Widok

Ludzie to jednak potwory

Jakim trzeba być h........em aby zostawić na pastwę losu w kartonie w lesie szczura. Dziś znalazłam a raczej mój sąsiad szczurzycę jak się później okazało w kartonie w Jaskowym Parku. Biedne stworzenie zmarzło by albo koty by go zjadły.
Życzę byłemu już właścicielowi aby ktoś go potraktował tak jak on potraktował zwierzaka.
Zły człowieku znajdę cię zobaczysz.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Głupota ludzka nie zna granic...ahahahahahahahaha oj biedny szczurek ahahahahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Bydlę ze mnie :)

podły, bez serca zwyrodnialec. jak można tak postąpić? że wyrzuty sumienia jeszcze Cię nie zjadły, normalnie w szoku jestem :D:D:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
co to za szczur, co nie przegryzie się przez karton???
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak kiedyś mój chomik dżungarski dokonywał swych dni.. tzn wetka stwierdziła, że ma max 1-2 m-ce życia przed sobą, zbudowałem mu domek, zaopatrzyłem go w prowiant.. i eksmitowałem do natury. Akurat póxna wiosna była.. zatem na pewno warunki zewnętrzne go nie zabiły. Może coś go zeżarło pierwszego dnia? Może póżniej? A może zdechł? Nie wiem. Ale miał szansę spędzić resztę swych dni na wolności.
Fakt.. nie trzymałem go za łapkę, kiedy odchodził. Bydlę ze mnie :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
o kurde...to dopiero zwyrodnialcy...do więzienia z nimi... :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
To odgórna akcja - szczury, które nie płacą czynszu są eksmitowane.
Szczur to pół biedy, ale kiedyś widziałem jak eksmitowali rodzinę pająków i trzy prusaki - single.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja rozumiem...pies...kot...nie wiem...ale szczur? przecież takie zwierzęta właśnie nie są przystosowane do życia i mieszkania z ludźmi tylko do dziczy ;) jakby ktoś zostawił w pudełku patyczaka to też by został okrzyknięty zwyrodnialcem?:P podejrzewam, że to po prostu kolejna prowokacja na forum ;) pozdrawiam wszystkich zdrowych obrońców praw zwierząt ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry