Widok

Ludzie to jednak potwory

Jakim trzeba być h........em aby zostawić na pastwę losu w kartonie w lesie szczura. Dziś znalazłam a raczej mój sąsiad szczurzycę jak się później okazało w kartonie w Jaskowym Parku. Biedne stworzenie zmarzło by albo koty by go zjadły.
Życzę byłemu już właścicielowi aby ktoś go potraktował tak jak on potraktował zwierzaka.
Zły człowieku znajdę cię zobaczysz.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wielu ludzi powinno mieć zakaz kontaktu ze zwierzetami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciachozkremem lecz sie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chciałam ale lekarze stwierdzili, że dla mnie już nie ma ratunku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ojej to ja dopiero zostanę zlinczowana jak przyznam się do uśpienia mojego czworonoga, który pogryzł moją siostrzenicę w sposób bardzo brutalny (rozszarpał jej wargę) - do tej pory ma dotkliwą bliznę. I w tym całym szale i strachu zawiozłam go do weta w celu uśpienia. Czekam na lincz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/oddam/oddam-oseski-na-pokarm-ogl8164637.html

Stvorku.. życie to wpit*lanie jednego mięsa przez inne. Wrażliwość można sobie zwinąć w rulonik i wsadzić w de.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pisałam wyżej, dla mnie najważniejsza jest minimalizacja cierpienia.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Joaś, jestem innego zdania, gdyby komuś zależało na uśmierceniu gryzonia, to zrobiłby to. Szczur potrafi beton przegryźć z kartonem i mysz sobie poradzi, trochę wyluzuj i powstrzymaj emocje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za twoją nieodpowiedzialność zapłaciło zwierzę, bo to była twoja wina, że nie upilnowałaś psa. Szkoda, że w drugą stronę to tak sprytnie nie działa i nie "usypia" się dzieci które męczą zwierzaka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sprzedam dorosłego buldoga francuskiego. (4 odpowiedzi)

Ze względu na sytuację rodzinną sprzedam dorosłego buldoga francuskiego, kolor niebieski, data...

do góry