Widok

Łostowice Nowy Horyzont

czy ktoś coś wie na temat tego osiedla?Proszę o jakieś info jeżeli wiecie jakieś szczegóły czy warto tam kupić mieszkanie,jaki dojazd,bezpieczeństwo i w ogóle jak się tam mieszka?Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo ładne osiedle rozbudowana infrastruktura są sklepy takie małe osiedlowe oraz stokrotka przedszkole siłownia korty myjnia wiec jest tego sporo dojazd jest całkiem dobry tylko rano się korkuje trochę w stronę gdańska

http://www.ingro.pl/title,Osiedle_Nowy_Horyzont_,investment,51,sid,12987.html
też myślałam o tym miejscu. a Kuba powiedz jak to jest z miejscami postojowymi? tam praktycznie każde miejsce jest wykupione a co będzie jak się zjadą goście? gdzie wtedy mają zaparkować? przy stokrotce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dla ścisłości to Borkowo już jest. jest ktoś z Nowego Horyzontu ?
z miejscami postojowymi dla gości jest słabo to fakt ale to nie jest problem tylko tego osiedla w wielu nowych osiedlach tak jest że dla gości brakuje miejsc a te które są najczęściej są używane przez mieszkańców, którzy albo nie wykupili miejsca albo maja 2 samochody a miejsce 1
Mieszkam na tym osiedlu juz ponad rok , ogolnie osiedle cudowne , wszystko na miejscu . Ale szczerze radze wejsc na forum osiedla i poczytac jakie ludzie maja problemy , a jest ich milion , o wszystko , pies szczeka , kot mialczy , dzieci jezdza na patio rowerkami a mieszkaniec nie moze spac po imprezie , policja na kazdej imprezie ktora trwa po godzinie 22.30 . Co jest najgorsze ludzie nie potrafia przyjsc i zapukac do mieszkania i poprosic , spytac sie o co chodzi , tylko wszystko na forum leci.
Kupujac mieszkanie na wiekszym osiedlu , w bloku gdzie jest 70 czy nawet 80 mieszkan mialam świadomosc ze sąsiedzi obchodza urodziy , imieniny , dziecko sie urodzi , trzeba wypic w wiekszym gronie i moze byc głosniej , ale wiadomo ze nie zdarza sie to codziennie. Czy tez dziecko kolke bedzie przechodził , ząbki bedą wychodzic , i pies z tęsknoty bedzie piszczał czy szczekal . Ale drodzy Państwo na tym osiedlu mieszkańcy tego NIE R0ZUMIEJA ! I o wszystko problemy . Policja , a nawet raz zdarzyło sie wyłaczenie korkow w mieszkaniu .

http://www.nowyhoryzont.com/
WART0 P0CZYTAC .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Smród z Szadółek jest nie do wytrzymania! Absolutnie nie polecam. Uwaga - jest zwodniczy - nie śmierdzi zawsze, ale wtedy, gdy jest wiatr od wysypiska. Ja wybrałam mieszkanie, gdy nie śmierdziało a potem żałowałam tego tysiące razy. W końcu podjęłam męską decyzję i się wyprowadzam. Człowiek nie jest robalem jakimś, żeby musiał mieszkać w smrodzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

do góry