na roczku synka mojej koleżanki i bardzo załowałam, że nie zrobiłam tam Chrzcin mojej córeczki (robiłam w Santorini - greckiej na Świętojańskiej, było ok, ale bez szału).
Jedzenie super smaczne, kącik zabaw dla dzieci i koleżanka miała imprezę w takiej jakby dużej loży...także była fajna atmosfera, trochę prywatności. Obsługa b. miła. I z tego co wiem cenowo ok.
Nie byłam osobą organizującą, ale z punktu widzenia gościa - super. Moja córeczka wraz z innymi dziećmi świetnie się tam bawiła, biegała, bo było gdzie i tak, że nie przeszkadzaliśmy innym klientom.
eureka jest super :) ja tam miałam swoje urodzinki i było naprawdę fajnie :) lubimy tam chodzi bo mały ma się gdzie bawić a jedzonko bardzo dobre, można nawet wcześniej uzgodnić menu nie tylko to co jest w karcie
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry