Widok

Ludzie to jednak potwory

Jakim trzeba być h........em aby zostawić na pastwę losu w kartonie w lesie szczura. Dziś znalazłam a raczej mój sąsiad szczurzycę jak się później okazało w kartonie w Jaskowym Parku. Biedne stworzenie zmarzło by albo koty by go zjadły.
Życzę byłemu już właścicielowi aby ktoś go potraktował tak jak on potraktował zwierzaka.
Zły człowieku znajdę cię zobaczysz.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pływający?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pływający ale bez główki :D

no to się sadylku wkopałam :D
@Sadyl
Zapytałem o sejm bowiem wykazujesz cechy psychopaty;)

Oto Sadyl, człowiek pełen sprzeczności: konserwatysta ale zwolennik legalnej eutanazji ( lewak-konserwatysta? ;) ). Uważa że Polską powinien rządzić król ;) Zamordował swojego chomika i się tego wstydzi ;) Sejmu nie wysadzi nie dlatego że to złe, ale dlatego że nic by to nie zmieniło w jego życiu ;)

A gdybyś miał pewność że wysadzenie sejmu zmieniłoby Twoje życie na lepsze, zrobiłbyś to brateńku? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym wysadziła...ktoś w końcu musi tą bandę kretynów stamtąd wykurzyć :P ale możliwe, że jestem psychopatką :D

K&K zachowujesz się jak ktoś, kto bezmyślnie wierzy w dobro świata i ludzi... tak to tylko w bajkach dla dzieci ;)

osobiście muszę przyznać, że według K&K ja się chyba znęcałam nad zwierzętami...miałam królika, 2 rybki i 3 chomiki...i każde z tych zwierząt zginęło tragicznie... królik, którego nazwałam Pasztet zdechł na wigilię, jedną rybkę przekarmiłam (byłam mała i nie wiedziałam, że one żrą dopóki nie pękną;) ), druga nażarła się pyłku z kwiatków i kaput... każdą spuściłam w toalecie...bestialstwo i brak empatii normalnie. pierwszy chomik zmarł przez moją nieuwagę- zmieniałam mu design klatki i zeskoczył ze stołu...rozpłaszczając się na podłodze już nie wstał. kolejny chomik- trzymałam go w dłoni złożonej w taką rurkę (między kciukiem a palcem wskazującym) i mnie chamidło ugryzło ale tak wrednie, że odruchowo zacisnęłam dłoń...oczka mu wyszły z orbit i miał przez kolejne 3 dni wytrzeszcz po czym zdechł najprawdopodobniej go trochę zgniotłam... a ostatni chomik miał długą, puchatą sierść...i pewnego dnia chciałam mu dać kawałek jego ulubionej marchewki a on akurat się kręcił w kółku...i chciał wyjść ale sierść mu się wkręciła w kółko a, że kółko metalowe to sobie skręcił kark bo nadal się kręciło jak wychodził... :(

wygląda na to, że powinnam się smażyć w piekle...na rożnie... :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
> K&K zachowujesz się jak ktoś, kto bezmyślnie wierzy w dobro świata i ludzi..

To się nazywa naiwność (choć w tym wieku to już raczej głupota).
No ale jakże ma być inaczej, skoro ktoś jest członkiem Greenpeace'u ;]

> wygląda na to, że powinnam się smażyć w piekle...na rożnie..

A Ty, Zepsuta Kobieto, nawet po śmierci chciałabyś być nadziana :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
...po tym stwierdzeniu każdy mój argument jest inwalidą więc zamilknę :D
@Ciacho
Spieszę z odpowiedzią:

a. wygląda na to że nigdy nie powinnaś się zbliżać do zwierząt, ale zacząć bawić się klockami lego ;)
b. w sprawie wysadzenia sejmu: czas zmienić psychologa ;)
c. zapoznaj się proszę z ostatnią nowelizacją ustawy o ochronie zwierząt (01.01.2012), bo jeszcze admin potraktuje Cie poważnie...;)

P.S. Króliki nie są gryzoniami...;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
He he...
Raczej to zwierzęta nie powinny się zbliżać do ciacha....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Sadylu

Nie odpowiedziałeś na pytania zawarte w tekście:

- czy jesteś za legalizacją płatnej eutanazji? ;)
- czy uważasz że Polską powinien rządzić król? ;)
- czy zgadzasz się z Ciachem że sejm polski powinien zostać wysadzony w powietrze? ;)
- czy nadal wierzysz że Twój chomik żyje i ma się dobrze? ;)
- czy nie uważasz że Twoje poglądy są nieco sprzeczne? ;)
- czy nie zauważyłeś że robię sobie z Ciebie cudowne jaja? ;) ( tu nie musisz odpowiadać, bo jak wszyscy wiemy zauważyłeś. Przejrzałeś mnie od samego początku i teraz bombardujesz serią encyklopedycznej wiedzy oraz powagą osobistą ;) )

;))uwielbiam ;)
a) dlatego właśnie ciebie zamierzam omijać wielkim łukiem ;) na lego jestem jeszcze za mała, póki co mama mi kupiła d*plo i jest ok :D

b) nie mierz wszystkich swoją miarką, ja dopiero zamierzam się do niego udać ale możesz mi dać jakiś kontakt skoro masz kogoś zaufanego ;)

c) zapoznałam się i myślę, że admin ma jednak większy dystans do otaczającego go świata... ty nadal żyjesz w krainie kucyków pony ;)

PS mea culpa, zwracam honor w tym punkcie :)
...ocenzurowało mi klocki!!!! :D
Ktoś powinien spisać Wasze teksty i wydać je - nadawałyby się do poczytania do poduszki po stresującym dniu ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Cacho
"ocenzurowano..."
hehe...czy nadal jesteś taka pewna że admin nie traktuje Cie poważnie? ;)
Kurna , a gdzie są ci wielbiciele zwierząt jak pies sr@ na trawnik?
Albo jak kot szcz@ do piaskownicy?
Wtedy jakoś nie widzę tych "miłośników".
Tylko w necie wszyscy tacy ą ę przez bibułkę.
A jak ktoś napisze prawdę, że bardzo lubi zwierzęta, tylko powinny być dobrze wypieczone, to piana się leje jakby sami schabu nie wpierniczali hipokryci.

A pamiętacie ten cytat z tablicy z parku Regana?
O zakazie zakopywania zwierząt?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
weź K&K nie podskakuj bo powiem adminowi żeby ci klocka ocenzurował :D
@Mikronezja

To prawda ;) Ja np uwielbiam rozmawiać z Sadylem - mistrzem ciętej riposty ;) Jego epopeja o bestialskim mordzie na chomiku przejdzie do annałów ;)
"A jak ktoś napisze prawdę, że bardzo lubi zwierzęta, tylko powinny być dobrze wypieczone, to piana się leje jakby sami schabu nie wpierniczali hipokryci." oooo to to! no ale niektóre zwierzaczki są do kochania a inne do jedzenia :D
@ Ciacho
Moich klocków lepiej się tykaj ;)

Wątek poszybował w stratosferę, poczekajmy więc na końcowe dementi psychopatycznego mordercy gryzoni ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kocio...aż sie zapytam....a gdzie niby pies miałby to robić?

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sprzedam dorosłego buldoga francuskiego. (4 odpowiedzi)

Ze względu na sytuację rodzinną sprzedam dorosłego buldoga francuskiego, kolor niebieski, data...

do góry