Widok

Łóżko tapicerowane - proszę o opinie.

Zastanawiam się nad kupnem łóżka w firmie Beata-meble. Ktoś zna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firmy nie znam , tapicerowane w skórze czy tkaninie?
Co prawda, sypialnię będziemy wraz z mężem kompletować dopiero za kilka miesięcy, ale nie tak dawno robiliśmy rekonesans odnośnie m.in. łóżek. Większość z nich to typowa "przemysłówka" ładnie wyglądająca tylko na zdjęciach. Oglądaliśmy chyba wszystko, co jest dostępne na trójmiejskim (i nie tylko) rynku. Najsolidniej wykonane łóżko znaleźliśmy w Top Shopping-u w Gdańsku na I piętrze. Nie pamiętam nazwy firmy, ale jak zrobisz sobie tam wycieczkę, to kieruj się od schodów w prawo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja znam Beata-meble... Łóżko po pół roku rozklekotane. Nie polecam.
to musiało być nieźle eksploatowane hi ih
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może i było, ale jakie to ma znaczenie? W końcu łóżko nie służy tylko do spania...;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak ktoś nie potrafi poprawnie łóżka złożyć... To do kogo pretensje???
Bo te wszystkie meble, co dostajesz w paczkach, to zło. Najlepiej zamówić u solidnego fachowca, na wymiar, ty wtedy niczego nie możesz "źle poskładać". Wiem, że to kosztuje więcej, ale jak nie chcesz potem narzekać... Chociaż z tymi cenami to też różnie bywa, ja jak się pół roku temu zdecydowałem na łóżko od Edara, to myślalem, że dużo zaplacę, ale okazało się,ze moja wizja wcale nie jest taka kosztowna.
Masz pecha -ja mam od nich łóżko już 3 lata i nic się z nim nie dzieje.Jestem bardzo zadowolona.Łóżko zrobili mi takie jak chciałam i z super materacem-cenna atrakcyjna.Ja polecam
Mi się tapicerowane nie podobają, marzy mi się z metalową ramą, ozdobioną.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

do góry