Widok

Ludzie oświeceni w Bojanie

Cieszę się, że w Bojanie jest tak wielu ludzi, którzy nie dają się omamić światowemu spiskowi. Wiedzą że chemitrailsy trują a doktor Jerzy Zięba jest najlepszym specjalistą i obala światowy spisek przemysłu farmaceutycznego. Dzięki takim osobom światowy spisek korporacji nigdy nie wygra! Dziękuje! Chwała takim osobom jak Wiesław, który oświeca nas na Youtube i odkrywa niecne zamiary nikczemnych organizacji których jedynym celem jest kontrola naszych umyslow
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Serio?? Co tu jakieś zagłębie schizofreników jest? co chwile jakieś durne posty o chemitrailsach czy innych bzdurach. Mam nadzieje że to jedna osoba, a nie kilkanaście bo bym zaczął się obawiać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

o jakim Wiesławie piszesz, tym przed Gierkiem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba chodzi mu o tego Wiesława z Youtuba. Jakis typ z Bojana co papla farmazony w stylu nawiedzonych teori spiskowych
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wieslaw Stebinski czy Stebnicki czy jakoś tak. Polecam, dobra pompa z typa.

To ten pastor co mieszka koło kapliczki jak się jedzie Majora Bojana? Może to on tworzy te nawiedzone posty, i teraz sam sobie dziękuje żeby rozgłosić kanał i nabić oglądalność?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za wskazówki - znalazłem ten kanał na youtube i bawiłem się świetnie oglądając zamieszczone tam filmy. Kopalnia beki, krzewienie pseudonauki i naciąganie faktów - dawno się tak nie uśmiałem. Polecam wszystkim na odstresowanie i pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy to chodzi o mieszkańca tej starej chałupy, który planował hodować daniele nad Kaczą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak jest, wszyscy chętni połączmy się odbytami w czakrę jasności umysłu, wypędzimy z miastowych nachodźców złe moce i znów będziemy mogli palić w piecach gumowcami

Ja myślę że do tego całego klimatu nadawałby się też Król Lehji Sanjaya liczę na jakiś wspólny odcinek. Moralny przewodnik tych od neurotoksyn i chemitrailsów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety. Plica polonica występuje również. Jak wszędzie chyba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coroczna akcja darmowego ustawiania świateł w autach w jakimś stopniu zmniejsza problem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry